- 27 Aralık 2017
- 121
- 33
- 98
- Konu Sahibi durumLeyla25
-
O haftada benimde ara ara acikmalarim oluyodu ama sukur ki mide bulantim olmadi sadece yemek yaparken sıkıntım oluyo7haftalik hamileyim bulantilarim var ama sürekli karnım acikiyo iki saatte bir yeme ihtiyacı duyuyorum yedikten sonra da bulantı oluyo ama bu kadar erken acikma beni şaşırtıyor varmı böyle yaşayan?
neguzel iste:)bende tat yok hicKızlar ben koltukları bile yerim şu angece uyurken kocamı yicem diye korkuyorum öyle bir iştah
7.hafta baslar geneldeKızlar bende hiç bulantı yok neden acaba?
Benim 14+5 ve 3 aydir hic bisey yiyemiyorum su bile yok herseyi kusuyorum 8 kilo verdim hic bisey gecirmiyo mide bulantimi herkeze allah sabir kolaylik versin hayattan sogudum resmen ama inssallah bugunler gecerr..7haftalik hamileyim bulantilarim var ama sürekli karnım acikiyo iki saatte bir yeme ihtiyacı duyuyorum yedikten sonra da bulantı oluyo ama bu kadar erken acikma beni şaşırtıyor varmı böyle yaşayan?
İnşallah hiç bulanmaz7.hafta baslar genelde
Ama hic bulanmayabilirde
Ne güzel işte cnm herkeste bulantı olmaz buna sevinmelisin bulantı olması sağlıklı olduğu yada olmadığı anlamına gelmiyor kişiden kişiye degisiyoKızlar bende hiç bulantı yok neden acaba?
Memnunum zaten ama her an tetikteyim midem bulanırsa diyeNe güzel işte cnm herkeste bulantı olmaz buna sevinmelisin bulantı olması sağlıklı olduğu yada olmadığı anlamına gelmiyor kişiden kişiye degisiyo
Vallaa kilo alcaz gibi duruyo canım bulantı kusma da yok şuan, ben de çok yemeye başladımBen hamılelıgı ogrenelı 4 gun oldu ama bazen cnm hıc bısey ıstemıyor bazende bı bakıyorum herseyı yıyorum ohrenmeden cnm bıseyler cekmeeye baslamıstı boyle gıderse 100 kılo olırım dıye korkuyorum
Benım arada hıcbısey yıyesın gelmıyo arda kendımı yerken bulmaya basladmVallaa kilo alcaz gibi duruyo canım bulantı kusma da yok şuan, ben de çok yemeye başladım
Ben dün gece de midem kazındı diye yedim valla sonra pişman oldum amaBenım arada hıcbısey yıyesın gelmıyo arda kendımı yerken bulmaya basladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?