- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Bence bu da kişiden kişiye değişiyor evet büyük çoğunluk 20 hafta sonrası hissediyor bu doğru ama benim ilk gebeliğim bu ve 17. Haftada ne hissettiğimden emin değildim 18. Haftada ise net olarak bebek hareketi olduğundan emin oldum.İlk gebelikse 24. Haftada hissedersin gaz gibi
Şunu demek istiyorum, karnınızda kıpırtı oluyor ve gaz sanıyorsunuz. Aslında bebek hareketi. Bebek büyüyüp 24 aylık olunca tekmeleri güçleniyor ve aslında gaz değil tekme olduğunu anlıyorsunuz. Hissetme zamanından kastım ayırt etmektiBence bu da kişiden kişiye değişiyor evet büyük çoğunluk 20 hafta sonrası hissediyor bu doğru ama benim ilk gebeliğim bu ve 17. Haftada ne hissettiğimden emin değildim 18. Haftada ise net olarak bebek hareketi olduğundan emin oldum.
Tabii olabilirŞunu demek istiyorum, karnınızda kıpırtı oluyor ve gaz sanıyorsunuz. Aslında bebek hareketi. Bebek büyüyüp 24 aylık olunca tekmeleri güçleniyor ve aslında gaz değil tekme olduğunu anlıyorsunuz. Hissetme zamanından kastım ayırt etmekti
Evet kıpırtı şeklinde gaz :) erken fark etmişsiniz :) sağlıkla dogsunTabii olabilirBen gaz gibi değilde nasıl desem kıpırtı gibi birşey hissetmiştim ilk zamanlar. Şimdi eşim bile tekmeleri hissedebiliyor çok şükür. İnsan zaten gazdan ayırt edebiliyor o hissi. Bebeğin pozisyonu ve plasentanın yeri de önemliymiş hissetme süresinde. Bir arkadaşa doktoru öyle demiş
Kısmet bende beklemiyordum erken olmasını ama oluyormuş demekEvet kıpırtı şeklinde gaz :) erken fark etmişsiniz :) sağlıkla dogsun
Evet bence de değişiyor ben de 17. haftamda hissetmiştim ilk hareketleri :) benim de ilk gebeliğim :)Bence bu da kişiden kişiye değişiyor evet büyük çoğunluk 20 hafta sonrası hissediyor bu doğru ama benim ilk gebeliğim bu ve 17. Haftada ne hissettiğimden emin değildim 18. Haftada ise net olarak bebek hareketi olduğundan emin oldum.
Yaa öyle miEvet bence de değişiyor ben de 17. haftamda hissetmiştim ilk hareketleri :) benim de ilk gebeliğim :)
Evet zayıfım minyon tipim zaten :) doktorum zayıfsın bebeğini çok rahat hissedersin demişti düşün 2 aydır falan başını elimle karnıma dokunduğumda hissediyorum doktor gösterdi :) zayıfsın ya hemen hissediliyor bebeğin dedi :) zaten zayıf kadınların karnı daha çabuk ortaya çıkarmış ve çok çabuk hissederlermiş bebeklerini :)Yaa öyle miZayıf mısınız peki? Çünkü doktorum ben hissetmeye başladığımda zaten kontrolde bu ara hissedebilirsin belki zayıf olduğundan demişti. Halbuki çokta zayıf değilim ama doğru cıktı dediği
Aynen benim doktorda öyle söylediEvet zayıfım minyon tipim zaten :) doktorum zayıfsın bebeğini çok rahat hissedersin demişti düşün 2 aydır falan başını elimle karnıma dokunduğumda hissediyorum doktor gösterdi :) zayıfsın ya hemen hissediliyor bebeğin dedi :) zaten zayıf kadınların karnı daha çabuk ortaya çıkarmış ve çok çabuk hissederlermiş bebeklerini :)
Amin inşallah canım benim :) Yakında ayırt edersin doktor gösteriyor :) size de maşallah güzelce gelir inşallah miniklerimiz :)Aynen benim doktorda öyle söylediiyi oldu ama erken hissetmek.❤ Ben henüz başı neresi vs ayırt edemiyorum ama dönüşlerini hareketlerini tekmelerini çok net bir şekilde hissediyorum sadece oy maşallah size de.❤ sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amiin canım benim inşallahAmin inşallah canım benim :) Yakında ayırt edersin doktor gösteriyor :) size de maşallah güzelce gelir inşallah miniklerimiz :)
Bende sizinle aynı durumdayım. Göğüslerin hassas ve uçları acıyor ekstra bir şey yok. Tabiki olmaması bir şans belki ama insan bir acaba neden diyor.Ben de seninle aynı durumdayım :) midem çok hassastır hep derdim ki ben hamile kalırsam bu vücut nasıl dayancak5+2 hamileyim fakat göğüs ağrım ve iştah açılması dışında bir şey yok. Folikasit belki iştah açıyodur onu bilmiyorum ama doymuyorum resmen hiç hamile gibi değilim çok garip. Bakalım ne zaman başlayacak mide bulantısı
Aynen yaBende sizinle aynı durumdayım. Göğüslerin hassas ve uçları acıyor ekstra bir şey yok. Tabiki olmaması bir şans belki ama insan bir acaba neden diyor.
Bende 6 haftalık hamıleyım bende de cok iştah acılması oldu bide cok fazla gogus hassasiyeti o kadarBen de seninle aynı durumdayım :) midem çok hassastır hep derdim ki ben hamile kalırsam bu vücut nasıl dayancak5+2 hamileyim fakat göğüs ağrım ve iştah açılması dışında bir şey yok. Folikasit belki iştah açıyodur onu bilmiyorum ama doymuyorum resmen hiç hamile gibi değilim çok garip. Bakalım ne zaman başlayacak mide bulantısı
Ya aynıyız resmenBende 6 haftalık hamıleyım bende de cok iştah acılması oldu bide cok fazla gogus hassasiyeti o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?