bulantı bilekliği varmış

gelincik3381

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
41
0
296
slm kızlar benim ikinci hamileliğim ve ilk hamileliğim gibi çok zor geçiyo .... korunmamıza rağmen hamile kalmışım...yine aynı bulantılar ve kusmalar nasıl dayancam bilmiyorum bu sefer kızım da var onla da ilgilenmem gerekiyo ama bu bulantılar beni çok kötü yapıyo...internette bulantı için bişeyler bakıyodum ve bulantı bilekliğini buldum. sea_band bulantı bilekliği yazılanlara göre çok iyi bişey....aranızda duyan bilen var mı?

Canım hala almadıysan bulantı bilekliklerini boşuna paranı harcama bence . Zira bende aldım ama hiçbir faydasını göremedim , 4,5 aylık oluncaya kadar yaşadım bulantıyı ondan sonra rahatladım.

hiçbi işe yaramıyo.sadece otobüs,gemi falan tutması için seaband adı.sabah bulantıları da ekleyivermiler.yazık verdiğin paraya...

almadım eczanelerde bulamadım...eczacılarda bence inanma öyle şeye diyolar bende almadım.ama bulantılar beni mahvediyoo evde kalamıyom annemde kalıyom eşim de çok kokuyo evde çok kokuyo ne yapcamı şaşırdım....kızımla da ilgilenemiyorum artık. allah yardımcımız olsun ne diyem

Back
X