Doğuma Hazırlık Bulantılarınız ne zaman başlamıştı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynen aynen bende istifra yok mesela bulantı arada genel olarak hep bir mide yanması var. Neden erkenmiş ki yemekten sonra dokunuyor ne yesem midem ağrıyor yanıyor. Bence olabilir doktorum da olabileceğini söyledi
Genelde hep derler ya bebek cok sacli oldugu icin mide yanmasi olur diye herhalde oyle dusunuyorlar o yuzden erken diyorlar evet bende yemek yedikten sonra yanma basliyor

Metpamid bulanti hapi kullanan var mi aranizda? Onu iciyorum da hala tedirginim doktor sorun yok demesine ragmen
Hamilelikte duygusal iniş çıkışlar malum. Metpamidin yan etkisine bakarsanız en baş sırada DEPRESYON geliyor. Ben de şaşırdım. İyi düşünmek ve öncelikle bitkisel şeyler kullanmak gerek bence.

Evet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
6.haftanın bitimine doğru başladı bende bugün ilk defa 2.kez istifra ettim. Akşamları da okuyor dayanacağız buna şükür

Evet arkadaşlar bulantılarınız ne zaman başlamıştı? en son adetinizden ne kadar zaman sonra? git gide mi ağırlaşıyor herkes de oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
6. Haftada basladi. ( Bulantinin yaninda asiri koku hassasiyeti şeklinde ) 8. Ve 9. Haftada cok zorladı. Prilam dr kullanmaya başladım bu sayede biraz rahatladım fakat suan 12. Haftadayim serumla besleniyorum. Ne yesem cikariyorum

7. Haftada başlamıştı benim. Hastanede serumlarla geçirdim hamileliği diyebilirim. Son aylara doğru tabi ki geriliyor ama benim hiç kaybolmadı. Doğuma gittiğim sabah bile çıkarmıştım. Öğürmekten boğazım kanıyordu. Çok zor geçti hamileliğim. Allah herkese rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah

8.haftadayım bulantım çok. Ne yesem bulanıyor, sabahları baya akşamdan kalma gibiyim, doktor 12.haftaya kadar geçer dedi, protein eksikliğim var bulantıdan yiyemiyorum ki protein vitamin alayım. Elmadan ayvadan ne protein alacağım

5. Hafta sonunda basladı, 6da iyice belirginlesti bulantılar

11 inci haftadayim 6. Haftadan beri var bir suru ilac degistirdim en son zofer kullaniyorum nerdeyse hic bulanti kusma yok ama yemeklerin cogundan tiksinme devam ediyor

Geçen hafta kontrole gittim takvime göre 9+4’üm. 10.hafta mı oluyor kafam karıştı da bulantım devam. Sanırım geçmeyecek bebeği besleyemiyorum diye kendimi yiyorum

Geçen hafta kontrole gittim takvime göre 9+4’üm. 10.hafta mı oluyor kafam karıştı da bulantım devam. Sanırım geçmeyecek bebeği besleyemiyorum diye kendimi yiyorum
9. Haftadasınız demek. Yiyemeyen milyonlarca kadin var bu yuzden bebegine birsey olan duymadim sonra ki zamanlar daha onemli

6.haftada başladı 13te kesildi. Bulantım hep vardı ama hiç kusmam olmadı. Sadece çorba ve mandalina yiyebiliyordum

3 ay bitiminde sizden beslenmeye başlıyor yani 4 aylıkken falan. Ben ilk 3 ay 3 kilo vermiştim. Sadece çorba çubuk kraker ve mandalina yiyebiliyordum. Doktorum hiç sorun etmedi gayet normal dedi. Bişey olmaz korkmayın.

3 ay bitiminde sizden beslenmeye başlıyor yani 4 aylıkken falan. Ben ilk 3 ay 3 kilo vermiştim. Sadece çorba çubuk kraker ve mandalina yiyebiliyordum. Doktorum hiç sorun etmedi gayet normal dedi. Bişey olmaz korkmayın.
Sonradan ne zaman istahiniz acilip yemek yiyebildiniz

Sabah aksam çay içen ben artık çay görünce bile dayanamıyorum, tabi çay zaten önerilmiyor ama tekrar eskisi gibi olabilecek miyiz çok merak ediyorum

7. 8. hafta başladı 10. Hafta zirve yaptı :)

5.haftada progestan kullandım o bulantı yapıyordu 1 hafta sonra bıraktım hiç bulantım ve kusmam olmadı çok şükür

hamile olduğum aklımın ucundan bile geçmezken başladım kusmaya, midemde bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başlamıştım günde 2-3 kezdi üstelik sonra gebeliğimi öğrendim 6. haftada hala çıkarıyorum her yediğimi azalır dediler ama azalmadı hep açım resmen bulanmadan direk çıkardığım için ilaç da pek işe yaramadı bende şükürki tüm beslenemememe rağmen bebeğim gelişiyor öenmli olanda bu ben alıştım artık sağlık olsun da dayanacağım

Defalarca bulantı ilacı değiştirdim en son zofere geçtim o da 2 3 gün sonra etkisini tamamen kaybetti. 12inci haftaya yarın giriyorum ve pek umitli değilim şu sıralar geçeceğine. Korkudan hastaneye gidip serumda almıyorum covid yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…