• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşıkçı biriyle beraber olmak uyumsuzluk olur mu?

Hayır hayır 2 sene önce nişan attı. Ve şu an 45 yaşında gözüküyor çöktü iyice herkese güveni falan gitmiş, insanların kötü olduğunu falan söyleyip duruyor
Bu adamla ısrarla birlikte olma motivasyonuz nedir?
Kimse kusura bakmasın ama 30 yaşında kızıp işi bırakıp bulaşıkcılık yapan adamı hayatımda istemezdim. Geçici süreli geçinmek için tabii çalışılır fakat farklı pozisyon bulmak için çabası yoksa direkt şut yani. Başkasının ne düşündüğü değil sizde içten içe rahatsızsınız işte boşuna onlar öyle dedi diye üzüldüm demeyin

Niyetim asla küçümsemek değil. Haddime de değil fakat bir süredir görüştüğüm biri vardı. Konusu da bazen açardım. Bir anlık öfke ile işten çıktı. Ve hastanede bulaşıkçılık işi buldu 30 yaşında adam. Bilgisayarda masa başında çalışırken çıkıp bu işe girmesi bana çok ilginç geldi. Arkadaşlarım şimdiden alay etmeye başladı bile benimle. Ben ise onun o zor işte çalışacağına çok üzülüyorum attan inip eşşeğe bindi sanki. Ben anaokulu öğretmenliği mezunuyum fakat şu an başka işte çalışıyorum (masa başında). Herkes kendine onu nasıl layık görüyorsun diyor. İlerde sorun olur mu bilmiyorum. O işte uzun çalışır mı istifa eder mi onu da bilmiyorum duygusal olarak yoğun olduğum biri. Ne yapsam bilemedim ailemde asla kabul etmez
Mesele bulasikcilik değil kişinin azmi çalışkanlığı.
Eşimle tanıştığımızda o yukseklisans mezunu iyi bir üniversiteden mezundu. Bense çok iyi bir eğitim için olmayan (ekonomik nedenlerden ötürü)fakat çalışkan biriydim vede azimli.esiminde çevresi onunla dalga geçmiş..eşim masabasi iyi bir işi varken Bn özelde basit bi işte çalışıyordum. Hatta babası bile beni uygun görmemiş..

Yilar geçti azmettim calistim ,simdi Eşimle aynı standartta çalışıyorum Allah'a yardım etti.
Hatta şimdilerde eşim derki sen benden daha rahatsın. Eşim 3bin civarı fazla maaş alıyor bnden fkt bnm isim ortamim daha rahat..çok şükür...
Mesele azim ve caliskanlik

Evet bu çok önemli işte çok değil helal para kazanıyor.
Kesinlikle önemli olan bu . Günümüzde öğretmen veya mühendislik okuyanlar artık bimde veya inşaatta çalışıyor hiçte gocunulacak bir durum yok bence. Sonuçta evde oturmayı seçmemiş helaliyle kazanıyor o arkadaşlarınız neyin dalgasını geçiyo böyle

Valla ben de bu kafayı anlamıyorum. Eşim eğitimli ama dişine göre bir iş bulamadı, isyeri açtık kapadık, ailesine kalsa 40 yaşına kadar kpss çalışıp memur olmaya çalışırdi masabasi iş olmazsa olmaz .
Sonra girdi büyük bir fabrikaya , borsayla ilgilenen herkesin o fabrikadan hissesi vardır.
maaşı 2.5 asgari ücret, yetkinlik kazandı ama sorsanız fabrika işcisi diye küçümser bazıları.
Eğitim farkı yok ki aranızda sizin .
Üniversiteyi yarıda bırakmış . Kampüs görmüş, siz bulasikci olmasına takilmissiniz. Bulasikci olmadan önce sorun yokmuş.
Ha derseniz ki bu adam psikolojik olarak birseyi bitiremiyor,sonunu getiremiyor o biraz daha gozlemlenerek anlayabilecginiz birşey.
Biyerleri dikiş tutmayan insan modeli genelde bir işte 6 yıl çalışamaz.

Niyetim asla küçümsemek değil. Haddime de değil fakat bir süredir görüştüğüm biri vardı. Konusu da bazen açardım. Bir anlık öfke ile işten çıktı. Ve hastanede bulaşıkçılık işi buldu 30 yaşında adam. Bilgisayarda masa başında çalışırken çıkıp bu işe girmesi bana çok ilginç geldi. Arkadaşlarım şimdiden alay etmeye başladı bile benimle. Ben ise onun o zor işte çalışacağına çok üzülüyorum attan inip eşşeğe bindi sanki. Ben anaokulu öğretmenliği mezunuyum fakat şu an başka işte çalışıyorum (masa başında). Herkes kendine onu nasıl layık görüyorsun diyor. İlerde sorun olur mu bilmiyorum. O işte uzun çalışır mı istifa eder mi onu da bilmiyorum duygusal olarak yoğun olduğum biri. Ne yapsam bilemedim ailemde asla kabul etmez
Ne oldum degıl ne olacagım demeli insan.

Adam normal adam olsa durduk yere 6 senelik işini bırakıp koşa koşa bulaşıkçılık yapmaz. Mesleği hor gördüğümden değil,bulaşıkçıya da ihtiyaç var. İşsiz kalınır yine yapılır ama halihazırda var olan işini bırakıp bulaşıkçılığa koşanın aklından zoru vardır. Siz de böylelerine terapi aracı olmayın,anası babası ilgilensin,sizin göreviniz değil elin adamının mental sağlığı

Oyy oyy şu garanti işi olmayan kişilerden nefret ediyorum.ilişki yaşaması ayrı bir dert, akraban olması ayrı bir dert, arkadaşın olması ayrı bir dert.boyuna milleti sırtında taşı dur, zor zaman ayağına.sağlam işi olmayan kişilere ilişki yaşamak yasak olmalı.hitler gibi yok edeceğim valla.bir memur oldum, bu tipleri sırtımda taşıya taşıya 4 senedir birikim yapamıyorum.aldığım para da forumda küçümseniyor üstelik.bir benim mi etrafım çulsuzlarla çevrili anlamadım ki.insanlıktan çıktım bu tipler yüzünden.benim gözüm hiçbirşey görmüyor işsizliğin ya da kötü işin yanında.birkaç ay topatlama süresi var.baktın olmuyor postala gitsin.
Haa ben de aynı konumda oldum ama sevgilimi ben terkettim yeminle.kendime de ayrımcılık yapmıyorum.kısaca düzgün işi olmayan ilişki yaşamasın arkadaş.

Hayır hiç ama hiç değil psikolojik sorunları var. Bunu kendi de diyor
Eee nereden tutsan elinde kalıyor.ne yapacaksın bu yamalı bohçayı. Sırf sevgilim olsun diye yaşanmaya çalışılan saçma sapan ilişkiler..... suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın kendim de dahil çok üzülüyorum bu ülkenin kadınlarına.

Bu adamla ısrarla birlikte olma motivasyonuz nedir?
Kimse kusura bakmasın ama 30 yaşında kızıp işi bırakıp bulaşıkcılık yapan adamı hayatımda istemezdim. Geçici süreli geçinmek için tabii çalışılır fakat farklı pozisyon bulmak için çabası yoksa direkt şut yani. Başkasının ne düşündüğü değil sizde içten içe rahatsızsınız işte boşuna onlar öyle dedi diye üzüldüm demeyin
Motivasyon yokluk, yalnız kalma korkusu, yaşım geçiyor bir, iki gönül macerası daha yaşayayım, yaa başkasını bulamazsam falan filan.kısaca eee daha iyisi geldi de ben mi kabul etmedim 😀😀

Eski işimde ben de masa başı çalışıyordum, fakat bazı sebeplerden dolayı kendi isteğimle bıraktım. Şimdi bende mutfak görevlisi olarak çalışıyorum ayrıca ofis temizliği de yapıyorum.
Şimdi benim eşim de benim için aynı şeyi düşünse çok kırılırım.
Başkalarının ne dediğini bu kadar kafanıza takarsanız iş olmasa bile başka kulp bulurlar.

Back
X