• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buldunda bunuyosun diyeceksiniz..

Eşiniz madem sizle vakıt geçirmeyı seviyor sizde yapamıyorum dediğiniz işleri onunla yapın hem iş yukunuz azalır hemde bağınız artar.

Bu yakınmayı eşi emekli olan yaşlı teyzelerden duymuştum sadece...
İlginç geldi, yeni evli biri yapınca.

Ah keske benim eşimin calışma saatleride öyle olsa hep evde vakıt gecırse
Ama ne yazık ki sabah 10:00 gece 01:00

Bizde de aynı durum var
Eşim 2 günde bir gece işe gidiyor
Gündüzleri adam hep evde

Mesela bu gece evde yok çalışıyor sabah gelicek işten yine evde olucak
İşimi birseyimi yapamıyorum arkadaşlarımı çağırıyorum evde olduğu için
sürekli onlar beni çağırıyor bu sefer ben kendimi kötü hissediyorum ben davet edemiyorum diye bende gitmiyorum artık biyere

Diyorumki senin arkadaşın yok mu gitsene onlarla bişeyler yap sıkılma evde git biraz diyorum yok gitmiyor

Bi erkeğin gece çalışıp gündüz evde olması hiç iyi bişey değilmiş :KK43:

Ben sana hak verdim ya. Ne o öle mıçmıç. Erkek evdeyken iş de yapılmıyor doğru düzgün.. oyalıyo seni. Tmm beraber vakit geçirmek, sevgi yumağı olmak fln güzel ama, herşey kararında...

Merhaba hanımlar..
Biliyorum buldunda bunuyosun bu da dertmi diyeceksini....
Evet bunalıyorum...
Şöyle ki ; eşim hep evde...
Kendine ait bir işi dükkanı var eve uzak mesafede...
Sabah 9 gibi kalkar duşunu alır keyifle kahvaltısını yapar 11 gibi çıkar hoop 1 gibi evde..bir iki tel görüşmesi öğlen yemeği 2 gibi çıkar hoop 4-5 gibi evde...
Diyorum ki aşkım bende akşam eşinin yolunu gözleyen ev hanımları gibi olmak istiyorum ya da
-sabah bişeyler ye de öyle çık,
-hayır aşkım çok geç kaldım
-akşama çok geç kalma
-belli olmaz şunlarla buluşucam gb gb
Böyle yazınca komik gibi duruyo ama ben bunalıyorum bu durumdan
Bugün yine çıktı 1 gibi aradı yarım saate gelirim diye yooo dedim işine bak anlamış olacakki sesimden aradı ben şu arabayı servise götüreyim benle işin yoksa dedi..yok dedim ne işim olacakki:) olduğunda kös kös oturuyoruz zaten evde olmayınca en azından işlerimi filan yapıyorum
Bu durumu yaşayan varmı adamı kovalıyorum resmen bu seferde ilerde pişman olurum diye korkuyorum ama tuhafıma gidiyo...

Siz neden evdesiniz? Tam gün bir işe girin, memnun değilseniz..

Bir adamda uzaktaki dükkana 11de çıkıp, 1de nasıl tekrar eve geliyor acaba?

Bende aynı dertten muzdaribim.. 5 yıl bitecekbevliliğimde eşim genelde hep evde kendi işi bi kaç saat gidip geri geliyor.. bu nedenle insan eve güç bela çağırabiliyprum, gidebiliyorum.. çokta sosyal bi insandım şimdi bi tuhaf oldum.. bazen o evde ben çıkıp arkadaşıma gidiyorum onda bile sürekli arıyor napıyorsun nerdesin ne zaman geliyorsun gelip alıyım diye.. sürekli dip dibiyiz..

Bu kadar kısa surede bıkkınlık ilginc. Sende sorun var gibi. Evlilik oncesi acaba her seyi tuketmiş olabilirmisin aynı evde yasayarak.

Zırt pırt evde ben de istemem adamı.
Zaten evde geçirdikleri zamanı kaliteli geçirmediği için olsa gerek..

Back
X