Doğuma Hazırlık Bulantılarınız ne zaman başlamıştı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Burda hep 6 haftalik hamileler var sanirim herkesin belirtileri farkli. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Adet sancisi gibi sancim nadir oluyor. Ayrica ben de kabizlik sorunu var midem de berbat cozum de bulamadim

Ya aynıyız resmen keseyi gördünüz mü en son ölçtürdüğünüz beta kaçtı?
Hastaneye gitmedim canım daha bir ay daha gitmeyi düsünmuyorum aksilik olmazsa kan verdim bugun aıle hekımıme kan aldırmıştm sadece sonucunu almadım daha
Burda hep 6 haftalik hamileler var sanirim herkesin belirtileri farkli. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Adet sancisi gibi sancim nadir oluyor. Ayrica ben de kabizlik sorunu var midem de berbat cozum de bulamadim
Sabah ilk kalktığında tuzlu kraker ye canım yaglı yeme bide aile hekımınden bulantı hapı al folık asitlerde yapıyor

Metpamid bulanti hapi kullanan var mi aranizda? Onu iciyorum da hala tedirginim doktor sorun yok demesine ragmen

Kızlar bulantı ve ksık ağrısı olmaması normal mi? 5+4 teyim. Bir problem yok çok şükür belki ama ben endişeleniyorum. Doktor da az az adet sancısı gibi sancın olur dedi o da olmadı
Problem yoksa inan ki şükret. Bende şu an 5+3 teyim. Bi kasık ağrısı, bugün ilk defa bulantı da yaşadım çok zordu. Allah herkesinkini kolaylastrsn.

Benimde başladı bulantı, ne yesem dokunuyor. Kuru ekmek yiyorum midem ağrımasın diye. Amin amin
Bende bugün yarım somun ekmeği yedim sırf aç kalmiyim de baş ağrısı yapmasin. İlk defa bugün başladı insaallah sondur. Cubuk kraker tuketecem gün içersinde sizde deneyin insaallah işe yarar.

Ilac kullanmadan gecmiyor ben kotu olanlara tavsiye ediyorum ilaci unuttugumda cikariyorum. 8+2 deyim ne zaman biter onu da merak ediyorum

Hamile olduğumu 5.haftada öğrendim. 6’da bulantılar başladı, şu an 7.haftam kokular çok fena. Ağır yemekler yiyemiyorum, az yiyorum, gaz yapıp bulantı oluyor. Geçen deterjan kokusu bile bulantı yaptı.

Evet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
9. Hafta başladı ama öyle çok değil genellikle akşam 1 kere oluyodu oda surekli değil

Bende 8. Haftadayim bulantim yok ama cok mide yanmam var herkes daha mide yanmasi icin erken diyor bende anlamadim
Aynen aynen bende istifra yok mesela bulantı arada genel olarak hep bir mide yanması var. Neden erkenmiş ki yemekten sonra dokunuyor ne yesem midem ağrıyor yanıyor. Bence olabilir doktorum da olabileceğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…