- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
enazındn bu konuda hemfikiriz, buda guzelya nasıl seyirci kalmış ben anlamıyorum yol ortasındaa birileri soyunuyormuş sevişmişler vs,polislerdemi seyretmiş,vallahi akıl sır almıyor
vallahi canım yurt dışında bile soyunup sokak ortasında sevişseler hoş karşılanmaz,pankart olayıda yanlış,cahilce hareketler bunlar,zaten tepkili toplum değer yargılarını çiğneyerek dahada tepki topluyorlar,bunu yapanlar zır cahil bana göretamam burda aksini söyleyen yok. yorumlara bakıyorum kimse orda soyunanı onaylamıyor. aslında herkes aynı şeyi savunurken bi türlü ortak noktada buluşamıyor. ama herkes karşısındakinin fikirlerini aşağı yukarı bildiği için artık amacı herneyse konuyu başka başka yerlere çekiyor, ister istemez fikir ayrılığı oluşuyor.
tam izlemedeniz heralde, tomayla dağıttı polis. ayrıca orda birinin polise şikayet etmesine gerek yoktu polis ordaydı zaten. izinsizmiş yürüyüş o sebeple dağıttı polis, gazla müdahale ettiya nasıl seyirci kalmış ben anlamıyorum yol ortasındaa birileri soyunuyormuş sevişmişler vs,polislerdemi seyretmiş,vallahi akıl sır almıyor
Arkadasim polisler bu olaylarda en cok magdur olan kesim zaten. Adamlar mudahale ediyor orantisiz guc kullanildi diye yaygara kopariliyor.mudahale etmiyorlar niye mudahale etmiyorlar oluyo.yazik o insanlara bu durumu en iyi polis esleri anlarlarya nasıl seyirci kalmış ben anlamıyorum yol ortasındaa birileri soyunuyormuş sevişmişler vs,polislerdemi seyretmiş,vallahi akıl sır almıyor
sen polis eşi misin?Arkadasim polisler bu olaylarda en cok magdur olan kesim zaten. Adamlar mudahale ediyor orantisiz guc kullanildi diye yaygara kopariliyor.mudahale etmiyorlar niye mudahale etmiyorlar oluyo.yazik o insanlara bu durumu en iyi polis esleri anlarlar
peki bunu bilmelerine rağmen nasıl bu kadar saçma hareket ediyorlar...vallahi canım yurt dışında bile soyunup sokak ortasında sevişseler hoş karşılanmaz,pankart olayıda yanlış,cahilce hareketler bunlar,zaten tepkili toplum değer yargılarını çiğneyerek dahada tepki topluyorlar,bunu yapanlar zır cahil bana göre
Degilim ama empati yapabiliyorumsen polis eşi misin?
empati yapamıyorlar bence,genç kızlar çocuğu yoksa nereden bilecekki,peki bunu bilmelerine rağmen nasıl bu kadar saçma hareket ediyorlar...
bi fikrin var mı
anladım, doğru tespitDegilim ama empati yapabiliyorum
şikayet olsa müdahale ederdi sanırımDegilim ama empati yapabiliyorum
aynen öyle cryım. Ama polisin bu tür olaylara müdahale etmek için şikayet edilmesini beklemesi saçma değilmişikayet olsa müdahale ederdi sanırım
yazdım yukarda, polis zaten ordaydı, tomayla yani gazlı suyla müdahale etti, olay o yüzden büyüdü zaten.şikayet olsa müdahale ederdi sanırım
ya giyinik olay yerinden geçerken de yaralanan insanlar oldu ama olaylarda su sıkma vs yüzünden herzaman herkes masum değil,bu demek değilki hepsi suçlu hayır,bazen aşırıya kaçanlarda oluyor,bunu kimse göz ardı edemezDegilim ama empati yapabiliyorum
e iyide o kalabalığın içinde polis ne yapabilir? nasıl ayırabilir? varmı tavsiyeniz?ya giyinik olay yerinden geçerken de yaralanan insanlar oldu ama olaylarda su sıkma vs yüzünden herzaman herkes masum değil,bu demek değilki hepsi suçlu hayır,bazen aşırıya kaçanlarda oluyor,bunu kimse göz ardı edemez
su sıkılıncamı soyunmuşlar,yürüyüş için izin alınmışmı,düzgün yürürlerken sumu sıkılmış vs bunlar önemli,izinsiz yürüyüşse su sıkarlar herhaldeyazdım yukarda, polis zaten ordaydı, tomayla yani gazlı suyla müdahale etti, olay o yüzden büyüdü zaten.
ramazan diye valilik yürüyüşe izin vermemiş, izinsiz yürümüşler, soyunmuşlar, alay edercesine pankart açmışlar. polis de müdahale etmiş. bu kadar.su sıkılıncamı soyunmuşlar,yürüyüş için izin alınmışmı,düzgün yürürlerken sumu sıkılmış vs bunlar önemli,izinsiz yürüyüşse su sıkarlar herhalde
millet sokağa çıkmasınmı sare,biz küçükkende annemle babam avrupa yakasına gitmişti canlı bomba patlamıştı korkmuştuk mesela,bilmiyorum sen hepsi masumdurmu diyorsune iyide o kalabalığın içinde polis ne yapabilir? nasıl ayırabilir? varmı tavsiyeniz?
ha işte o zaman değişir,valilik izin vermemiş,yürüyemez o zaman yapılıcak bir şey yok maalesef böyleramazan diye valilik yürüyüşe izin vermemiş, izinsiz yürümüşler, soyunmuşlar, alay edercesine pankart açmışlar. polis de müdahale etmiş. bu kadar.
tabikide insanliktan nasibini almamis mudahaleyi darp etmek sananlari ayiriyorum.ya giyinik olay yerinden geçerken de yaralanan insanlar oldu ama olaylarda su sıkma vs yüzünden herzaman herkes masum değil,bu demek değilki hepsi suçlu hayır,bazen aşırıya kaçanlarda oluyor,bunu kimse göz ardı edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?