Bülent tıraş maslak acıbadem

Olur Allahın izniyle inşallah ilk deneme mi peki?
Evet herhangi bir sorunumuz yoktu nedensizlik kısır teşhisi koymuşlardı başta sonra yumurta rezvin azaldigini ogrendik ve tup bebege basladik ilk muayene sonrasi tuplerinde polipler var dedi yani et benleri eger bize engel olursa ameliyat ederiz dedi yumurta toplama isleminden sonra bizi engelleyecek herhangi bir sorun olmadigini soylediler 3 yumurtami aldilar biri iyi cikmadi iki tanesini de transfer ettiler işte

Inşallah ilk denemede tutar hayırlı haberler alırsın

Test yaptırıp mı gittiniz?

Yok testi benim muayene olduğum yerde yaptırdık

Inşallah ilk denemede tutar hayırlı haberler alırsın
Merhabalar ben dun test yaptim ama ilk idrarim değildi bir tam cizgi bir de silik çıktı transferimin 8.günüydü sence hamilelik var mi yoksa ilac etkisimi yine burda bur arkadasim hamilesim diyo sevinmek istiyorum ama hemsirelwr ilac etkisi de olabiir diyo

Özelden atsana fotografini canım bi bakıyım

Merhaba arkadaşlar ya ben tüp bebek yapmayı dusunuyorum da maslak acıbadem bulent hocaya giden var mı gidip olumlu sonuc veya olumsuz sonuc alan var mı lutfen yardım edin
Merhaba canım ben yaptırdım ilk seferde oldu oğlum bu ay 3 yaşına giriyor. İnanılmaz bir ekip süper bir dr kesinlikle doğru adres 8 arkadaştan sadece 1 kişinin olmadı. Eğer Bülent hoca sen anne olacaksın allahın izniyle diyorsa tmmdır. Bunu umut olmak için yazıyorum ben 36 yaşında hamile kaldım benden istenmeyen testleri bile yaptırdım işimi sağlama almak için kimini özelde kimini devlette yaptırdım. Şu testler için maddiyatı düşünenlere gıcığım ya kardeşim sen test ücretini düşünüyorsan çocuk bedava büyümüyor hatırlatayım ayrıca testleri yaptırmayınca benim gibi kan pıhtılaşması olan ve bebeğini kaybeden düşük yapan çok var ben istenmediği halde doğal yoldan düşüğüm olduğu için yaptırdım iyi ki yaptırmışım yoksa düşükle sonuçlanacaktı. Allah yardımcınız olsun zor bir süreç diyemicem diper arkadaşlar gibi benim için bir serüvendi kendime zehir etmedim her anın tadını çıkardım çünkü sonunda evladıma kavuşmak vardı. Huzurlu mutlu geçirdim süreci hormon yüklemelerine rağmen buna kafayı takıp nazlanıp sızlanmadım hiç. Hep hamileymişim gibi davrandım beynimi kandırdım bu önemli sonuçta vücudu hazırlıyorsun bebeği koyuyorsun ama beyin diyor ki ben yapmadım bu berden çıktı, atmak istiyor vücuttan ama buna izin vermedim inşallah size umut olabilmişimdir

24 bin mi çok fazla tutmuş gerçekten bunun içinde muahaneler testler yumurta toplama ve transfer var demi ? Yumurta dondurma da var mı

Yumurta dondurma yok o 12bin civari hastaneye verdik microcip ile spermin kalitesi vir de embriya yapiskani varmis rutma olasiligini arttırıyomus bir de ona para verdk diger fiyat paket halinde yumurta toplama transfer esinin sperm testi arada kan aliyolar iki kere onlarin parasi ilaclar cok tuttu eger hamile kalirsam o ilaclarin ilk 3 ay kullanacakmisim
24 bin mi çok fazla tutmuş gerçekten bunun içinde muahaneler testler yumurta toplama ve transfer var demi ? Yumurta dondurma da var mı

Eklentiler

• 20210115_120908.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…