Doğuma Hazırlık Bulanti icin neler yapiyorsunuz..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.592
723
Kizlar merhaba..
5. Hafta baslayip 16. Hafta itibariyle devam eden 1 saniye gecmeyen bulantilarim mevcut. Artik yasam kalitemi cok etkilemeye basladi.. 5 yasindaki ogluma aylardir yemek yapamiyorum dogru düzgün..
Babasi yapmaya calisiyor ama oda bu konuda cok iyi degil..
Hic yemek secen bir cocuk degil önune berbatta bisey koysan yiyor.. hep disardan söyluyoruz saglikli seyler degil..
Bu duruma cok üzuluyorum..
Mutfaga giremiyorum hala..
Ilac olarak dramamine ve prilam kullandim ikisi de uykudan baska bir etki gostermedi..
Onyzd diye bir ilac var cok cok zor durumda yarim aliyorum cunku nefes almak istiyorum..
Insallah bebegime bir zarari olmaz..
Benim gibi olan var mi cok bunaldim ben..

Öncelikle geçmiş olsun. Bende aynıydım 6. Haftanın sonunda başlayıp onuncu haftaya dek öyle devam ettim. Berbattı gerçekten su bile içemezdim. Prilam kullandım çok iyi geldi. Sadece sabah kusuyordum o kadar, artık sabah kusmalarımda kesildi şuan beşinci aydayım. Valla ilaçsız geçmesinin mümkünü yok, anca belirli bi zaman sonra kendiliğinden duracak ki o da ne zaman kimbilir... Mümkün mertebe doktorunuzla bunu güzelce konuşup gerekirse yatış ve serumla bulantıları yok etmeye uğraşsınlar başka türlü gerçekten çok zor. Rabbim yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alın inş. Öteki yumurcağada uzun ömürler inş 🥰

Back