Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA FORUM ÇOK ÖNCE AÇILMIŞ AMA OKURSANIZ YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
ben de 6 haftadan beri çekiyorum 2 kere hastanede yattım bu süre zarfı içinde çok ağır çok kötü geçiyor
şuan 14 haftalığım hala devam ediyor zofran içiyorum birde çalışmak zorundayım mahvoldum
benim sorum şu tamamen geçiyormu gerçekten ???
ve zofran kullananlar doğan bebeklerinizde bir sıkıntı oldumu ??![]()
canım zofran bana fayda etmedi dramamıne iyi geldi.hala hapı bırakınca kusuyorumMERHABA FORUM ÇOK ÖNCE AÇILMIŞ AMA OKURSANIZ YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
ben de 6 haftadan beri çekiyorum 2 kere hastanede yattım bu süre zarfı içinde çok ağır çok kötü geçiyor
şuan 14 haftalığım hala devam ediyor zofran içiyorum birde çalışmak zorundayım mahvoldum
benim sorum şu tamamen geçiyormu gerçekten ???
ve zofran kullananlar doğan bebeklerinizde bir sıkıntı oldumu ??![]()
Benimde geçtiğimiz pazartesi bulantılarım başladı. Cumadan beride yediğim hiç bir şey midemde kalmıyor.
Doktor bana da zofran verdi. Prospektüsünü okuduğumda hamileler için önerilmez yazıyordu. Doktor verdiyse güvenmem lazım biliyorum ama bir türlü içime sinmedi kullanamadım. Uyku problemini ben de yaşıyorum. Dayanmakta çok zorlanıyorum.
Bende bekliyorum ne zaman gececek diye bu gidisle doguma kadar bulanicak herhalde benimdeBenim de devam ediyor bulantılar. Bu kez 8 mg zofran zydis yazdı. Kullanıyorum mecbur. Hiç bir şey yiyemem üstüne sürekli bulantı. Artık bebeğimin beslenmesi lazım. Mecbur kullanıyorum. :/
9 ay sürebilir dedi drBende bekliyorum ne zaman gececek diye bu gidisle doguma kadar bulanicak herhalde benimdeama ilac kullanmiyorum ben oyle de boyle de bulaniyo nasil olsa .. Allah bir an once gecirsin su bulantilarimizi rahat gecenleri kiskaniyorum valla
Kokulardan tiksinmede varmi? Cok tetikliyo o da bulantiyi artik burnumla yasamak istemiyorum.9 ay sürebilir dedi dr
Ilac azaltıyor en azından. Yoksa bir şey yiyemiyorum ben.