Buldumcuk arkadaş

sl_12 sl_12 darkmore darkmore K Kuf ben de çok şaşırdım sizler gibi. Yok eşim bana para vermiyor, yok dolabım bomboş, bebek daha iki aylık ancadır, hatun yurtdışına gitmiş. Nerede nasıl davranılır bilmeyen terbiyesiz eşi de hem fransızca hem rusça biliyormuş. Çelişkiler çelişkiler... bunca konusu olmasa fake diyeceğim de bilemedim.

sl_12 sl_12 darkmore darkmore K Kuf ben de çok şaşırdım sizler gibi. Yok eşim bana para vermiyor, yok dolabım bomboş, bebek daha iki aylık ancadır, hatun yurtdışına gitmiş. Nerede nasıl davranılır bilmeyen terbiyesiz eşi de hem fransızca hem rusça biliyormuş. Çelişkiler çelişkiler... bunca konusu olmasa fake diyeceğim de bilemedim.
Valla belki de başından beri fake idi.

Valla belki de başından beri fake idi.
Demek ki. İyi yazıp oynamış o zaman. Ne anlıyorlar burada yalan konular açmaktan ben bilmiyorum. Kimsenin hayatı kk’dan ibaret değil ki kandırdım kerizleri deyip gülsünler. Borç para vermiş değilim, sabaha kadar uyumamış değilim, oturup ağlamış değilim... telefonu kapatır işime bakarım, zaten herkes de böyledir yani.

Bir arkadaşım var küçüklükten beri tanışıyoruz. Yakın bir arkadaşım diyebilirim. Geçen hafta düğünü oldu. Bir değişti ne olduğunu anlayamıyorum. Düğüne gidemedim. Yurt dışındaydım. Sürekli fotoğraf atıyor. Kaç bilezik takıldığını söylüyor. Kardeşine 2 bin liralık elbise alınmış. Kemdisi on kıyafet değiştirmiş kınada. Yok kristallerini evini yemek takımını balayını anlat anlat bitiremedi. İyice sinir olmaya başladım. Zengin biriyle evlendi. Aileden zengin sanki görmemiş gibi hava atıyor. Bana mı öyle geliyor. Anlamıyorum çok hırslı bir kızdı zaten. Artık birşey söyleyeyim de artık sussun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yeni evli.

Şimdi gerçekçi olalım, siz bu kızın yakın arkadaşı olsaydınız buraya konu açacağınıza "Aman be kızım, gına geldi yeni gelinliğinden. Buldumcuk oldun sen de iyice" deyip dalga geçerdiniz, kız da size "Ne var ya, heveslenmekte mi yasak? Yeni gelinim evet, şımarıcam azıcık." diye goygoyuna sitem ederdi.

O içten içe abarttığının farkında olurdu ama bi süre daha işin suyunu çıkarırdı. Sonra normale dönerdi. Siz o dönem saçmaladıgının farkında olurdunuz ama kızı gerçekten sevdiğiniz için bunu sinir bozucu değil saçma ve komik bulurdunuz ve böyle düşündüğünüzü arkadaşım dediğiniz insana söylemeye çekinmezdiniz, o da bunu söylediniz diye size darılmazdı.

Kaldı ki birinin size herhangi bi konuda hava atma girişiminde bulunabilmesi için sizin o konuda hali hazırda bi kompleks sahibi olmanız ya da hiç değilse böyle bi potansiyeliniz olması gerekir. Aksi halde istediği reaksiyonu alamayan insan oturup size böbürlenemez, kötü niyetli bi davranış da olsa sonunda beklenen bi haz var neticede, e sizden o hazzı alamadıgı halde böbürlenmeye devam etmesi hava atmak dediğiniz şeyin amacına aykırı zaten.

Konuyu dagıtmazsak özetle siz o kızın yakın arkadaşı değilsiniz. O da sizin değil. Zira yakın arkadaşlık birbirinizin yanında özgürce saçma davranabildiginiz ve bu davranıslarınız yüzünden etiketlenmediginiz, bunların arkanızdan degil yüzünüze söylendigi bi kurum.

Kardeş olarak gördüğüm yıllardır tanıdığım insanın davranışlarında bir tuhaflık varsa anlarım kıskançlık bunun neresinde bunu söyleyen kadınların hiç acıması yok yargısız infaz çamur at izi kalsın mantığı asıl kıskançlık seviyesinin kendinde yüksek olduğunu belli eden insanlar bunlar bana göre kendileri böyle bir durumu içten içten kıskanıp seslerini çıkarmayan yüze gülen kişilikteler ve böyle kıskançlık hissettikleri içinde herkesin aynı duyguyu yaşadığını düşünüyorlar hatta ne düşünmesi kesin eminler Allah çok büyük inşallah herkes içindeki sorunlardan kurtulur
Buradaki bazı üyeler (ki artık çoğunu tanıyorum kimin ne diyeceği belli) gerçek hayatta davranmayacağı şekilde yazıyor.Büyük ihtimal gerçek hayatta bir arkadaşı bunu yapsa 1 sabreder 2 sabreder 3.de tepki gösterir.Ama buraya farklı yazıyorlar.Ben sosyal hayatımda nasıl davranırsam öyle yazıyorum.
O kişi görgüsüz.Sen fiyat sormadan fiyatını söylemek görgüsüzlüktür.Hele de ziynet ve abiye elbise fiyatını ballandıra ballandıra anlatmak ekstra görgüsüzlük.
Bunu ben yapsam önce annem kızım ne görgüsüz oldun diye beni topa tutar.
Konu sahibine bu konuda hak verdim.

Dileğiniz çok güzel.Allah görgüsüz ve hazımsız insanlardan bizi uzak etsin.. :KK66:

Buradaki bazı üyeler (ki artık çoğunu tanıyorum kimin ne diyeceği belli) gerçek hayatta davranmayacağı şekilde yazıyor.Büyük ihtimal gerçek hayatta bir arkadaşı bunu yapsa 1 sabreder 2 sabreder 3.de tepki gösterir.Ama buraya farklı yazıyorlar.Ben sosyal hayatımda nasıl davranırsam öyle yazıyorum.
O kişi görgüsüz.Sen fiyat sormadan fiyatını söylemek görgüsüzlüktür.Hele de ziynet ve abiye elbise fiyatını ballandıra ballandıra anlatmak ekstra görgüsüzlük.
Bunu ben yapsam önce annem kızım ne görgüsüz oldun diye beni topa tutar.
Konu sahibine bu konuda hak verdim.

Dileğiniz çok güzel.Allah görgüsüz ve hazımsız insanlardan bizi uzak etsin.. :KK66:
ya benim olay çok daha uzun da yazsam sayfalarca gider ben o aralar gelinliğim kucağımda kalmış geri iade etmenin yollarını arıyorum çünkü onun parasını da ben ödedim bu aramış tek taşını gösteriyor şu fiata aldık bilmem ne sana alındımı diye de soruyor evet alınmıştı evlilik teklif ederken ama o kadar mutsuzum ki bide ne alaka yüzük aklıma bile gelmez benim ne kadar diye soruyor bilmiyorum dedim takmaya korkuyordum zaten kaybederim diye bi o yüzüğü almıştı nasıl olduysa ailesi para vermiş bi kaybolsa bitirirler beni yani kesin neyse bu ısrarla soruyor filan yüzüğü görmek istedi bende akşam resim çekip atarım dedim benim kide kaşıkçı elması gibi maşallah gitmiş gösteriş meraklısı annesi seçmiş benim arkadaş diyor ki imitasyon bu kesin nerden bulcaklar o kadar parayı ulan adamlar cihangirde oturuyor orda kaç ane evleri var yani şimdi kimse kızmasın ama bunu diyen arkadaş Ankarada yaşıyor anlaşılsın diye yazdım dedim yani niye sahte olsun olsa bile banane yani niye bu kadar abartıyorsun zaten canım burnumda benim derdim yüzük mü dedim yok illa öğren nerden almışlar ne kadar almışlar şimdi buraya böle yazdım ama bu yüzük meselesi günlerce sürdü en son pes etim sertifikasını istedim eski sevgiliden getirdi fiyatı da o zamanın parasıyla 38 bin bir türlü inanmak istemedi onunki 5 bin filandı ev bile alamadı gitmiş o yüzüğü almış öküz diye benimkine kızıyor güya dedim ailesinin evlerinden birinde oturcaz niye ev alsın oh hhazıra konsun zaten o filan tamam kız hakli o konularda ama beni o kadar darlamaya ne gerek vardı hani kardeştik biz hala kalbm paramparça oluyor aklıma geldikçe :(

Kesinlikle kucuk gormek icin demiyorum uzman çavuştu , 4 yıllık lisans eğitimi yoktur diye düşünüyorum .sanirim galatasaray lisesinde okudu ki ileri duzeyde fransizcasi var. Birde hangi ülkeye gitmişler

Herkesin hayata bakışı farklı...
Bende böyle tuhaf olay yaşadım, hemde taze taze...
Anlatınca ne oluyor anlamıyorum.

Birşey demeyin. Kıskandı der. Mesajları görmeyin meşgul izlenimi verip biraz uzaklaşın. Önden evlenince hep böyle buldumcuk oluyorlar. O yüzden kendi haline bırakın. Kendi çalsın kendi dinlesin. :dondurma:

Sonradan görme olmuş
Boşverr
Ben böylr boş muhabbetler yapanları sevmiyorum

Gorgulu bi insan bunlarin lafini etmez bence. Bana gore ayip seyler.. esyanla evinle arabanla hava basmak. Cok sukur bizler babadan gorduk kocadan degil, o yuzden bu tarz seyler tuhaf geliyor bana. Herseyin fiyatini soylemek vs cok ucuz hareketler. Birde soruldu mu bunu anlstiyorsun mesela? Kaca aldin kac bilezik aldin? Hayirli ugurlu olsunda bu kadar detay ve her seferinde kafani utuluyosa.. buna bende gicik kaparim

Ne ara yurtdışına taşındınız?
Burada atanmaktan, dershaneye gitmekten bahsediyordunuz da ondan şaşırdım.
Yaa yalan be canım ne yurtdısı allah askına eve ekmek almayan adam dolar ve euro kurundan hayat mı yasatacak. Bastan asagı fake herseyı eskı konularına bı baksana hepsı bırbırınden tutarsız

Aynen öyle. Hep düzmece konular. Sosyal testler yani. 👍🏻
Fotokopıcıye
Aynen öyle. Hep düzmece konular. Sosyal testler yani. 👍🏻
Sınır sıstemım bozuk olunca bunun eskı konularına bakıyorum ahahaha allah askına tunıklerım 30tane pantolonlarım 20tane yok gratısten kupe aldım yok çöp kovası ıcıme bı gülmek geliyo. Alıp karsına tokatlayasın gelır ya bırını aynı oyle bı hıs gelıyo ıcıme. Anadılı gıbı fransızca ve rusca konusuyor alman ekolünü benimsemiş ekmek almaktan aciz koca.. Ayyy ıcım sıstı ama yıne de kendımı okumaktan berı alamıyorum:KK53:

Tamam kendi kendine mutlu olsun da her aldığını her giydiğini bana atıp da parasıyla hava atması çok saçma değil mi? Ne yani bir kınada on elbise giyince ne oluyor ki? Hepsini tek tek atıp bu 2 bin bu 1500 TL falan diyip göstermesi çok abes geldi açıkçası. Paran varsa tatile git konsere git eğitime git bu ne ya iki saatlik kınada on elbise giymenin ne mantığı var

Siz 10 elbise giydiğini size söylemesinden rahatsız değilsiniz, 10 elbise giymesinden rahatsız olmuşsunuz.

Açıkça yazmışsınız zaten.

Back
X