Bulantısı olup ama süreklide acikan varmı?

Ben dün gece de midem kazındı diye yedim valla sonra pişman oldum ama
Zaten acıkınca bayılcak gibi oluyorum elim ayagım boşalıyo
Ahahaha ben bı bakıyorum az yıcem demısım sonra kendımı daha cok yerken bulmaya basladm ama genelde cnm pek bısı ıstemıyo sut falan ıcmeye basladm ıste hafof kuruyemıs sen keeseyı gordnmu cnm

Ahahaha ben bı bakıyorum az yıcem demısım sonra kendımı daha cok yerken bulmaya basladm ama genelde cnm pek bısı ıstemıyo sut falan ıcmeye basladm ıste hafof kuruyemıs sen keeseyı gordnmu cnm
Demekki bebeklerimiz büyüyor iştahımızı açtılar minnaklar :) gördüm canım haftaya kalp için cagırdı

Demekki bebeklerimiz büyüyor iştahımızı açtılar minnaklar :) gördüm canım haftaya kalp için cagırdı
Ay masallah arada krampların oluyomu cnm gunde 3 4 kez bende yarın aksam dr a gıdıcem kese gozukmez daha ama kan verırım cok heycanlıyım ya korkuym da kalp atısını da duyana kdr beklıcez artık

5 haftadan beri Tüm gün olan bir bulantım var hiçbişey yiyemiyorum kusma yok ama öğürüyorum tuvalete gidip benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde de olmuştu onda kusmada vardı çok zor bişey gebeliğin ilk üç ayı berbat geçiyor ve mutsuz 12 13. Haftalarda geçiyor benim inşallah okadar uzun sürmez hiçbirşey yiyemiyorum rabbim hepimize sabır ve şifa versin inşallah

Ay masallah arada krampların oluyomu cnm gunde 3 4 kez bende yarın aksam dr a gıdıcem kese gozukmez daha ama kan verırım cok heycanlıyım ya korkuym da kalp atısını da duyana kdr beklıcez artık
Yok canım bende kramp olmuyo arada hafif agrı var bide hafif midem bulanmaya basladı
Sen naptın??

Ben de 6 haftadan 12 haftaya kadar deli gibi acikiyordum. Aslinda acikma degil ama mide bulantisi sadece birsey yedigim zaman hafifliyordu. Neyse o kadar yemeye 1 kilo almisim sadece :)

Ama 12. haftadan sonra bulantilar baya azaldi yok denecek kadar :) Darisi basiniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…