Bulantısı olup ama süreklide acikan varmı?

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
7haftalik hamileyim bulantilarim var ama sürekli karnım acikiyo iki saatte bir yeme ihtiyacı duyuyorum yedikten sonra da bulantı oluyo ama bu kadar erken acikma beni şaşırtıyor varmı böyle yaşayan?

7haftalik hamileyim bulantilarim var ama sürekli karnım acikiyo iki saatte bir yeme ihtiyacı duyuyorum yedikten sonra da bulantı oluyo ama bu kadar erken acikma beni şaşırtıyor varmı böyle yaşayan?
O haftada benimde ara ara acikmalarim oluyodu ama sukur ki mide bulantim olmadi sadece yemek yaparken sıkıntım oluyo

Hamile olduğumu anlamadan iştahım aşırı kabarmıştı. Kahvaltı yapmam pek. Ama kahvaltı için acele ediyordum. İlk günden beri aşırı bir iştah var bende de. Bulantım da yok. Daha bir aylık üstelik.

Muhtemelen karbonhidrat tuketiyorsundur
Bende ekmek biskuvi kraker yerdim ve cok cabuk acikirdim.
Et sut yogurt kuruyemis tuketirsen cok sık acikmazsin
Ogun aralarinda acikinca havuc salatalik ayva elma iyi geliyor yanına birazda leblebi yiyebilirsin bulantiyida alıyor

İlk hamileliğimde et ürünlerini yiyebiliyordm bunda eti yemeyi gectim pisiremiyorum bile midem almiyo süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum ama en çok peynirli domatesli tost yiyebiliyorum bide çorba

bende oyleyim cok sik acikiorum yemessem midem cok kotu oluyo yiyince iyim .et hic gormek istemiyorum

Benim 14+5 ve 3 aydir hic bisey yiyemiyorum su bile yok herseyi kusuyorum 8 kilo verdim hic bisey gecirmiyo mide bulantimi herkeze allah sabir kolaylik versin hayattan sogudum resmen ama inssallah bugunler gecerr..

Ben hamılelıgı ogrenelı 4 gun oldu ama bazen cnm hıc bısey ıstemıyor bazende bı bakıyorum herseyı yıyorum ohrenmeden cnm bıseyler cekmeeye baslamıstı boyle gıderse 100 kılo olırım dıye korkuyorum

Vallaa kilo alcaz gibi duruyo canım bulantı kusma da yok şuan, ben de çok yemeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…