Bulantı, Kusma yeter be ama...

canım senin hesabın önemli değil.son adet tarihine (yani adetinin ilk günü) göre hesaplanır.tabi ki mantıken adetinin ilk günü hamile değilsindir ama yanlışlıklara mahal vermemek adına her yerde adetin ilk günü baz alınır ve ona göre hafta hesabı yapılır.

ben 11 haftalik hamileyim hic bulantim olmadi bugün basladi ya ben napcam ühüüü isteyim zorlaniyorum habire lavaboya kaciorum

bu durumda yani son adet tarihi baz alınıyorsa aslında kusmalarda 12 haftada değil aslında 14 haftada geçmeye başlıyor yani 3.5 aya kadar devam ediyor.benim şimdiden yaşam kalitem bozuldu

kızlar benim de 18. haftadan sonra azaldı..şimdi 28 haftalığım ama ara ara bazı şeylerde kötü oluyorum..ama buna da şükürr

ben en şanssız olanlardanım sanırım. 6.aya kadar sürekli kustum.. doğuma kadar ise bulantım devam etti... umarım siz bulantılarınızı en kısa zamanda atlatırsınız...

merhaba bende 16 haftalık hamileyim ve bulantı-kusmalarım 5 haftalıkken başladı halada devam ediyor aşırı olduğu için hastanede yattım bi kaç kez şuan ilaç kullanıyorum doktorum 14. haftada bırakırsın dedi ama nerdeee bırakmamla kusmam bir oldu şimdi yeniden başladım çok zor bişey ama bebişlerimiz için katlanıcaz onlar tek sağlıklı olsunlar çekelim......

kızlar burda en son yazana kadar çk bulantım vardı sonra memlekete annemin yanına gittim tak diye kesildi rahat rahat yemeğimi yedim..şimdi 12 haftlık allaha şükür 3 haftadır çok rahatımmm a

merhaba ben de 11 haftalık hamileyim.. bebeğim için herşeye katlanmaya hazırım annelik bu olsa gerek..bulantılarım sürekli var ilaç alıyorum o biraz rahatlatıyor ama bazen çok zorlanıyorum. istediğim gibi ve çok yemek de yiyemiyorum yemek pişirmekte de zorlanıyorum.. umarım geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…