Bulantılarım biranda geçti yardımcı olun,kafam karışık!

masum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
2
0
36
Kayseri
Ben 7 haftalık hamileyim.Hamile olduğumu öğrendikten bi kaç gün sonra belirtileri hissetmeye başlamıştım.Belim ağrıyor ve arada hafif adet sancısı gibi kasılmalar oluyodu.Ayrıca kusma şeklinde bulantı yoktu ama ağzımın tadı tamamen kaçmış ve büyük bi iştahsızlık vardı en sevdiğim yemeklere bile dönüp bakamıyordum ve zorla sırf aç kalmamak için yemek yiyordum.Yediğim zaman ise yediklerim ağzımda büyüyordu zorla yemeye çalışıyordum,ama 2 kündür iştahım açıldı sanki normal zamanımdaki gibi ağzımın tadının geldiğini farkettim acaba bebeğe birşeymi oldu sanki hamile diilim normal sıradan günümdeyim.Kafam çok karışık?? Yarın dr gitcem buyüzden :(

Arkadasim bende 8 haftalik gebeyim ama bulantilarin eger cok yogun degilse belki hayatini etkilemiyordur ve hissetmiyorsundur ben surekli kusuyorum asiri ama bastan beri hep ayni.sen gene de icini rahatlatmak icin bir ultrasona gir insallah minigin buyuyordur hayirlisiyla...

kıızlar bende 8 hafta 3 günlük hamileyim 2 gündür bulantıılarıım yok çok endişeleniyorum ne olur yardım edin aranızda anden bulantısı kesiliğp herşeyin yolunda oldugu hamişler varmı çok korktum şimdi ya biraz önce aklıma düştü bakındım herkesde var bu dert normal mi......ayrıca agzıımın tadıı biranda yerine geldi ve yemek yemem düzeldi yardıım edin .....:40:

Arkadaşlar ortam değişikliğinden olabilir.
Bende annemlere gitmiştim ve 2 gün süreyle geçmişti, sonra tekrar geri dönmüştü...

Arkadaşlar ortam değişikliğinden olabilir.
Bende annemlere gitmiştim ve 2 gün süreyle geçmişti, sonra tekrar geri dönmüştü...

cnm ya ben van da konteynırda yaşyorum ve hiçbir değişiklik yapmadım ortam olarak aniden geçti noraldir dimi bebeğime bişi olmamıştıır :2:

hamilelikte günümüz günümüze tutmadı ki. sürekli miden bulanacak diye bir kaide yok. hayırlısı ile bişey olmamıştır bebeğine....

Back
X