Çok geçmiş olsun ben daha 5+5 imBurda hep 6 haftalik hamileler var sanirim herkesin belirtileri farkli. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Adet sancisi gibi sancim nadir oluyor. Ayrica ben de kabizlik sorunu var midem de berbat cozum de bulamadim
Hastaneye gitmedim canım daha bir ay daha gitmeyi düsünmuyorum aksilik olmazsa kan verdim bugun aıle hekımıme kan aldırmıştm sadece sonucunu almadım dahaYa aynıyız resmenkeseyi gördünüz mü en son ölçtürdüğünüz beta kaçtı?
Sabah ilk kalktığında tuzlu kraker ye canım yaglı yeme bide aile hekımınden bulantı hapı al folık asitlerde yapıyorBurda hep 6 haftalik hamileler var sanirim herkesin belirtileri farkli. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Adet sancisi gibi sancim nadir oluyor. Ayrica ben de kabizlik sorunu var midem de berbat cozum de bulamadim
Benım ıkı gundur bulantı basladiYa aynıyız resmenkeseyi gördünüz mü en son ölçtürdüğünüz beta kaçtı?
Kullanabilirsin onu.Metpamid bulanti hapi kullanan var mi aranizda? Onu iciyorum da hala tedirginim doktor sorun yok demesine ragmen
Olsun bebeğinin belirtileri bunlar öyle düşünBenım ıkı gundur bulantı basladi
Problem yoksa inan ki şükret. Bende şu an 5+3 teyim. Bi kasık ağrısı, bugün ilk defa bulantı da yaşadım çok zordu. Allah herkesinkini kolaylastrsn.Kızlar bulantı ve ksık ağrısı olmaması normal mi? 5+4 teyim. Bir problem yok çok şükür belki ama ben endişeleniyorum. Doktor da az az adet sancısı gibi sancın olur dedi o da olmadı
Benimde başladı bulantı, ne yesem dokunuyor. Kuru ekmek yiyorum midem ağrımasın diye. Amin aminProblem yoksa inan ki şükret. Bende şu an 5+3 teyim. Bi kasık ağrısı, bugün ilk defa bulantı da yaşadım çok zordu. Allah herkesinkini kolaylastrsn.
Bende bugün yarım somun ekmeği yedim sırf aç kalmiyim de baş ağrısı yapmasin. İlk defa bugün başladı insaallah sondur. Cubuk kraker tuketecem gün içersinde sizde deneyin insaallah işe yarar.Benimde başladı bulantı, ne yesem dokunuyor. Kuru ekmek yiyorum midem ağrımasın diye. Amin amin
Yiyorum ama işe yaramıyor surekli bulantı içerisindeyımBende bugün yarım somun ekmeği yedim sırf aç kalmiyim de baş ağrısı yapmasin. İlk defa bugün başladı insaallah sondur. Cubuk kraker tuketecem gün içersinde sizde deneyin insaallah işe yarar.
Allah kolaylık versin. Zor vallaYiyorum ama işe yaramıyor surekli bulantı içerisindeyım
9. Hafta başladı ama öyle çok değil genellikle akşam 1 kere oluyodu oda surekli değilEvet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Cinsiyet ne acaba merak ettim de8.hafta gibi başlamıştı 14. Haftaya kadar fan devam etti
Cinsiyet ne acabaBenim 2. ay basladı ama sürekli değil ara sıra cok rahatsız etmeyen bi bulantı ozellikle sabahları hiç öğürmedim mesela
Bende 8. Haftadayim bulantim yok ama cok mide yanmam var herkes daha mide yanmasi icin erken diyor bende anlamadimBenimde başladı bulantı, ne yesem dokunuyor. Kuru ekmek yiyorum midem ağrımasın diye. Amin amin
Aynen aynen bende istifra yok mesela bulantı arada genel olarak hep bir mide yanması var. Neden erkenmiş ki yemekten sonra dokunuyor ne yesem midem ağrıyor yanıyor. Bence olabilir doktorum da olabileceğini söylediBende 8. Haftadayim bulantim yok ama cok mide yanmam var herkes daha mide yanmasi icin erken diyor bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?