- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
Arınç ile hemfikiriz. Rezaletten başka bir şey değil.
Kesinliklee tatlim sonuma kadar hak veriyor sanaaArınç ile hemfikiriz. Rezaletten başka bir şey değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arınç ile hemfikiriz. Rezaletten başka bir şey değil.
Kesinliklee tatlim sonuma kadar hak veriyor sanaaArınç ile hemfikiriz. Rezaletten başka bir şey değil.
sende gördünmü kız tvdeagzina saglik arinc .
Biz tepkimizi koyalimda gidecegi varsada gitmesinBen yorumlara baktım "ooh çok güzel iyi ki de sokak ortasında sevişmişler" diyen birini görmedim. En fazla sevişebileni cesaretinden ötürü kutlarım var ki o da aslında kimsenin özellikle Türkiye gibi bir ülkede kolay kolay bunu yapamayacağını, can güvenliğinin tehlikeye gireceğini vurgulamak istemiş. Ama tepkilere baksan sanki herkesi çırılçıplak sokağa davet etmişler de bizim muhafazakar hanımlar ar edip basmış feveranı, ahlak elden gidiyor diye sanırsın...Sakin olun, yasak zaten, ahlakımız gitmiyor bir yere.
Ya ne meraklisiniz avrupanin aciklamasi amerikanin sunu bizene kardesim onlar bizim hakkimizda ne dusunmus
Bizi niye kimse iceri almiyor
Hak eden hak ettigini yasasin[/QUOT
İyi de bunun merakla ilgisi nedir?bunlar gerçek ister beğenir ister begenmezsiniz size kalmış.
Hmm gayet güzel bir yazı olmuş bence.
Ama bunun birde aması var.bahsettiğiniz gazete ve medya o kadar zıt iki kutba ayrılmış durumdaki kimin doğruyu söylediği muamma herkes kendi yandaşı olduğu tarafı kolluyor.onun icin bu haberlerin doğruluğundan hiç emin değilim.
Birde şu var düşünmek neden suç olsunki neticede düşünme eylemi beyinde gerçekleşen bir olgu.siz düşündüklerinizi söylemeden sizin ne düşündüğünüzü kim nerden bilicek. Ancak düşünce eyleme geçerse ve bu düşünceler yasa dışı şeyler ise elbette ki ceza alırsınız.örnek olarak birini öldürmeyi düşünsenuz bundan kimsenin haberi olmaz ancak gidip o kişiye sizi öldürmeyi düşünüyorum derseniz o kişide sizi savcılığa şikayet ederse hakkınızda yasal işlem başlatılır.
Bide türkiyede düşünmek anayasal bir suç farkındamısınız. Niye mi mesela anayasada değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez yasalar var.birisi çıkıp bununla ilgili düşüncelerini söylese ceza alır.demekki neymiş düşünce özgürlüğününde bir sınırı varmış.yoksa bu yasalar kadar insan düşüncesine insan beynine ve gelişimine pranga vuran birsey var mı.
Son olarak seviyeli ve saygı çerçevesindeki yorumlarınız için teşekkür ederim herkes böyle olsa sorunlar daha kolay çözülür.BİZİ GÜZEL YAPAN ŞEY FARKLILIKLARIMIZDIR..[/QUOTEİ
Işte şiir okudu diye ceza alan insanlar var bu ülkede örnek şimdi ki cumhurbaşkanımız..Onun için bırakın düşünceyi şiir bile okutmazlar insana.Ben teşekkür ederim herkes bu kadar saygılı yaklassa birbirine asamiyacagimiz sorun kalmaz..
Ben gordum canim. Denizin icinde sevişen cok insan var. hafta sonu bu duruma şahit olduk. Kamusal alanda sex yapilmaz bunun cezasi vardir. Yurt dışında da suçtur bu. yapanlara ceza uygulanir.
kısmen mi büyük çoğunluğu müslüman olan bi ülkede sokakta çıplak eylem yapılabiliyor siyahi insanlar öldürülmüyor.burda defalarca yazıldığı üzere millet parklarda denizlerde sevişebiliyor.medya cumhurbaşkanını idamla bile tehdit edebiliyor.bence türkiye aşırı özgür bi ülke avrupanın amerikanın bile ilerisinde
kısmen mi büyük çoğunluğu müslüman olan bi ülkede sokakta çıplak eylem yapılabiliyor siyahi insanlar öldürülmüyor.burda defalarca yazıldığı üzere millet parklarda denizlerde sevişebiliyor.medya cumhurbaşkanını idamla bile tehdit edebiliyor.bence türkiye aşırı özgür bi ülke avrupanın amerikanın bile ilerisinde
yok korkma cezalandırmaz inşallah bunlara gelene dek ne gizli ve kirli günahları var insanoğlunun,zeofili,pedofili,sadizim,ensest,vs....
ayy yokk.canimmm lutfen saygi duy cezadan falan soz etme simdi basina eksirler
Ahaha "saygı" kelimesinden bu kadar korkmayın rica edeceğim : )ayy yokk.canimmm lutfen saygi duy cezadan falan soz etme simdi basina eksirler
Ahaha "saygı" kelimesinden bu kadar korkmayın rica edeceğim : )
Ben ve Duka dahil lgbt haklarını savunan çoğu kişi halka açık alanda seksin suç olduğunu zaten söyledik önceki sayfalarda. Element uydurmayın![]()
Keşke dalga geçmekle kalsalar. Belki çekip vuracaklar, belki sokağa atacaklar, belki tedavi etirmek için doktorlara taşıyacaklar, hiçbir şey yapmasalar 'keşke doğurmasaydım' diyecekler.Ben de konu acildigindan beri ayni soruyu soruyorum.Su igneleyici sekilde saygi duymak lazim hahahha,cok guzel saygi duyarim valla diye topigi ti'ye alanlar(ki bunlarin icinde evladi birkac hafta once yasinin icinde bulundugu cinsel kimlikle ilgili donem bocalamasi yasayan ve sikintisi olan bir arkadasta vardi) ileride cikip cocuklari anne ben escinselim/ biseksuelim/lezbiyenim dediklerinde napacaklar ? Yine dalga gececekler mi ?