Doğuma Hazırlık Bulantılarınız ne zaman başlamıştı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İlk gebelikse 24. Haftada hissedersin gaz gibi
Bence bu da kişiden kişiye değişiyor evet büyük çoğunluk 20 hafta sonrası hissediyor bu doğru ama benim ilk gebeliğim bu ve 17. Haftada ne hissettiğimden emin değildim 18. Haftada ise net olarak bebek hareketi olduğundan emin oldum.

Şunu demek istiyorum, karnınızda kıpırtı oluyor ve gaz sanıyorsunuz. Aslında bebek hareketi. Bebek büyüyüp 24 aylık olunca tekmeleri güçleniyor ve aslında gaz değil tekme olduğunu anlıyorsunuz. Hissetme zamanından kastım ayırt etmekti

Tabii olabilir Ben gaz gibi değilde nasıl desem kıpırtı gibi birşey hissetmiştim ilk zamanlar. Şimdi eşim bile tekmeleri hissedebiliyor çok şükür.İnsan zaten gazdan ayırt edebiliyor o hissi. Bebeğin pozisyonu ve plasentanın yeri de önemliymiş hissetme süresinde. Bir arkadaşa doktoru öyle demiş

Evet kıpırtı şeklinde gaz :) erken fark etmişsiniz :) sağlıkla dogsun

Evet bence de değişiyor ben de 17. haftamda hissetmiştim ilk hareketleri :) benim de ilk gebeliğim :)

Evet bence de değişiyor ben de 17. haftamda hissetmiştim ilk hareketleri :) benim de ilk gebeliğim :)
Yaa öyle mi Zayıf mısınız peki? Çünkü doktorum ben hissetmeye başladığımda zaten kontrolde bu ara hissedebilirsin belki zayıf olduğundan demişti. Halbuki çokta zayıf değilim ama doğru cıktı dediği

Evet zayıfım minyon tipim zaten :) doktorum zayıfsın bebeğini çok rahat hissedersin demişti düşün 2 aydır falan başını elimle karnıma dokunduğumda hissediyorum doktor gösterdi :) zayıfsın ya hemen hissediliyor bebeğin dedi :) zaten zayıf kadınların karnı daha çabuk ortaya çıkarmış ve çok çabuk hissederlermiş bebeklerini :)

Aynen benim doktorda öyle söyledi iyi oldu ama erken hissetmek.❤ Ben henüz başı neresi vs ayırt edemiyorum ama dönüşlerini hareketlerini tekmelerini çok net bir şekilde hissediyorum sadece oy maşallah size de.❤ sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Amin inşallah canım benim :) Yakında ayırt edersin doktor gösteriyor :) size de maşallah güzelce gelir inşallah miniklerimiz :)

Kızlar bulantı ve ksık ağrısı olmaması normal mi? 5+4 teyim. Bir problem yok çok şükür belki ama ben endişeleniyorum. Doktor da az az adet sancısı gibi sancın olur dedi o da olmadı

Bende sizinle aynı durumdayım. Göğüslerin hassas ve uçları acıyor ekstra bir şey yok. Tabiki olmaması bir şans belki ama insan bir acaba neden diyor.

Benim cevremde bir suru kisi hamileliginde bulanti aserme yasamadi. Aserme yasamiyorum belki cok erkendir ama bulanti sabahlari oluyor

Benim 5. Hafta başladı ve ortalama 25. Haftana kadwr hep bulantı kusmam oldu. Şiddeti sonlara doğru azalmıştı ama ilk zamanlarım çok kötü geçti. Bulantı ilacı kullanarak ancak beslenebildim.

Bende 6 haftalık hamıleyım bende de cok iştah acılması oldu bide cok fazla gogus hassasiyeti o kadar

Peki sancı falan oluyor mu sizde ? Doktor adet sancısı gibi ama daha hafif sancın olur dedi o da olmadı, olsa bir dert olmasa da dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…