Genelde hep derler ya bebek cok sacli oldugu icin mide yanmasi olur diye herhalde oyle dusunuyorlar o yuzden erken diyorlar evet bende yemek yedikten sonra yanma basliyorAynen aynen bende istifra yok mesela bulantı arada genel olarak hep bir mide yanması var. Neden erkenmiş ki yemekten sonra dokunuyor ne yesem midem ağrıyor yanıyor. Bence olabilir doktorum da olabileceğini söyledi
KızımızCinsiyet ne acaba merak ettim de
Hamilelikte duygusal iniş çıkışlar malum. Metpamidin yan etkisine bakarsanız en baş sırada DEPRESYON geliyor. Ben de şaşırdım. İyi düşünmek ve öncelikle bitkisel şeyler kullanmak gerek bence.Metpamid bulanti hapi kullanan var mi aranizda? Onu iciyorum da hala tedirginim doktor sorun yok demesine ragmen
6.haftanın bitimine doğru başladı bende bugün ilk defa 2.kez istifra ettim. Akşamları da okuyor dayanacağız buna şükürEvet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
6. Haftada basladi. ( Bulantinin yaninda asiri koku hassasiyeti şeklinde ) 8. Ve 9. Haftada cok zorladı. Prilam dr kullanmaya başladım bu sayede biraz rahatladım fakat suan 12. Haftadayim serumla besleniyorum. Ne yesem cikariyorumEvet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
9. Haftadasınız demek. Yiyemeyen milyonlarca kadin var bu yuzden bebegine birsey olan duymadim sonra ki zamanlar daha onemliGeçen hafta kontrole gittim takvime göre 9+4’üm. 10.hafta mı oluyor kafam karıştı da bulantım devam. Sanırım geçmeyecek bebeği besleyemiyorum diye kendimi yiyorum
Geçen hafta kontrole gittim takvime göre 9+4’üm. 10.hafta mı oluyor kafam karıştı da bulantım devam. Sanırım geçmeyecek bebeği besleyemiyorum diye kendimi yiyorum
Sonradan ne zaman istahiniz acilip yemek yiyebildiniz3 ay bitiminde sizden beslenmeye başlıyor yani 4 aylıkken falan. Ben ilk 3 ay 3 kilo vermiştim. Sadece çorba çubuk kraker ve mandalina yiyebiliyordum. Doktorum hiç sorun etmedi gayet normal dedi. Bişey olmaz korkmayın.
12'de bulantılarım azaldı 13'te tamamen kesildi. 4 aydan itibaren normal şekilde yemeye başladım.Sonradan ne zaman istahiniz acilip yemek yiyebildiniz
Evet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?