- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
Aynen hic parayi deterjana gommeye gerek yok hepsi ayni mecbur 6,8 ayda bir cam esya degistirmek zorunda kaliyorsunEn güzeli çizilen veya matlaşan bardakları atıp yerine yenilerini almak,ben öyle yapmıştım.
Benim makinem de o hale getiriyordu bardaklarımı.
Tuz kullanmayı bıraktım.
Şu an BİM'de satılan bulaşık tabletlerinden kullanıyorum.
Ayrıca parlatıcı olarak da orada satılanı kullanıyorum,memnunum artık bardaklarım matlaşmıyor.
Evet açıyorum kapagı ıslak bildiğiniz gelip baktı sucaklık vuruyormuş açınca sorun yok ıslak kalmasına cevap veremedi ama arçelik benimki de ama en guzel makine arçeliğin beyaz 2 ya da 3 programlamlıları almadığıma pişmanım benimkisi neden böyle yıkamıyor dedim adam abla onlar başka dedi resmen bu o kadar iyi yıkanaz demek istedi gerçekten de öyle benimki gri 4 programlı onlar gayet ekonomik hem de harika yıkıyorMakineyi degistirdik iih,parlatici tuz degistirdik, degisik markalar denedik iih makineyi bosken ozel yikayici ile yikadik iih,sirke iih,program ayari iih,servis sorun yok dedi makine normal hersey normalmis vs vs en sonunda 6-7 ayda bir cay bardagi,cay tabagi su bardagi uclulerini komple atip yeniliyoruz baska care bulamadik bir muddet sonra insana ikram edilir gibi olmuyor o bardaklar bildigin kirec kaplamis gibi (cizme yok bizimkinde)artik biraktik mucadeleyi tutuyoruz market zuccaciyeci yolunu
Makine marka modelide ayni bir oncekide yine Arcelik 2alt modeliydi ama bu kadar yapmazdi artik deterjanlardami bose var makinelerdemi bilmiyirum
Konu sahibi birde cok gec kurutuyor sizinkide oylemi servis 2 defa gelip normal hicbise yok diip gitti
Bizimde kireçsiz olduğunu söyledi suların o yuzden tuz kullanmayın dedi gelip baktılar mı makineyeBizimde sulardan galiba kireç içinde bütün bulaşıklar çare bulamadim şimdi yine yıkanmışlari bidaha yıkıyorum napicamida bilmiyorum bursa dayız bu arada çözüm varmi arkadaş lar
Makinemiz ayni marka model iste saatlerce bekliyorum tamamen kapatiyor kendini tum isiklar sonuyor gidip kapagini aciyorum birazda kapak acik sogumasini bekliyorum ama kurulama bezi kullaniyorumEvet açıyorum kapagı ıslak bildiğiniz gelip baktı sucaklık vuruyormuş açınca sorun yok ıslak kalmasına cevap veremedi ama arçelik benimki de ama en guzel makine arçeliğin beyaz 2 ya da 3 programlamlıları almadığıma pişmanım benimkisi neden böyle yıkamıyor dedim adam abla onlar başka dedi resmen bu o kadar iyi yıkanaz demek istedi gerçekten de öyle benimki gri 4 programlı onlar gayet ekonomik hem de harika yıkıyor
Bizimde kireçsiz olduğunu söyledi suların o yuzden tuz kullanmayın dedi gelip baktılar mı makineye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?