Bulaşık makinanızı bu amaçla kullandınız mı?

yıllar önce ıspanağı bulaşık makinasında yıkamayı denemiştim kimseye önermem hem ıspanaklar perişan oldu hem günlerce makinanın kumu temizlenmedi

Allah iyiliğini versin,güldürdün la beni.Nan sadece duş aldırmadın da,sıcak suyla falan mı yıkadın neettin la?Niye perişan oldu,valla merak ettim.Makinandaki kum niye temizlenmedi,filtresine takılanları çıkarıp atsaydın ya...kız merak ettim nasıl oldu bu iş...?

Bu arada ıspanakları nasıl koyduğumu sormuş bir arkadaşım.Bayağı demet demet makinaya yatırıyorum işte.

Makinede ıspanak yıkamak çok eski bir olaydır arkadaşlar. Ben senelrden beri bilirim 1 kere denedim ama sıcak suyla yıkamış makine. Yani ben derece ayarlaması yapmamıştım sopuk suyla yıkasın diye ama çıkarttığımsa ıspanaklar haşlanmıştı.

Altın yıkama olayını deniycem..

selam kızlar bende altın künyelerimi yıkıyorum makinada tavsiye ederim pırıl pırıl oluyolar...

tüliş sağol bu güzel fikirler için ıspanağı bende daha önce duymuştum ama denemedim.demekki kısmet bugüne imiş.
Kızlar bende bulaşık sepetini atarım makinaya.hani şu tezgahın üzerinde bekleyen varya .

ben çiçekleri denemiştim..gerçekten temiz oluylar..ama altını ilk defa duydum denemek lazım..ıspanak ise ilginç ama ben cesaret edemem..

Ispanağın yıkanmışını alaraktan,hem zamandan,hem sudan,hem de elektrikten,hem de şüphemlerimden kurtuluyom:1closedeyes:

Değişik olarak ise;ocak ızgarası,çaydanlık,biberon koyuyom makinaya,nasıl ilginç mi?

altın fikrisüper yaa.benim tüm takılar taşlı.ayda bi kuyumcuya vermekten kurtulurum saolun kızlar

Kizlar Evleriniz Doğalgazliysa Pencere Camlarindaki Filtreler Oluyorya Onlarida Ayda Bir Bulaşik Makinasinda Yikayin Piril Piril Olyor.mutlaka Deneyin...

kafamçokkarıştı bana baya ilginç geldi ıspanak yıkamak ilkkez duydum çevremdede hiç görmedim bulaşık makinasında ıspanak yıkayanı ama ızgara teli tost makinasının içini falan koyarım neyse bunuda duymuş ögrenmiş olduk sayende ama ben ıspanagı eskisi gibi elimde yıkamayı tercih ederim a.s

bunuda öğrendik Amöa Ben Ispanaği Gözüm Görsün Isterim şöyle Bol Suyla Yikamak Kadar Güzel Bişey Tanimam üstünee

annem kristal avizelerini bulaşık makinesinde yıkıyordu üst sepetini çıkarıp.bi ara yaygındı bu..ekleyeyim dedim bulaşık makinası marifetlerine

bunuda öğrendik Amöa Ben Ispanaği Gözüm Görsün Isterim şöyle Bol Suyla Yikamak Kadar Güzel Bişey Tanimam üstünee

Bol suda yıkamak güzel de küresel ısınma noolcek bu arada.

Ben ıspanak olayını ilk kez duydum ve çok sevindim:dance: Sana minnettarım Tulişim, ıspanak severim.a.s. Zeki kadınsın vesselam

Bu arada bulaşık makinesinde kristla avizeler ve kirlenmiş plastik oyuncaklar da yıkanıyor ilgi ve bilginize.

:1shok:yok anacim ya ben hala anlamadim ispanak nasil yikanir bulasik makinesinde... yav dagilmazmi bu isapanaklarin yapraklari,ben elimde yikadigim halde dagiliyotatlicadiarzu

Ben makinada parlatıcı ve tuz kullnıyorum...sanırım ön yıkama yaparken tuz ve parlatıcı devreye girmiyor....makinada o çamuru akıttıktan sonra bi kerede çeşmenin altından geçirsek olmazmı...........:uhm::uhm:

bu bilgiler çok işime yarayacak,paylaşımın için çok sağol canım.........

pardon canım ama ıspanağı kaç derecede yıkıyosun benim makinamın en düşük derecesi 50 yapraklar büzüşüverir alimallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…