cnm o dediğin deterjan lekesi değil, kireç lekesidir muhtemelen..
bendede aynı problem vardı servisi çağırdım makinenin tuz kullanım oranını yükselttiler sorun kalmadı..
Ben tuz kullanmıyorum ondan olabilir mi?
3 programlı bosch bulaşık makinası kullanıyorum böyle bir sorunum yok kızlar, temiz yıkıyor ne kadar bulaşıkları tıkış tıkış koyarsam koyayım memmunum..Ama şöyle garip birşey var izmir'deyken makinamdan bulaşıkları temiz almazdım..Artık şansıma makinam kötü derdim..İstanbul'a taşınınca makinam güzel yıkamaya başladı nedenini bilemiyorum ama tayzikli sudan olabilir dediler
Bizim de bosch bulaşık makinemiz var bizde kurutmamasından şikayetçiydik servisi aradık telefondan yardımcı oldular bir ara istersen eğer o şekilde faydası olmazsa servis gelsin garantisi devam ediyormuydu?
kitapçıkları çözmek içinde 3 gün gerek zaten =)
canım,benim makinem de bosch
aynı sorunu ben de yaşadım. 3 kere servis çağırdım ama yok deterjandan dediler.yok sudan dediler.en sonunda da dalga geçer gibi merkeze sorunu " müşteri titizliği" diye bildirmişler.sorun olduğunu bir türlü kabul etmediler.bazen deterjan lekesini fark edemediğim de oluyordu.bardaktan su içiyorum deterjan tadı geliyorducalgonit kullanıyordum.değiştirdim.tablet kullanıyordum,sıvı deterjan denedim.ne yaptıysam olmadı.yıkama bitiyor kapağı açıyorum aynı yoğun deterjan kokusu.sonra fark ettim ki bir tek ekonomik programda sorun olmuyor.ben de artık sadece bu programı kullanıyorum.en iyi marka dedim tüm beyaz eşyalarımı bosch aldım ama bulaşık makinasından memnun değilim
Ben tuz kullanmıyorum ondan olabilir mi?
Bazı şebeke suları kireçli olduğundan dolayı tuz kullanılması gerekiyor, bazılarında ise kullanmamak gerekiyor.Mesela bizim buralarda tuz kullanılmıyor leke bırakıyor.
Sizinde tuzsuz olmasından kaynaklanıyor olabilir.
Parlatıcı kullanıyorsanız kesinlikle artık kullanmayın.Bunu herkes için söylüyorum; Parlatıcı en son püskürlütülür makina tarafından ve kurutmaya geçer durulamadan.Bile bile deterjan yutmaktır bu.
Yarım hatta çeyrek deterjan kullanılmalı ayrıca.Bunu yapıyorsunuz sizde.
Birde bir tavsiye haftada iki kere bulaşık makinasının içine biraz elma sirkesi döküp öyle bulaşıklarla birlikte çalıştırın.
Bazı şebeke suları kireçli olduğundan dolayı tuz kullanılması gerekiyor, bazılarında ise kullanmamak gerekiyor.Mesela bizim buralarda tuz kullanılmıyor leke bırakıyor.
Sizinde tuzsuz olmasından kaynaklanıyor olabilir.
Parlatıcı kullanıyorsanız kesinlikle artık kullanmayın.Bunu herkes için söylüyorum; Parlatıcı en son püskürlütülür makina tarafından ve kurutmaya geçer durulamadan.Bile bile deterjan yutmaktır bu.
Yarım hatta çeyrek deterjan kullanılmalı ayrıca.Bunu yapıyorsunuz sizde.
Birde bir tavsiye haftada iki kere bulaşık makinasının içine biraz elma sirkesi döküp öyle bulaşıklarla birlikte çalıştırın.
canım benım tuz kullanmadıgından olabılır ayrıca tabletı ıkıye boluyorum demıssın yanlıs okumadıysam nede böle bıse yapıyorsun benım bıldıgım tum koyuluyor yanı makınenın sucu yok kullanma hatalarınız var
guzelce tuzunu koyun parlatıcısını ekleyın tablet deterjanınızıda koyun guzelce de bulasıklarınızı yerlestırın öle sacma saban alt alta ust uste degıl duzenlı bır sekılde calıstırın normalk bır proğramda kısa olmasın
bakın bakalım hala yıkamıyormu
bırseylerı eksık yaparsanız makınede tam gucunu ortaya koyamaz
annemde yenı aldı bukasık makınesı altus onunkı oda hıc memnun degıldı ben el attım olaya guzelce tuzunu koydum annem hep tasırmıs tuzu koyarken makıneye cok zarar verır tuzu koyarken dıkkat edın
guzelce parlatıcısını koydum duzenlı bır sekıldede yerlestırdım ve calıstırdım olay bıtmıstır super yıkadı yanıı
bilmişlik taslamak ıstemıyorum yanlıs anlasılmsın bıldıklerımı yazdım bıde benım yazdıgım gıbı deneyın yıne olmazsa makınede bır sorun vardır
semacım cok iyi anlıyorum seni
denediğin her seyi ben de denedim
neticede yıllardır bulaşık makinası kullanıyorum ama bosch ta boyle bir seyle karşılaştım
çamaşır makinasına gelince onda da biraz sıkıntı var
mesela bazı atletlerin koltuk altı kısmı lekeli çıkıyor
leke çıkarıcılar mı denemedim 90 derecelerde mi yıkamadım
ne yaptıysam buna bir çözüm bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?