Bulaşık Makinesi - Az Bulaşık (1/2) ??

Halide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
35
0
36
Ankara
Bulaşık makinelerinde az bulaşık (1/2) özelliği hakkında pek bilgim yok beni bilgilendirebilir misiniz? üst raf mı yıkanıyor sadece yoksa alt raf mı? Gerçekten kullanışlı mı? Süre olarakta fark ediyor mu tam yıkama arasında? az bulaşık seçiminde Su ve enerji tüketimi ne durumda?

bildiğim kadarıyla yarım yıkamada altta üstte yıkanıyor ancak yarım yıkama seçtiğinde su ve elektrik tüketimi azalıyor ona göre su alımı yapıyor...

Bulaşık makinelerinde az bulaşık (1/2) özelliği hakkında pek bilgim yok beni bilgilendirebilir misiniz? üst raf mı yıkanıyor sadece yoksa alt raf mı? Gerçekten kullanışlı mı? Süre olarakta fark ediyor mu tam yıkama arasında? az bulaşık seçiminde Su ve enerji tüketimi ne durumda?

bazılarında az bulasık yıkama özellıgı dıye bı tus var bazılarında 1\2 tusu yanı tek sepet yıkama özellıgı..

kısa zamanlı yıkama ve yarım yük farklı şeyler

yarım yük seçeneğinde, makinanın sadece üst rafı çalışıyor, az bulaşığın olduğunda kullanılabilecek bi özellik. Elektrik ve su tüketimi de buna paralel olarak azalıyor tabiki. Yani bosch makinalarında öyle...diğer markaları bilmiyorum

kısa zamanlı olan ise, zamanı hemen hemen yarıya indiriyo, hızlıca yıkıyor. Acele temiz bulaşığa ihtiyaç duyulduğunda kullanılıyor. Ancak bu özellikte elektrik tüketimi artıyor sanırım

Back
X