Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

vallahi canım yurt dışında bile soyunup sokak ortasında sevişseler hoş karşılanmaz,pankart olayıda yanlış,cahilce hareketler bunlar,zaten tepkili toplum değer yargılarını çiğneyerek dahada tepki topluyorlar,bunu yapanlar zır cahil bana göre

ya nasıl seyirci kalmış ben anlamıyorum yol ortasındaa birileri soyunuyormuş sevişmişler vs,polislerdemi seyretmiş,vallahi akıl sır almıyor
tam izlemedeniz heralde, tomayla dağıttı polis. ayrıca orda birinin polise şikayet etmesine gerek yoktu polis ordaydı zaten. izinsizmiş yürüyüş o sebeple dağıttı polis, gazla müdahale etti

ya nasıl seyirci kalmış ben anlamıyorum yol ortasındaa birileri soyunuyormuş sevişmişler vs,polislerdemi seyretmiş,vallahi akıl sır almıyor
Arkadasim polisler bu olaylarda en cok magdur olan kesim zaten. Adamlar mudahale ediyor orantisiz guc kullanildi diye yaygara kopariliyor.mudahale etmiyorlar niye mudahale etmiyorlar oluyo.yazik o insanlara bu durumu en iyi polis esleri anlarlar

Arkadasim polisler bu olaylarda en cok magdur olan kesim zaten. Adamlar mudahale ediyor orantisiz guc kullanildi diye yaygara kopariliyor.mudahale etmiyorlar niye mudahale etmiyorlar oluyo.yazik o insanlara bu durumu en iyi polis esleri anlarlar
sen polis eşi misin?

peki bunu bilmelerine rağmen nasıl bu kadar saçma hareket ediyorlar...
bi fikrin var mı

çocukların cinselliği öğrenme yaşı var arkadaşlar şu an biz eşimle mesafeliyiz mesela çocuğumuzun yanında herekz sokakta plajda sevişse çocuğumuz sorsa ne diycez,

Degilim ama empati yapabiliyorum
ya giyinik olay yerinden geçerken de yaralanan insanlar oldu ama olaylarda su sıkma vs yüzünden herzaman herkes masum değil,bu demek değilki hepsi suçlu hayır,bazen aşırıya kaçanlarda oluyor,bunu kimse göz ardı edemez

e iyide o kalabalığın içinde polis ne yapabilir? nasıl ayırabilir? varmı tavsiyeniz?

yazdım yukarda, polis zaten ordaydı, tomayla yani gazlı suyla müdahale etti, olay o yüzden büyüdü zaten.
su sıkılıncamı soyunmuşlar,yürüyüş için izin alınmışmı,düzgün yürürlerken sumu sıkılmış vs bunlar önemli,izinsiz yürüyüşse su sıkarlar herhalde

su sıkılıncamı soyunmuşlar,yürüyüş için izin alınmışmı,düzgün yürürlerken sumu sıkılmış vs bunlar önemli,izinsiz yürüyüşse su sıkarlar herhalde
ramazan diye valilik yürüyüşe izin vermemiş, izinsiz yürümüşler, soyunmuşlar, alay edercesine pankart açmışlar. polis de müdahale etmiş. bu kadar.

e iyide o kalabalığın içinde polis ne yapabilir? nasıl ayırabilir? varmı tavsiyeniz?
millet sokağa çıkmasınmı sare,biz küçükkende annemle babam avrupa yakasına gitmişti canlı bomba patlamıştı korkmuştuk mesela,bilmiyorum sen hepsi masumdurmu diyorsun

ramazan diye valilik yürüyüşe izin vermemiş, izinsiz yürümüşler, soyunmuşlar, alay edercesine pankart açmışlar. polis de müdahale etmiş. bu kadar.
ha işte o zaman değişir,valilik izin vermemiş,yürüyemez o zaman yapılıcak bir şey yok maalesef böyle

tabikide insanliktan nasibini almamis mudahaleyi darp etmek sananlari ayiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…