- 16 Mart 2023
- 663
- 773
- 33
- 36
- Konu Sahibi sunshinebaby
Canımm benım 25 cıkan ilk sonuv yukselmeye basladı. En son 13. gunde 178.
Bugun 17.gun tekrar test vericem ınsallah hayırlısıylr hala saglıklı ılerlıyoruzdur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm benım 25 cıkan ilk sonuv yukselmeye basladı. En son 13. gunde 178.
Aaaa harikaa cok sevindim insallah yükselmeye devam ederCanımm benım 25 cıkan ilk sonuv yukselmeye basladı. En son 13. gunde 178.
Bugun 17.gun tekrar test vericem ınsallah hayırlısıylr hala saglıklı ılerlıyoruzdur![]()
Merhaba. Ben de histereskopi oldum maslakta. Başka yerden naklettiğimiz embriyomu Bülent tıraş transfer etti temmuz ayında. Toplamda 3. Transferimdi . Ama daha yeni kendime geliyorum . Ve gerçekten aylardır sorguladım benden başka hiç bir kadın maslakta hunharca kullanılan ilaçtan serumdan iğneden hormondan rahatsız olmamış mı diye . Ben de büyük travma yarattı. Embriyom kalmadı . Eksozom ve prp ile yeniden başlayalım dediler ama orada yapamayacağım sanırım . Bir transfer aşamasında bile 9 Doğum yapmış gibi yorgun hissettim. Yumurta toplama levellarını tahmin edemiyorum . Lütfen doktor değiştirdi iseniz memnun iseniz bana da tavsiyede bulunun .Evet çok ilaç kullandım.Maslak inanılmaz cok ilaç veriyor şimdi bu ay Bülent urman hocanın yapacagı transfer hazırlıgı ilaçsız olacak naturel siklus yapacagını söyledi hoca. Ben daha önceki bir transferimde pozitifi görmüştüm ama düşük oldu ve sonrasınsa kürtaj oldum.kürtajdan sonra çektirdiğim rahim filminde rahimde yapışıklık görüldü düşük ve kürtaj dan kaynaklı ben onun için histeroskopi oldum.
Ben de aynı durumdayım şu an. Diğer arkadaşa özetledim . Amerikan hastanesinde mi bu bahsettiğiniz doktorlar . Ben de araştırayım . Sağımı dönüyorum Bülent tıraş solumu dönüyorum Bülent tıraş ama o kadar ilaca gerçekten bir beden nasıl sağlıklı kalıp bir de hamile kalabilir ve doğurabilir benim mantığım kapasitem ruhum anlamıyorAcıbademi kafamdan kesin sildim, o kdr ilaç ve serum kullandımki boş yere
Gidip bi muayene olacagım bülent urman ilgili mi bide her muayeneye girebiliyor mu asistanları bakıyor demişlerdi
Merhaba, ben de aynı sebepten maslak'ı bıraktım ve embriyolarımı taşıdım. O kadar ilaç artık psikolojimi bozmuştu.Merhaba. Ben de histereskopi oldum maslakta. Başka yerden naklettiğimiz embriyomu Bülent tıraş transfer etti temmuz ayında. Toplamda 3. Transferimdi . Ama daha yeni kendime geliyorum . Ve gerçekten aylardır sorguladım benden başka hiç bir kadın maslakta hunharca kullanılan ilaçtan serumdan iğneden hormondan rahatsız olmamış mı diye . Ben de büyük travma yarattı. Embriyom kalmadı . Eksozom ve prp ile yeniden başlayalım dediler ama orada yapamayacağım sanırım . Bir transfer aşamasında bile 9 Doğum yapmış gibi yorgun hissettim. Yumurta toplama levellarını tahmin edemiyorum . Lütfen doktor değiştirdi iseniz memnun iseniz bana da tavsiyede bulunun .
Merhaba ben cem celikle başlıcam konuştugum hiç kimseden kötü bi yorum almadım herkes memnun bende online görüştüm. Ama amerikandanda memnudular orayada bi bakın isterseniz. Acıbadem de o kadar cok sey yapıldıkı nevrim döndü bülent hoca iyi bi hoca olabilir ama herkese aynı tedavi uyguluyorlar bence orada. Ben yumurta toplama transfer hepsini orda yaptırdımBen ama başlıktaki diğer doktorlar Bülent urman Cem Çelik ile ilgili de yeni ve çok olumlu yorum bulamadım. Bülent tıraş ve ekibi en azından çok titiz , geçmiş düşük başarısızlık vs ile dikkatle ilgileniyorlar. Ama diğer merkezlerde de bu kadar ilaç uygulaması var mı? Benim yumurtalarımı toplatıp 2 transfer yaptırdığım ilk doktor, doğal siklusta çok rahat yapmıştı . Ama kaybettik o ayrı. Genetik tarama yapılmamıştı . Laboratuvar çok önemli bu konuda onu biliyorum . Ama psikolojimiz de çok önemli .
Ben extra bi titizlik göremedimBen ama başlıktaki diğer doktorlar Bülent urman Cem Çelik ile ilgili de yeni ve çok olumlu yorum bulamadım. Bülent tıraş ve ekibi en azından çok titiz , geçmiş düşük başarısızlık vs ile dikkatle ilgileniyorlar. Ama diğer merkezlerde de bu kadar ilaç uygulaması var mı? Benim yumurtalarımı toplatıp 2 transfer yaptırdığım ilk doktor, doğal siklusta çok rahat yapmıştı . Ama kaybettik o ayrı. Genetik tarama yapılmamıştı . Laboratuvar çok önemli bu konuda onu biliyorum . Ama psikolojimiz de çok önemli .
Evet herkese aynı yöntemler uygulanıyor. Sadece şu var rahim filmi görmeden transfer yapmaması , tiroid vs kan değerlerini kontrol altında tutmayı akıl etmeleri , benim daha önce transfer yaptırdığım yerde bunlara dikkat edilmemişti. En son bana Prp ve exozom yapalım dendi yumurta toplamadan önce , ama yapamayacağım . Sinirlerim bozuldu artık. Ama bir şey kafama takılıyor tüp bebek de laboratuvar çok önemli imiş. Maslak Acıbadem’in embriyo laboratuvarı diğer yerlerden farklı ve iyi bir teknolojiye sahip olabilir mi? Bu konuda bilgi sahibi olan var mıdır ? Ben İstanbul da bir bahçecinin kullandığı laboratuvarlar bi de Acıbadem Maslak daha iyi diye duymuştum. (Benim ilk embriyolarım Acıbadem Altunizade de toplandı ve orası kapanmış Ataşehir e taşınmışlar)Ben extra bi titizlik göremedim
İyi yalnız olmadığıma sevindim gerçekten . Orası insanı hasta hissettiriyor . Bebek yapar gibi değil de sanki hasta tedavi ediyorlar. Ama dediğim gibi laboratuvarları İstanbulda en iyisi orası mı acaba . Tek kafama takılan bu şu an . Çünkü ne hazırlık yapılırsa yapılsın embriyo hazırlanma süreci en önemli kısımMerhaba, ben de aynı sebepten maslak'ı bıraktım ve embriyolarımı taşıdım. O kadar ilaç artık psikolojimi bozmuştu.
Bu arada amerikan hastanesinin laboratuvarlarıda cok iyiBir de memorial Şişli Semra kahraman ismini buldum . Semra hanımı öneren var mı? Memorial Şişli laboratuvarı da sanırım iyi
Evet acıbademin laboratuvarı iyimiş bende o yüzden gitmiştim birazda ama laboratuvar olarakts kişiye özel calıstıklarını pek sanmıyorum aşırı kalabalık cunkuEvet herkese aynı yöntemler uygulanıyor. Sadece şu var rahim filmi görmeden transfer yapmaması , tiroid vs kan değerlerini kontrol altında tutmayı akıl etmeleri , benim daha önce transfer yaptırdığım yerde bunlara dikkat edilmemişti. En son bana Prp ve exozom yapalım dendi yumurta toplamadan önce , ama yapamayacağım . Sinirlerim bozuldu artık. Ama bir şey kafama takılıyor tüp bebek de laboratuvar çok önemli imiş. Maslak Acıbadem’in embriyo laboratuvarı diğer yerlerden farklı ve iyi bir teknolojiye sahip olabilir mi? Bu konuda bilgi sahibi olan var mıdır ? Ben İstanbul da bir bahçecinin kullandığı laboratuvarlar bi de Acıbadem Maslak daha iyi diye duymuştum. (Benim ilk embriyolarım Acıbadem Altunizade de toplandı ve orası kapanmış Ataşehir e taşınmışlar)
Embriyonuza genetik tarama yapıldı mı Amerikanda . Onu sormayı unuttum . Bizim daha önce hep düşük olduğundan bu sefer genetik tarama yaptırmamız gerekiyor . Pgt mi ne deniyorsa adına tam bilmiyorum . Bülent urmana gideceğim görüşmeye. Açıkçası Bülent tıraştan sonra sizin de aynı hisler ile oraya gitmeniz ve hamile kalmanız bana umut olduBu arada amerikan hastanesinin laboratuvarlarıda cok iyi
test verdınız mı? ınsallah saglıkla pozıtıftırBen henüz test yapmadım ne idrar ne kan sanırım negatif sonucu görmekten korkuyorum 12. Günü bekliyorum pazartesi direk kan tahlilinde öğrenecegim![]()
Peki Bülent urman da tüp bebek denemeniz oldu mu. Sadece histereskopinizi mi yaptı.Ben bu üçlüden oyumu Bülent Urman’dan yana kullanıyorum. Doktor gibi doktor. Zaten kendisi tıp dünyasına yön veren 100 Türk doktorundan biri seçilmiş.
Ben histereskobimi oldum onda. Gayet başarılı geçti.
Bülent Traşta iki, Cem Çelik’te bir tüp bebek denemem var. Tam fiyasko!
Ben pozitifi Antalya Ivf Murat Berkanoğlu’nda gördüm. Bence tamamen hocanın bilgisi, ilgisi ve laboratuvarla alakalı.