Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

millet sokağa çıkmasınmı sare,biz küçükkende annemle babam avrupa yakasına gitmişti canlı bomba patlamıştı korkmuştuk mesela,bilmiyorum sen hepsi masumdurmu diyorsun
hayır çıkmasın demem asla, ama orda masum birileri zarar görüyorsa bunun suçlusu polis değil. neyse susayım konu dağılıyo diye kızan ben iyice dağıttım

tam izlemedeniz heralde, tomayla dağıttı polis. ayrıca orda birinin polise şikayet etmesine gerek yoktu polis ordaydı zaten. izinsizmiş yürüyüş o sebeple dağıttı polis, gazla müdahale etti
hiç izlemedim saare merak ettim ama görüntülerden dolayı bakmadım ama izinsizmiş yürüyüş,tutuklanabilirlerdi,ucuz atlatmışlar

hayır çıkmasın demem asla, ama orda masum birileri zarar görüyorsa bunun suçlusu polis değil. neyse susayım konu dağılıyo diye kızan ben iyice dağıttım
konuyu dağıtmadım örnek veriyorum bu tarz olaylarda kurunun yanında yaşta yanabilir sanırım,siz su kırmızı giyimli kıza sıkılan suyu görmedinizmi

hiç izlemedim saare merak ettim ama görüntülerden dolayı bakmadım ama izinsizmiş yürüyüş,tutuklanabilirlerdi,ucuz atlatmışlar
ama ben izin verilmemesine kızdım açıkçası, izin verilseydi bukadar taşkınlık olmazdı sanırım, ama o pankartları ve kabenin lgbt renklerine boyandığını görünce içime bi ateş düştü.

[
ben ne yazarsam yazayım benden hoşlanmadığını olumlu bakmayacağını biliyorum bunlar benim düşüncelerim

konuyu dağıtmadım örnek veriyorum bu tarz olaylarda kurunun yanında yaşta yanabilir sanırım,siz su kırmızı giyimli kıza sıkılan suyu görmedinizmi
gördüm, bende onu diyorum zaten, konuyla alakasız insanlar da zarar görüyor. ama karışıklıkta polisin bunu çözmesi sen bu gruptan değilsin diye ayırması mümkün değil bunu söylüyorum

izin verilmediği için hırs yapmışlar sanırım,kimse intihar etmesin edebiyle mağdur olan dışlanmasın dileğim budur,pankarttı tşörttü karşıyım zaten,

[

ben ne yazarsam yazayım benden hoşlanmadığını olumlu bakmayacağını biliyorum bunlar benim düşüncelerim
yoo gayet olumlu baktığımı düşünüyorum. düşüncelerine saygım vari herkesin düşüncesine olduğu gibi. bende düşüncemi söylüyorum. birbirimizi onaylamak, alkışlamak zorunda değiliz ama karşılıklı konuşabiliriz sanıyorum

evet en azından konuşabiliyoruz,polisin müdahale edemediği bir durumda kobane olaylarında olmuştu esenyurtta market yağmalarlarken olmuş,polis yetki verilmediğinden müdehale edememiş,bu tarz bir durum olabilir,ama soyunmalara göz yumulmamalıydı,bunun sebebi fasişt diyecek olmaları değildir,müdehale etmeyin denmiştir belki bilemiyorumipolis gelecek lafa göre hareket etmez çünki emre göre haraket eder,velhasıl berbat ele yüze bulaştırılmış bir eylem olmuş

şimdi bakın ben tek tek paylaşılan videoları izledim, evet polis direk soyunan gruba müdahale etmiyor, genel olarak eyleme müdahale ediyor. bi kaç kez izinsiz yürüyemezsiniz dağılın diye anons ediyor dağılmayınca su sıkıyor. muhtemelen o soyunanlar çok iç taraftaydı polis görmedi. orda biride koşa koşa polise şurda soyunuyorlar dememiştir. yani işin özü o eyleme müdahale oldu. yürüyüşe müdahale eden polis, soyunanı görse ona da ederdi. belkide tomadan sıkılan suyla takla atarak geriye düşenlerin arasında soyunanlarda vardı bilemeyiz. çünkü videonun sonlarına doğru giyiniyorlar. göz yumulmamalıydı diyorsunuz ya, zaten siz biz polis buna göz yummaz, yummadı da zaten. etrafında alkış tutanlar bunları normal görenlerdi.

Ya burada 2 3 tane kendini bilmez çıkıp sokak ortasında sevişti diye bütün eşcinselleri yargılayanlar, ahlaksızlıkla suçlayanlar ben şimdi Müslüman terör örgütlerini sıralayıp bütün Müslümanlar terörist desem beni taşa tutarsınız.Ee ne farkı var tümelden tekile işte ? Empati yapmak o kadar zor değil ya.

soyunmayı normal gören yoktur aslındada vali akplimi bilmiyorum izin verilmediği için belki tepkiden alkışlıyorlardır,toplumumuz ayrıştı iyice,biri ne derse illa diğeri tersini diyecek,büyük şehirde yaşamadığımız için sanslı hissediyorum kendimi,tüm bu kargasanın içinde sinirlerimi daha fazla harap etmek istemem,yesinler birbirlerini ne diyeyimki

yargılanmasın yazdım arkadaşım,her müslüman düzgün müslümandır diyemeyiz değilmi,bunlarıda aynı şekilde,

o kişilerin kendi duzenledikleri yuruyuşte olması ilginç değil mi..
aynı yuruyuşte toplanmışlarsa hepsine tepki olur..
hiç bir gerçk musluman terör uygulayan sozde musluman kişilerle aynı toplulukta yer almaz

normal görenler o an orda o olaya alkış tutanlar. ayrıca valiyi hükümet atıyor

normal görenler o an orda o olaya alkış tutanlar. ayrıca valiyi hükümet atıyor
ne güldün kıze izin verilmedi diye kaos çıkmış işte,yürüyüşe izinsiz gidenler bilmiyormuydu kaos olacağını,yürüyorlarmış her sene sessizce,izin verilseydi o zaman,yürüseylerdi,daha önce duymadık soyunma vs

o kişilerin kendi duzenledikleri yuruyuşte olması ilginç değil mi..
aynı yuruyuşte toplanmışlarsa hepsine tepki olur..
hiç bir gerçk musluman terör uygulayan sozde musluman kişilerle aynı toplulukta yer almaz

Ay di mi ülkedeki tüm eşcinseller katılmıştır kesin.İnanıyor musunuz söylediğinize ? Sanki Türkiye'nin her yerinde yürüyüş olmuş da bu adamlar da korkusuzca çıkmış yürümüş.
Onlar da sizi gerçek Müslüman olarak görmüyor ee ben hanginize inanacağım şimdi ?

ha işte bende onu diyorum, valilik ramazan hassasiyeti gösterdi izin vermedi, sanki böyle çok mu güzel oldu? karışıklık bekleyen bi grup var memlekette onların ekmeğine yağ sürüldü sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…