Bulantıdan psikolojim bozulacak bu gidişle:(

Ben gece de kusuyordum suyu da kusuyordum toplam 11 kilo verdim ve son kez doğuma girerken kustum o yüzden berbat geçti.. inşallah sizin ki kesilir yakinda.. çok zor bişey..

İnşaAllahh çok sağolun, cidden çok zor nasıl dayandınız, benim korkum çok uzun sürmesi
Sürekli ilaç kullandim maalesef o da sadece kusmami bir iki saat geciktiriyordu bu sayede biraz midemde kaliyordu yediklerim.. benim bulantim olmadan direkt kusuyordum.. poşet yetişmiyordu.. yani engel olabiliceğim birsey yoktu..

Sürekli ilaç kullandim maalesef o da sadece kusmami bir iki saat geciktiriyordu bu sayede biraz midemde kaliyordu yediklerim.. benim bulantim olmadan direkt kusuyordum.. poşet yetişmiyordu.. yani engel olabiliceğim birsey yoktu..

Sizin ki gerçekten daha zormuş ama maşaAllah atlatmışsınız, darısı bizlere olur İnşaAllah

Bende ilk 3 ay mide bulantısından yaşayamaz olmuştum bana iyi gelen ekşi yeşil elma oldu. Hamileliğimin son üç ayıda gebelik reflüsü ile geçiyor yine elma iyi geliyor. Deneyin isterseniz.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Benim iki hamileliğim de boyle geçti malesef
Ilkinde 13 kilo vermiştim
Bu hamileliğim de 15 kilo verdim, daha yeni yeni toparlamaya başladım

Eğer sıvı alımı, beslenme mümkün olmuyorsa hastaneye yatman en doğrusu. Ben çok yattım hastanede. Başka türlüsü mümkün değildi, hayat durmustu bulantılar yüzünden

Yanı her hamilenin ufak tefek bulantısı olur ama bazıları da benim gibi sürünür
Bir daha çocuk düşünmek mı? Asla

Hastaneye yatmandan başka öneri sunamıyorum, çünkü benim bulantılarımı geçiren ne bir yiyecek ne bir içecek ne de bir ilaç vardı.

Ben 32. Haftadayım, şuan bulantıların yok. Benim geçtiyse herkesin geçer. Geçecek, emin ol. Zaman zaman insan mide bulantısıyla ömrü geçecekmiş gibi düşünüyor, doğursa da kurtulamayacağını falan sanıyor.
Sen öyle düşünme, geçecek geçecek geçecek inşallah. Herkesinki geçiyor seninki niye geçmesin:)

Eğer sıvı alımı, beslenme mümkün olmuyorsa hastaneye yatman en doğrusu. Ben çok yattım hastanede. Başka türlüsü mümkün değildi, hayat durmustu bulantılar yüzünden

Hastaneye yatmandan başka öneri sunamıyorum, çünkü benim bulantılarımı geçiren ne bir yiyecek ne bir içecek ne de bir ilaç vardı.

Ben 32. Haftadayım, şuan bulantıların yok. Benim geçtiyse herkesin geçer. Geçecek, emin ol. Zaman zaman insan mide bulantısıyla ömrü geçecekmiş gibi düşünüyor, doğursa da kurtulamayacağını falan sanıyor.
Sen öyle düşünme, geçecek geçecek geçecek inşallah. Herkesinki geçiyor seninki niye geçmesin:)

Aynen öyle dediğiniz gibi bir psikolojideydim, hiç geçmeyecek gibi😅
Haklısınız hiçbir şey fayda etmiyor 5 dk iyiysen geri kalan gün çok kötüyüm.
Sizin kaçıncı haftada geçti bulantılarınız?

Aynen öyle dediğiniz gibi bir psikolojideydim, hiç geçmeyecek gibi😅
Haklısınız hiçbir şey fayda etmiyor 5 dk iyiysen geri kalan gün çok kötüyüm.
Sizin kaçıncı haftada geçti bulantılarınız?

Sen beni boşver. 😅Benim bulantılarım inatçıydı bayağı. Benim gibi olan milyonda birdir.

Ama 14. Haftada rahatlamaya başlayacaksın, 17 den sonra azar azar geçtiğini farkedeceksin. Genelde böyle olur. En kötü ihtimal 20 hafta devam eder. Ama sanmiyorum o kadar uzun sürmez inşallah sen olumlu düşün

Sen beni boşver. 😅Benim bulantılarım inatçıydı bayağı. Benim gibi olan milyonda birdir.

Ama 14. Haftada rahatlamaya başlayacaksın, 17 den sonra azar azar geçtiğini farkedeceksin. Genelde böyle olur. En kötü ihtimal 20 hafta devam eder. Ama sanmiyorum o kadar uzun sürmez inşallah sen olumlu düşün

Ayy 20.haftaya kadar çok uzun İnşaAllah o aldat sürmez😅
Çok sağolun, olumlu düşünmeye çalışıyorum ağlasam da zırlasam da geçmiyor zaten :(

Ahh canım, burada okumuştum doğuma gittiğim gün dahi kustum diye. Yok artık demiştim:confused: malesef aynısı başıma geldi. 16. Haftaya dek serumlar sonrasında zofer hap iyi gelmişti bana. Son güne dek zofer kullandım malesef. Kusmama tek çare doğurmak olmuştu. Umarım seninki çok sürmez canım

Serum taktırmamış mıydınız? Ben hemen hemen her gün serum taktırdım o yüzden sanırım kilo kaybım olmamıştı

Ahh canım, burada okumuştum doğuma gittiğim gün dahi kustum diye. Yok artık demiştim:confused: malesef aynısı başıma geldi. 16. Haftaya dek serumlar sonrasında zofer hap iyi gelmişti bana. Son güne dek zofer kullandım malesef. Kusmama tek çare doğurmak olmuştu. Umarım seninki çok sürmez canım

Evet öyle diyenler çok en büyük korkum o doğuma kadar sürmesi :(
Amin İnşaAllah çok sürmez rabbim yardımcımız olsun, siz atlatmışsınız maşaAllah 😅

Ayy 20.haftaya kadar çok uzun İnşaAllah o aldat sürmez😅
Çok sağolun, olumlu düşünmeye çalışıyorum ağlasam da zırlasam da geçmiyor zaten :(

En kötü ihtimali söyledim canım. Ben bir öneri sunamıyorum, zofer, zofran ve benzeri ilaclardan kutu kutu ictim, beni hic rahatlatmadi hicbiri. O bulantıların verdiği depresyondan yeni yeni kurtulmaya başladım çünkü.
Ama geçecek inşallah, istediğin her şeyi yemeye başlayacaksın ve hiç miden bulanmayacak :)
Sabretmek kolay degil, bana " en gec 20. Haftada gececek" dediklerinde bile ağlıyordum. Cunku 1 gun bile dayanmaya mecali kalmiyor insanin. O yüzden ne desem boş biliyorum aslında:)

Serum taktırmamış mıydınız? Ben hemen hemen her gün serum taktırdım o yüzden sanırım kilo kaybım olmamıştı

2 ay hastanede yattım aralıklarla. 5. Ay dolana kadar hemen hemen her gün serum aldim. Ağızdan beslenme olmayınca kilolar her türlü gidiyor. Şuan 8. Aydayım daha yeni aldim verdiklerimi
Bu da böyle bir imtihan işte. Beklemek ve sbaretmekten başka çaresi yok.

😂😂😂
Onu diyen ben olabilirim
Ilk hamileliğimde doğuma girdigim gün bile iki kez kusmustum

Bana hep "ikincisi oyle olmaz, o kadar kötü olmazsın. Daha rahat geçer vs" dediler. Ama nerdeee ikincisi de birincisinden çok farklı olmadi . Haberin olsun :))

😂😂😂
Onu diyen ben olabilirim
Ilk hamileliğimde doğuma girdigim gün bile iki kez kusmustum

Bana hep "ikincisi oyle olmaz, o kadar kötü olmazsın. Daha rahat geçer vs" dediler. Ama nerdeee ikincisi de birincisinden çok farklı olmadi . Haberin olsun :))
Ben de kustum, bulantı hapımı içtim geri yattım suyum geldi 😂 Düşünmüyorum açıkcası, teşekkürler :KK45:

En kötü ihtimali söyledim canım. Ben bir öneri sunamıyorum, zofer, zofran ve benzeri ilaclardan kutu kutu ictim, beni hic rahatlatmadi hicbiri. O bulantıların verdiği depresyondan yeni yeni kurtulmaya başladım çünkü.
Ama geçecek inşallah, istediğin her şeyi yemeye başlayacaksın ve hiç miden bulanmayacak :)
Sabretmek kolay degil, bana " en gec 20. Haftada gececek" dediklerinde bile ağlıyordum. Cunku 1 gun bile dayanmaya mecali kalmiyor insanin. O yüzden ne desem boş biliyorum aslında:)

Aynen öyle bana da 4-5 aylıkken geçer diyorlar ama gerçekten çok zor halim kalmadı artık, dün ne su içebildim ne yemek durdu midemde geri çıkardım en son acile gittim serum takıldı biraz kendime geldim 😔
İnşaAllahh geçecek, çok sağolun şu zorlu günleri Bi atlatsam

Bende başlangıctan beri aynı seyleri yaşıyorum.Geçmesini bekliyorum. Buzdolabını dahi açamıyorum koku alıyorum.Kusmama neden oluyor. Allah hepımizin yardımcısı olsun ☹️☹️

Back
X