Bulaşık makinanızı bu amaçla kullandınız mı?

Tuliş benim gümüş küpeler montun cebinde çamaşır makinesinde yıkandı pırıl pırıl oldu nan. Bende şimcik diğerlerine fermuarlı cebe koyup yıkamayı düşünüyom. Ay ışıl ışıl parliy.

Ocağın demirleri,fırın tepsileri,ızgarasını falan ha birde çaydanlıkları bende yıkıyorum ama çiçekleri denemedim:sm_confused: Kaç derecede yıkıyon Tuliş? Benim makine 50 ve 65 derecede yıkıyor,çiçeklerim bozulursa seni dikerim vazoya haberin olsun:roflol::roflol::roflol:

200 derecede yıkıyom nektari kafa,dımam mı,200!lülülülülülü

teşekkürler canım ben de çiçek yıkamayı denicem a.sbildiğin başka şeyler varsa bizi mahrum etmea.s.

Bazen hemen çıkan bulaşıkları elimde yıkıyorum makinada üç kere duş aldırıp duruluyorum ve orada süzülüyor, kurulamaya gerek kalmıyor, bu da bir kolaylık....

ya bu maden olmayanlar nasıl olcek Tuliş danası? Yani benim kız ya az esmer yada kirlenmekten rengi koyulaştı. Diyorum ki onuda mı atsam makinaya? ama başı döner felan diye korkuyom, bulaşık makinası sankim daha uygun gibim geldi.CADIARZU ee hayat deneme yanılma yöntemiyle örğreniliyormuştatlicadiarzu

bende katılıyorum pamuğa biçok kimyasalı arıtamıyoruz :1no2:
eşim herzaman o konuda uyarır nekadar yıkarsan yıka mutlaka kalır kimyasal diye
sadecedeterjan değil ki zirai ilaçlarda aynı Kötü Kazen
görünmez tehlike Kötü Kazen
sevgiler a.s.

ilğinç hiç denememiştim ıspanağı değil ama çiçekleri deneyeceğim
bilğin için teşekkürler

ıspanağı düşünemem,diğerleri evet güzel fikir..ben ocağın ızgaralarını yıkarım yeni almış gibi olur..sevgilerrrr...

kızlar tezgâhın üzerinde duran bulaşık selesinizde makinede yıkayın kireç kalıntıları ve ulaşamadığımız bulaşık süngerinin yıkayamadığı kirleri tertemiz yıkıyor bulaşık makinesi deneyin teşekkür edeceksiniz.:içelim:

Tulişcim paylaşımın için teşekkürler.bende deniycen mutlakageçenlerde bir arkadaşımdan evdeki avizesini yıkadığını duymuştum ve çok şaşırmıştım.pırıl pırıl olmuş avizeleri.kendim denemedim daha ama iyi fikir hakkaten.:teytey:

ıyı fıkır denemek lazım bende bulasık makınasında jaluzı lerımı yıkadım cok temız oldular cunku elle tek tek sılınmıyo

tulişcimm sağol canım sayende birsürüü fikirr okudukk
hala neden çamaşır makinesi ve buzdolabı ile alakalı enteresan bilgiler gelmedi ona şaşırdım ben
ben makineye tabak kaşık çatal dışında ocakın zımbırtılarını koyuyorum
tost makinesinin parçalarını koyuyodum bulaşık sepeti ni burda okudumm yarın hemenn koyucam makinaya
sağolun varolun

tulişcimm sağol canım sayende birsürüü fikirr okudukk
hala neden çamaşır makinesi ve buzdolabı ile alakalı enteresan bilgiler gelmedi ona şaşırdım ben

Heç olmaaamı gülüm?
Sen iste yeter.Ben bir yerde okumuştum,yeni alınan naylon çorabın kaçmaması için bir iki gece kullanmadan evvel buzlukta bekletmek süper sonuç veriyor.
Angora ve tiftik kazakları da,giymeden önce buzlukta bekletmek,tüylerin bir daha dökülmemesine ve top top olmamasına yardımcı oluyor.
Bir de ben ojelerimi buzdolabinda muhafaza ediyorum.Asla koyulaşmıyor ve bozulmuyorlar.Yine bir bilgi,sirke ve şarap gibi üzüm mamullerini kesinlikle ama kesinlikle buzdolabında SAKLAMAMANIZ gerek.

Çamaşır makinasına gelince,ben evdeki cümle terlikleri,vinileks çantalarımı,makyaj çantamı,oğlanın beslenmesini çamaşır makinasında yıkıyorum.Hatta kumaş spor ayakkabılarımı da.
Tabii düşük ısıda ve yine düşük kurutma devrinde.
Bunun dışında başka bir halt etttiğim yok bu ev aletleriyle ilgili,şimdilik bu kadar.

harikasınn yine çamaşır makinesine ayakkabıı atıyorum bende
ama her atışımda aklıma gelirr
yenii yeniiistediklerimii aldırtmaya başladıgımm dönemde çooook para verdirip babamaa bi ayakkabı aldırmıştımm benim canım annem dereceyi unut yıka sen ayakkabılarıı ayakkabının yan tarafları kumaştı oralarr çekkk:)))
hep oo hüsranımm gelir aklımaaa:)))))
amann diyim bende soğukk suyla yıkayınnnnnnnnn!:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…