Aynı durumdayız5 de başlayım 16.-17.hafta da geçti. Ama hala ilaç kullanıyorum. Kullanmasam yine kusuyorum. Ama ilk başlarda kullandığım halde bulanıyordu.
Evet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
5. 6. Hafta arasında başladı 13. Haftada biraz biraz rahatlamaya başladım hafifledi ama halen gün içerisinde ara ara oluyorEvet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
birsey soracam bebeği karninizda hissediyorsunuz ben de 6 haftalık hamileyim ama birsey hissetmedim henuz bazen karin agrisi oluyor sabah mide bulantısı diisnda. bir garip geliyor şu anBenim 2. ay basladı ama sürekli değil ara sıra cok rahatsız etmeyen bi bulantı ozellikle sabahları hiç öğürmedim mesela
7. Hafta sonunda başladı 9-10 gibi bitti benim bulantı kusmam canım.herkeste olmuyor kimi ağır geçiriyor bu bulanı olayını kimi de hiç olmuyorEvet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
6 . Haftada basladı 4 ay doluncaya kadar devam ettı . Ölüm gbiydi benım ıcın serumlarla beslendım dıyebılırım . Ama bulantısı olmayıp cok rahat gecıren arkadaslarımda oldu . Üstelık bulantıysa kız derler benımkı erkek olmasına ragmen böyleydı . Hamılleık kısıden kısıye degısen bısey sanırımEvet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
1,5 haftalıkken başladı bak aylık demiyorum tam tamına 1,5 haftalıkken başladı baş dönmem bulantım ayaklarımın ağırması çok çok erken başladı 5 aylık olana kadar koma halinde yattım aralıksız kustum 6 aylıkken de ara ara kusmalarım devam ediyorduEvet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Ben de seninle aynı durumdayım :) midem çok hassastır hep derdim ki ben hamile kalırsam bu vücut nasıl dayancakSuan 5+3 teyim folik asit icince biraz midem kotu oluyor. Bu bulanti kusma asermeler ne zaman oluyor merak ediyorum insallah yasamam da. Pek hamile gibi degilim
Benim 5-6. haftalarda başlamıştı bulantılarım ilk 3 ay ara ara devam etti doktor ilaç vermişti bulantı için. 4 kg verdim ilk 3 ay. 3 ay sonra normale döndü her şey iştahım açıldı bulanmadı sonrasında. Herkeste olmuyormuş bazılarının ilk aylarda olup geçiyormuş benim gibi bazılarının gebelik sonuna kadar devam ediyormuş bazılarının da hiç olmuyormuş. Bu tamamen senin vücudunla alakalı. Annem kardeşlerimde de bende de hiç yaşamamış ama benim ilk 3 ayım zor geçti mesela. İnşallah olmaz senin de.Evet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
İlk gebelikse 24. Haftada hissedersin gaz gibibirsey soracam bebeği karninizda hissediyorsunuz ben de 6 haftalık hamileyim ama birsey hissetmedim henuz bazen karin agrisi oluyor sabah mide bulantısı diisnda. bir garip geliyor şu an
Benim yaşadığım bulantı sayısı beş parmağımı geçmez sanırım, o yüzden bulantı yaşamadım desem daha doğru olur.Evet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?