bende cıldırıcam ya benımde bu hafta basladı gercektende hayatı felc edıyor dayanamıyorum ya aglıyorum artık zofer ılacını kullandım ama gecmıyor hıc bır ılac gecırmıyor ya allahım sen yardım et bıze
seni cokcok iyi anlıyorum ben neler cektim nelerr
ben zofran zydis kullandım canım devlet ödemiyor dil üstü onu içince hayat yeniden başlıyordu aç karnına gün 12 saat etkili
Kızlar bende şimdi fark ettim bu topigi ve sevindim yeni yazanlar olduğunu görünce de bende 6. Haftadan beri çekiyorum şimdi 11. Haftadayim hala devam geçen hafta 4 gün hastanede yattim oradayken iyiydim ama çıkınca devam yine hastane öncesi 1 kutu zofran bitirmistim doktor sonra premesis diye bitkisel bi ilac verdi ama oda fayda etmefi dramamine metpamitte ictim tık etmedi. Bi daha arayıp söyledim o zaman zofran al dedi yine. Doktorlar hamilelikte özellikle ilk 3 ayda ilaç kullanimini istemezler bende sizin gibi endiseliyim ama zarari olabilme ihtimali olsa vermezler herhalde ?
canım ben 3 kutu içtim zararlı olsa doktor vermezdi ama sen yine doktıruna iyice sor inş geçer bulantı çok zor
slm kızlar
bende 14.haftanın içindeyim
çok kötü bulantılarım var hala geçmedi
doktor hiçbir ilaç vermedi bana
çubuk kraker leblebi bile fayda etmiyor
napacağım ben
canım benim öncelikle Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
çok zor bulantılar kusmalaröyle yiyeceklerle de geçmiyor hikaye onlar. sürekli kusman da varsa doktorunla görüşmelisin bu konuyu su kaybı oluyor vücutaa ben bu yüzden 5 gün yattım hastanede koca koca serumlar yedim. hastanedeyken her şey çok güzel ama çıkınca yine devam etti ve yine zofrana devam ettim 3. kutum bitecek bu hafta ve ben mecburen yine alıp devam edicem. hayat yaşanmaz oluyor 2 aydır yatakta geçiriyorum. annemde kalıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun umarım bu durumumuz tez zamanda geçer de hamişliğimizin tadını çıkarmaya başlarız
saol cnm inş hepimiz salıcakla alırız
darısı olmayanların başına
ama bende kusma yok cnm sadece bulantı
herşey kokuyor ya
arkadaşla ben de çok çektim bulantıdan.ben kötüyken herkes geçecek sabret diyordu hakikaten geçiyor. 4 kilo verdim kusmaktani litrelerce serum yedim. ilaç kullanmadım ama. çok şükür geçti hatta iştahım bile yerine geldi. darısı sizleriin başına.sabredin inşallah sizinkide kısa zamanda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?