bende bulgaristan göçmeni olarak cevap vereyim..genel konuşacağım..çok çalışkan olurlar,ilk önce araba demez ev alırlar ya da yaparlar 2-3kat.öyle sevgililerini kısıtlama yoluna gitmezler onu yapma,oraya gitme,mini giyme demezler..çağdaş insanlardır,eğitim seviyeleri yüksektir,gelin olarak giderseniz çok rahat edersiniz,baskı görmezsiniz..kayınvalideler genelde gelin dibimde otursun demez ,şunların evliliğine karışayım diye düşünmez,oğlunu para makinası olarak görmez.dediğim gibi genelleme yaptım ama her yerin iyisi kötüsü vardır ama genel olarak uysaldırlar,öyle sen kadınsın az geride dur diye bi tavırları yoktur,kadın da çalışabilir,kadın kısmı evde oturur demezler..gezmeyi eğlenmeyi severler,alkol tüketimi vardsır ama öyle kendini kaybedercesine değil keyifli insanlardır..tabi sizin arkadaşınız kaç göçmeni bu önemli..bulgaristanda mı büyüdü yoksa bebekken mi geldi..hala orayla bağları var mı...çünkü hala oraya gidip geliyosa bu söylediğim şeylerin çoğu geçerli..ama neticede pek şikayet edildiğini duymadım..tekrar yineliyorum her yerin iyisi kötüsü vardır
fiziksel görüntü ise genelde açık tenli olurlar ama esmeri de vardır..mesela babam esmer ama renkli gözlüdür..