Bulantılar ……..

nurse23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
45
9
1
25
Merhabalar bugun tam 10 haftalık bir bebeğim var kokulara karşı inanılmaz hassasiyetim var . Açım ama yemek yiyemiyorum sabahları bulantım yok ama her akşam saat 21:00 da mutlaka kusuyorum . Mutfağa asla giremiyorum evin heryeri kokuyor sanki bana . Mağduruuuuuuuuuum hayatttan soguduuuuuuuuuuum

Asırı bulantı ve koku hassiyeti varsa haplar da ise yaramıyor. Temiz hava, elde kolanya, belki naneli sakız. Ama şimdi hiç geçmeyecekmiş gibi gelen bu günler hızla geçiyor hepsi bitiyor. 5. Aydan itibaren kusma hic olmaz diye tahmin ediyorum. Şöyle düşünün bu geçici bir durum. Kafanızı dağıtın bıseyler le ilgilenin. Benimde asırı asırı bulantilar kusmalar oldu heleki ilk 3 ayda. Oyle gunde bir kere değil saat başı mide boş artık boş öğürme yasa su. Geçiyor canım hersry gelip geciyorrrr sıkma canını hamiligin tadını çıkar

2 3hafta sonra azalir. Zaten 9 ile 13 hafta arası en yoğun. Az sabır.

Hap bende işe yaradı kıpırdasam öğürüyodum gözümü açamıyodum. Bir iki lokma yiyebilir hale getirmişti.

Hap bende işe yaradı kıpırdasam öğürüyodum gözümü açamıyodum. Bir iki lokma yiyebilir hale getirmişti.
Ne güzel ya bende çok cest denedim ama sadece uyuşukluk uyku birde garip bir ruh hali yaptı kusmaya devam sımdı gülüyoruz da cok kotu degilmi yaşayan bilir. Su bile kokuyordu.

Hep geçecek sabret derdi herkes oyle de oldu zaman hızlı gelip geçiyor hersey. Sağlıklı olsunlar da.

Benimde geçmedi seseryana girdim devamm dahada arttı hatta. Ama geçecek geçecek demekte fayda var sanki 5. Ayda bir tık azaldı saat başı kusmadim en azından. 2 hamillkte ayni geçti ayrıca derlerdi farklı olur olmadı kısmet napalım. Benim doktorum psikolojik bu dedi bilinçaltı psikoloji ile ilgili. Allah Allah niye kendi kendimi kusturayim ayılıp bayılayim hocam dedim hatta. Birde migren mide ağrısı mide yanması ayyyyy neyse geldi geçti çok şükür...

Ovvv geçmiş olsunn bana sor sen o bulantılarıilaç kullandım ben haftalarca

Geçecek dedikçe geçmeyince insan bunalıma giriyor. Ne beklediğini bilirse ona göre psikolojisini düzeltebilir. Mesela ben hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım mide bulantısı olmadı magnezyum ya da vitamin kullanmadım ama bebek doğunca mahvoldum. Bana hep geçecek dediler geçmedikçe daha da kötü oldum. Sonra dedim ki calc bunun düzeleceği yok sen bu duruma alış. İşte o zaman rahat nefes aldım

Anlatsak roman olur bende kendimi hep geçecek diye avuttum sanki azaldı gibi sanki azalıyor gibi oo bugun 3 kere kustum falan filan.Anne olmak zor

Anlatsak roman olur bende kendimi hep geçecek diye avuttum sanki azaldı gibi sanki azalıyor gibi oo bugun 3 kere kustum falan filan.Anne olmak zor
Şimdi birsey diycem annemin evine geldim çok kötüydüm gelmeden önce hersey kokuyordu yemek yiyemiyordum. İnanın iki gündür buradayım hiç miğdem bulanmıyor . Yemek yiyorum . Hiçbirsey kokmuyor acaba geçiyormu miğde bulantım yoksa psikolojik mi

Süper.. Zaten bulantınin psikolojik olduğunu söyledi bütün doktorlar bana ama geçiyor da olabilir bazısının hatta çoğu kadının ilk 3 ay oluyor sonra geçiyor.

Ben ancak 25. haftada bulantı ilacını bırakabildim ama 11-12. haftalara kadar ilaçla bile çok zorlanıyordum. Şimdi 28’deyim haftada bir illa bir şeye kusuyorum ama alıştım sanırım artık rahatsız etmiyor

Ayrıca benim de annemin yemeğini yerken bir sorunum olmuyordu ama kendi yaptığım yemeği direkt çıkarıyordum. Biraz psikolojik bir yanı var bence de.

Bulantilarin İnsallah gecer saglikla dogumun gerceklesir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…