Anlaşılmayan bir durum söz konusu ki;
Burda sanki yaptığımın doğruluğunu sizinle tartışıyormuşum ve kılıf arıyormuşum havası yaratılmaya çalışılıyor bu çok yanlış. Yazdığım ilk mesajdan son mesaja kadar konu hakkında müzdaripliğimi ifade ettim. Kaldıki sizin bana soru sorma hakkınız ne yazıkki yok. Bu yüzden Sevgili Hakim hazır eliniz değmişken şu sol kolumuda kesinde, sizinde yaptığınız düpedüz gaddarlık canilik.
Ben konunun hukuki boyutu birazda KALMIŞSA insani boyutunu konuşmaya değer görüyorum bunun haricinde sorularınızı kendinize saklayın.
Merhaba..
2 gündür allak bullak oldum bugün sırf bu konu yüzünden işime gidemedim çünkü kendimi çok kötü hissediyorum. Avukat yada hukukla ilgilenen bir tanıdığım yok o yüzden belki sizin yakınlarınız vardır diye sormak istedim. Dün ailemi bir polis memuru aramış ailemde bana ulaştı "sana ulaşamamışlar, seni arıyorlar" diye bende hemen beni arayan numarayı onlardan alıp ulaştım. Bir polis memuru beyfendiyle görüştüm karakola gelmemi istedi sebebini söylemedi "çok önemli bir durum değil" şeklinde konuştu.
Bende hiç bir kızartıcı suç işlemediğimden gayet kendine güvenir bir şekilde gittim. Karakolda bana daha önce böyle bir "falancamarka" telefon kullanıp kullanılmadığım soruldu. Bende 7-8 ay önce mağazanın birinde soyunma kabininde kıyafetlerin altında yerde bir telefon bulduğumu ve telefonun kapalı olduğunu belirttim. Çalışmadığını düşünerek aldım. İşte bu alma kısmında hatalı olduğumun farkındayım ama çok pahalı yada iyi bi telefon olmadığı için önemsemedim açıkcası. Eve gelip telefon çalışıyormu diye hattımı takarak denedim. Çalışıyordu bende kapattım, 1-2 hafta ne yapacağımı bilemedim. Kullansam başkasının malı çalışır durumda, götürsem neden bulduğun anda getirmedin diyecekler diye utancımdan bende götürdüm sattım telefonu. Durum vaziyet bu. Telefon sahibi "kabinde telefonumu unuttum şeklinde" bi beyanatta bulunmuş. Dün ifade verdim karakola ve çıktım evime geldim.
Yanlız bundan sonraki sürece aklım takılıyor. Güven timinden bir arkadaşım mahkemeye gider bu durum dedi. Çünkü telefon bulunamadı. Mahkemeye giderse ertelenmiş bir suç olarak devam eder dedi. Ve bu benim sicilime işleyecek sıkıntısı içindeyim. Mahkemede uzlaşma sağlanabilir mi? Karşı tarafla uzlaşma sağlanırsa adli sicil kaydı ve arşiv kaydı oluşurmu lütfen yardımcı olun. Kpss'ye girmek istiyorum yanlız böyle bir durumda devlet memuru olmam imkansız..
souvvenir gerçekten çok çok teşekkür ederim 22 yaşındayım. Etrafımda öyle çok iş sahibi avukat, hukukçu yok, oyüzden buraya yazmak istedim ilginiz alakanız beni çok mutlu etti. Ben çok kötü bir durum yaşadım ve yaptım bunun bir çözümü vardı götürüp oraya teslim etmek. Ama o an bunu yapmadım, devamında teslim etmek aklımdan geçti ama çok utandım. Siz böyle yapmayın..
Kaç parça oldum bilmiyorum, dün karakol denen yerin havasını soludum gerçekten korkunç bi yer allah kimseyi oraya düşürmesin. Buda sizlerin başına gelirse, kızınızın, çocuğunuzun sizede örnek olsun
Gerçekten yürekten teşekür ediyorum
souvvenir gerçekten çok çok teşekkür ederim 22 yaşındayım. Etrafımda öyle çok iş sahibi avukat, hukukçu yok, oyüzden buraya yazmak istedim ilginiz alakanız beni çok mutlu etti. Ben çok kötü bir durum yaşadım ve yaptım bunun bir çözümü vardı götürüp oraya teslim etmek. Ama o an bunu yapmadım, devamında teslim etmek aklımdan geçti ama çok utandım. Siz böyle yapmayın..
Kaç parça oldum bilmiyorum, dün karakol denen yerin havasını soludum gerçekten korkunç bi yer allah kimseyi oraya düşürmesin. Buda sizlerin başına gelirse, kızınızın, çocuğunuzun sizede örnek olsun
Gerçekten yürekten teşekür ediyorum
hırsızlık sucundan yargılanıp ceza alacaksınız, cezanız ertelenecek ya da hükmün açıklanması geri bırakılacak. yani cezanız infaz edilmeyecek ancak 5 yıl içinde başka bir suç işlemeyeceksiniz. arşivli sicil kaydınızda görünecek, memur olamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?