Doğuma Hazırlık Bulantılarınız ne zaman başlamıştı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Evet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Benim 2. ay basladı ama sürekli değil ara sıra cok rahatsız etmeyen bi bulantı ozellikle sabahları hiç öğürmedim mesela

5 de başlayım 16.-17.hafta da geçti. Ama hala ilaç kullanıyorum. Kullanmasam yine kusuyorum. Ama ilk başlarda kullandığım halde bulanıyordu.

5 hafta bitince basladi. 3 farkli mide bulantisi icin ilac iciyorum. Halen devam ediyor gecmedi

Evet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

idrar testinde pozitifi gördüm, programlanmis gibi ertesi gün bulantilar basladi :))
ve yine programlanmis gibi 3 ay bitti bulantilar da cok şükür bitti..
şimdi gece mide yanmalarina uyaniyorum :/

5. 6. Hafta arasında başladı 13. Haftada biraz biraz rahatlamaya başladım hafifledi ama halen gün içerisinde ara ara oluyor

Benim 2. ay basladı ama sürekli değil ara sıra cok rahatsız etmeyen bi bulantı ozellikle sabahları hiç öğürmedim mesela
birsey soracam bebeği karninizda hissediyorsunuz ben de 6 haftalık hamileyim ama birsey hissetmedim henuz bazen karin agrisi oluyor sabah mide bulantısı diisnda. bir garip geliyor şu an

7. Hafta sonunda başladı 9-10 gibi bitti benim bulantı kusmam canım.herkeste olmuyor kimi ağır geçiriyor bu bulanı olayını kimi de hiç olmuyor

11.haftalarda başladı halen devam ediyor. Sanırım doğuma gideceğim güne kadar bitmeyecek

Suan 5+3 teyim folik asit icince biraz midem kotu oluyor. Bu bulanti kusma asermeler ne zaman oluyor merak ediyorum insallah yasamam da. Pek hamile gibi degilim

8.hafta gibi başlamıştı 14. Haftaya kadar fan devam etti

6 . Haftada basladı 4 ay doluncaya kadar devam ettı . Ölüm gbiydi benım ıcın serumlarla beslendım dıyebılırım . Ama bulantısı olmayıp cok rahat gecıren arkadaslarımda oldu . Üstelık bulantıysa kız derler benımkı erkek olmasına ragmen böyleydı . Hamılleık kısıden kısıye degısen bısey sanırım

1,5 haftalıkken başladı bak aylık demiyorum tam tamına 1,5 haftalıkken başladı baş dönmem bulantım ayaklarımın ağırması çok çok erken başladı 5 aylık olana kadar koma halinde yattım aralıksız kustum 6 aylıkken de ara ara kusmalarım devam ediyordu

Suan 5+3 teyim folik asit icince biraz midem kotu oluyor. Bu bulanti kusma asermeler ne zaman oluyor merak ediyorum insallah yasamam da. Pek hamile gibi degilim
Ben de seninle aynı durumdayım :) midem çok hassastır hep derdim ki ben hamile kalırsam bu vücut nasıl dayancak 5+2 hamileyim fakat göğüs ağrım ve iştah açılması dışında bir şey yok. Folikasit belki iştah açıyodur onu bilmiyorum ama doymuyorum resmen hiç hamile gibi değilim çok garip. Bakalım ne zaman başlayacak mide bulantısı

Benim 5-6. haftalarda başlamıştı bulantılarım ilk 3 ay ara ara devam etti doktor ilaç vermişti bulantı için. 4 kg verdim ilk 3 ay. 3 ay sonra normale döndü her şey iştahım açıldı bulanmadı sonrasında. Herkeste olmuyormuş bazılarının ilk aylarda olup geçiyormuş benim gibi bazılarının gebelik sonuna kadar devam ediyormuş bazılarının da hiç olmuyormuş. Bu tamamen senin vücudunla alakalı. Annem kardeşlerimde de bende de hiç yaşamamış ama benim ilk 3 ayım zor geçti mesela. İnşallah olmaz senin de.

birsey soracam bebeği karninizda hissediyorsunuz ben de 6 haftalık hamileyim ama birsey hissetmedim henuz bazen karin agrisi oluyor sabah mide bulantısı diisnda. bir garip geliyor şu an
İlk gebelikse 24. Haftada hissedersin gaz gibi

Benim yaşadığım bulantı sayısı beş parmağımı geçmez sanırım, o yüzden bulantı yaşamadım desem daha doğru olur. Yani herkeste olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…