- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Stres yapma bence için rahat etmiyosa doktora görünmeyi deneyebilirsin
Ya her okudugunaza kafayi takmayin olabilir yani bulanti kesilebilir bende de hic olmamisti bulanti ilk zamanlarda biraz olmuştu herseye stres yapma belki sende mide ağrısı olacaktir bende öyle olmuştu mesela hic birsey yasayamayanlar da var ne mide bulantisu nede ağrı
Canim internette her okuduguna inanma sana diyecegim su eger herhangi bi sancin yada kanaman yoksa korkulacak bi durum yok diye dusunuyorum. Bende 4ay cektim o bulantiyi ama bazı günler çok rahat oluyordum bazi zamanlar yataktan cikamiyordum. Zaten daha çok yeni bi kac hafta sonra kendi vucudundan hissetceksin zaten onun iyi olup olmadigini. Ama yinede icin rahat etsin istiyosan bi doktora git.Panik haldeyim.
7. haftanın içindeyim gebelikte.
Çok tecrübesizim.
6 gün bulantım oldu.
Dün daha rahattım, bugün hiçbir şey yok hiç bulantım yok.
Ağrı, sancı, leke onlar da yok.
Okudum bir şeyler ama anlayamıyor muyum bilmiyorum, ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.
Gebeliğin sonlanmasının habercisi olabilir denmiş bir yerde.
Öğrenince çok ağladım, planlı gebelik değildi.
Şimdi yine ağlıyorum, bir şey olacak diye korkuyorum.
Dediğim gibi çok tecrübesizim zaten, ne ne anlama gelir bilmiyorum.
Bir şeyler söyleyin bana.
Direkt gebeliğin sonlanmasının habercisi olabilir diye doktor görüşü okuyunca panik oldum sanırım.Korkma hergün aynı geçmez zaten. Bir gün çok iyi olursun ertesi gün ayağa bile kalkamazsın bulantıdan. Benim ilk gebeliğimde bulantım çok geç başladı birden kesildi. Bu hamileliğimde hergün bulantım olmadı şimdiye kadar ancak 5 defa bulantım olmuştur ama hala kesilmedi hala devam ediyor.
Benim hic bulantim olmuyor ama bebegim saglikli cok sukur, internette her yazani ciddiye almayin sevinin mideniz bulanmiyor diye.
Icini ferah tut bebis stresi de hisseder :) iyi dusun iyi olsunÖncesinde yoğun bulantı olup birden şikayetim kesilince meraklandım.
Canim internette her okuduguna inanma sana diyecegim su eger herhangi bi sancin yada kanaman yoksa korkulacak bi durum yok diye dusunuyorum. Bende 4ay cektim o bulantiyi ama bazı günler çok rahat oluyordum bazi zamanlar yataktan cikamiyordum. Zaten daha çok yeni bi kac hafta sonra kendi vucudundan hissetceksin zaten onun iyi olup olmadigini. Ama yinede icin rahat etsin istiyosan bi doktora git.
İnternette yazan her bilgiye Aldanma. İlk hamileliğimde hergün takip ediyordum en ufak birşey de kendimi Dr da buluyordum.Direkt gebeliğin sonlanmasının habercisi olabilir diye doktor görüşü okuyunca panik oldum sanırım.
Teşekkür ederim.
Ben olsam ne güzel kesildi derdim..hemen mutfaga atardim kendimi
5 ay bulanti cektim..nasil berbat bi sey..olumsuza sartlanmayin..doktora gidin..bi daha da netten okudugunuzla bu kadar yipratmayin..
Pimpirikli birisiniz bence..rahat olun..inanin daha cok sey kazanirsiniz..önceden sizin gibi biri olan kücük anneden tavsiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?