Buldumcuk arkadaş

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Bir arkadaşım var küçüklükten beri tanışıyoruz. Yakın bir arkadaşım diyebilirim. Geçen hafta düğünü oldu. Bir değişti ne olduğunu anlayamıyorum. Düğüne gidemedim. Yurt dışındaydım. Sürekli fotoğraf atıyor. Kaç bilezik takıldığını söylüyor. Kardeşine 2 bin liralık elbise alınmış. Kemdisi on kıyafet değiştirmiş kınada. Yok kristallerini evini yemek takımını balayını anlat anlat bitiremedi. İyice sinir olmaya başladım. Zengin biriyle evlendi. Aileden zengin sanki görmemiş gibi hava atıyor. Bana mı öyle geliyor. Anlamıyorum çok hırslı bir kızdı zaten. Artık birşey söyleyeyim de artık sussun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yeni evli.

ben de insan yakin arkadasim dedigi birini bu kadar kolay nasil etiketler, nasil bu kadar cabucak kalp kiracak seyler soylemeyi dusunecek hale gelir onu anlamiyorum.

Arkadasiniz buldumcuk davraniyor olabilir, ama yillarin arkadasligi var, belki de gecici bir durum, bence biraz alttan alinabilir dugun vs zamanlarinda insanlar. Tabi ki arkadasim dediginiz icin boyle, yoksa banane dersiniz gecersiniz zaten.

Yahu kız bir haftadır evli, bırakın azıcık havasını atsın, keyfini çıkarsın. O da öyle mutlu oluyor belki. Hemen gelip buralarda afişe etmenin ne gereği var?
Tamam kendi kendine mutlu olsun da her aldığını her giydiğini bana atıp da parasıyla hava atması çok saçma değil mi? Ne yani bir kınada on elbise giyince ne oluyor ki? Hepsini tek tek atıp bu 2 bin bu 1500 TL falan diyip göstermesi çok abes geldi açıkçası. Paran varsa tatile git konsere git eğitime git bu ne ya iki saatlik kınada on elbise giymenin ne mantığı var

Tamam kendi kendine mutlu olsun da her aldığını her giydiğini bana atıp da parasıyla hava atması çok saçma değil mi? Ne yani bir kınada on elbise giyince ne oluyor ki? Hepsini tek tek atıp bu 2 bin bu 1500 TL falan diyip göstermesi çok abes geldi açıkçası. Paran varsa tatile git konsere git eğitime git bu ne ya iki saatlik kınada on elbise giymenin ne mantığı var

ahah fiyatıyla atması çok garip olmuş gerçekten
ama elbiseleri atabilir, olabilir yani.
bir hafta olmuş daha çok yeni... eğer böyle günlerce devam ederse siz de tepkinizi koyarsınız da
şu an tepki vermek için erken bence.

Evet saçma ama arkadaşlık böyle bir şey. İnsan arkadaşının her türlü saçmalığına katlanır, öyle mutlu oluyorsa onunla mutlu olur. Ama siz pek arkadaş değilsiniz sanırım. Herkes parasını aynı şeylere harcayacak diye bir kural yok. Siz paranızı tatile konsere harcayıp mutlu olursunuz, o da elbiseye ayakkabıya harcayınca mutlu olur. Herkes mutluluğu sizin mutlu olduğunuz şeylerde bulamaz ki.

Yeni evlenmis eşinin de maddi durumu da kendisine göre iyiyse biraz buldumcuk olması çokta anormal değil. Biraz idare edilebilir, zaman içersinde yine aynı tavırları sergilerse o zaman mesafe koyarsınız.

İnsanlar paralarını da istediği şeye harcar ayrıca. Kimisi kıyafete harcar, kimisi başka şeylere. Benim etrafımda ki kadınların çoğu kıyafet düşkünüdür. Bende değilim. Ama kimseye kendi parasıyla aldığı kıyafet için söz söyleme hakkım yok. Sizde arkadaşınızın kinasinda giydiği kıyafet sayısına takılmayın.

Kınada en fazla 3 kıyafet giymiştir.Kınaya çıkış,bindallı ve kına yakıldıktan sonra,şimdi moda ya zenginler böyle yapıyor.Biraz abartılı anlatmıyor musun?

Kınada en fazla 3 kıyafet giymiştir.Kınaya çıkış,bindallı ve kına yakıldıktan sonra,şimdi moda ya zenginler böyle yapıyor.Biraz abartılı anlatmıyor musun?
Hayır bariz on kıyafet giymiş hepsini attı. Bir fotoğraflar çekilmiş o bilezikleri gerdanlığı göstermek için girdiği şekiller hey allahım ya

Evlilikle, "koca bulmakla" hava atmak nedir ya? Ancak hayatta ki tek başarısı evlilik olan bir insan bu şekilde davranır. Görgüsüzlükten başka bir şey değil. Kalkıp bir şey deseniz adınız kıskanca çıkar, sizi çok iyi anlıyorum.

Baba evinde görmeyip koca evinde görenler genelde sonradan görme davranıyor. Kına da 10 kıyafet değiştirmek, kristal takımlar vs. sırf insanlar konuşsun diye yapılıyor.

Nişanlıyım, ne evlilik teklifi mi ne de bana aldığı hediyeleri hiçbir şeyimi sosyal medya da paylaşmam. Arkadaşlarım sorarsa anlatırım.

Çünkü illa insanların gözüne sokacaklar. Anlattığı zaman konuyu değiştirin.

Back
X