bulunduğum durumun içinden çıkamıyorum

iyi düşün bence de.. ilerde ilgisizlik nedeniyle boşanmak istiyorum diye konu açanlardan olma da

Daha simdiden boyleyse 3-5 yillik evliyken bile dusunemiyorum.Evlenmek icin evlenme .Gelinligin icindeyken vazgecen var...

Teşekkür ederim yorumlarınız için inanın bunların hepsini bende düşünüyorum ama beş yıllık bir ilişki var ve karar alabilmek benim için o kadar zor ki Adama derdimi anlatıyorum sorunumuzu anlatıyorum cevap olarak ahırın önündeyim hayvana serum takıcam sonra konuşuruz oluyor aramıyorum konuşmuyorum böyle de devam edecek diyorum şimdi işinin başında diye umrunda değil işi biter öyle aklına gelirim ama bir taraftanda çok üzlüyorum alışkanlıklar var geçen zaman var sevgim var o bensiz ne yapar onu düşünüyorum benden başka arkadaşı bile yok ki

burda herkes fikrini söyler, ama dogru ama yanlis ve sonunda karar vermek yine sana kalir
ben yine kendi fikrimi söylüyorum; vazgecmek zor, heleki alistigin bi insan veye nesneden vazgecmek dahada zor
belki degisir, belki evlendikten sonra cok farkli olur. böyle olanlarda var yok degil
ama sonu belli ya, yani illaki bosanirsin demiyorum ama mutsuz olursun
burdaki ilgisiz koca konularini oku biraz istersen belki kararini netlestirir
ne olursa olsun Allah yolunu acik etsin, insallah hayirlisi olsun kolay degil

Siz çalışıyor musunuz

Ahırın önünde hayvana serum takacağım diyorsa teli tabii kapatacaksınız ne var bunda

Ben iş saatinde ilgi isteyen kişileri anlayamıyorum

Bir arkadaşın eşi vardı telefonu meşgule atma ya da açmamazlık etme aç işim var de dermiş kadın çıldırırdı benim işim buna müsait değil meşgul tonu verdik bu da mu yetmiyor diye

Herkesin iş şartları farklıdır iş saatinde ilgi beklemeyin size yazdım mu bilmiyorum belki yukarda da yazmışımdır

Eşim ile birlikte çalışıyoruz gün içinde birbirimizi hiç görmeyip konuşmadığımız oluyor birlikte çalışmak derken tek bir odadan söz ediyorum dışarda işi olan yapar bazen karşılaşmayın ve birbirimizi de iş ile ilgili değil ise aramayız bile

Siz işim var deyip telefonu kapatana bozularak abartmıyor musunuz biraz

İsteyken konusamamasi normal bunda yadırganacak bir durum yok. Sonra konusuruz diyormus ya sonra ariyor mu peki isi bitince?

gününün 20 saatini işle geçiren geri kalan saatinde de çok yorgunum uyuyacam diyen birinden bahsediyorum bu kişin tatili falan yok bütün günü araç üstünde çalışarak köyden köye giderek geçiriyor ben kaprisli şımarık biri değilim derdimde bu değil zaten ama işi onun hayatı gerisi bende dahil onun için teferruattan ibaretim

Nisanlinizin gunahini almak istemem ama benim genel olarak gozlemim su; iskolik tabir edilen erkeklerin gercekte baska problemleri oluyor. yani ya is baska yanlis iliskilere paravan olarak kullaniliyor ya da ozel hayatlarinda hayatlarinda tatmin olmadiklari icin kendilerini isle varetmeye calisiyorlar. Kim derse kocam iskolik ben de soru isaretleri yanar hemen

Size haksizsiniz demiyorum aksine haklisiniz herkes sevdiğinden ilgi sevgi bekler. Bu yaptığınız kapris degil normal bir sey. Tek amacim iki tarafin acisindan da bakmaya calismak. E peki evlenince nasil olacakmis konustu mu bu konu hakkinda. 20 saat calisiyorsa istese de sana vakit ayiramaz. İsini duzene koyma gibi bir sansi yok mu ki. Mecbur mu o kadar uzun calismaya. İsin zor gercekten. Allah yardimcin olsun.

bilemiyorum çözemiyorum işte haklı olabilrsiniz sebep benmiyim onu da bilmiyorum

İşi sürekli böyle çalışmak zorunda düzene koymak istemiyor zaten böyle çok memnun halinden açık açık söylüyor evlendikten sonrada böyle olacak diyor bu arada veteriner hekim kendi işi kedi köpekle uğraşmıyor büyük baş hayvanlarla uğraşıyor o yüzden vakti araba üstünde o köyden o köye gitmekle geçiyor bende görevim icabı başka bir şehirdeyim türkiyenin bir ucunda o, diğer ucunda benim görüşemiyoruz da gelsin istiyorum gelmiyor işini bırakamazmış çağırdıklarında gitmezse bir daha o köyde iş yapamazmış falan filan...

Ilgisiz erkek cok zor canım ya ömrünü yer hersey icinde kalır mutsuz olursun

Iliskiyi duzeltmek icin bir caba yok sanki. Isine gelirse seklinde. Yani siz hayatinizda olsaniz da olur olmasaniz da gibi. Hep caba sarfeden siz mi olacaksiniz?

Bir de soyle dusun evlenince coluk cocuk olunca i is pesinde olacak hersey senin ustune kalacak gibi.

Ama doğru söylüyor aynı meslekte bir arkadaşımız car gençlikte öyle çalıştı para biriktirdi

Iyi bir muhitte iyi bir ev alıp araba aldı sonra da kamuya atandı şimdi rahat mesaisi vs kısa

Uzak olduğunuz için çok zor oluyor haklısınız siz onun yanına gidin o zaman arada köyde vs gezersiniz birlikte

Yukarıda da yazdım eşim ile birlikte çalışıp gün boyunca birbirimizi bile görmüyoruz diye dün sabah 9 da evden çıktı gece 12 de ben yattığımda gelmemişti sabah 8 de tel çaldı giyinip gitti ne zaman gelir bilmem

Hayat kolay değil özellikle de serbest çalışanlara

Veteriner çağrışımda gelmezse diğerini çağırırlar o gelmiyor der ve işini kaybeder
Acil servis gibi onlar da siz ambulans çağrışımda grlmese ne düşünürsünüz

Bie de büyük baş hayvancılıkta adam hayvana veteriner çağırır ama çocuğunu doktora götürmez bu nedenle işini kaybwtmek istememesini anlıyorum gem iş yoğunluğu mevsimden değişime de uğrar belki baharda daha yoğun olabilir meme ağrıları süt birikmeleri vs

teşekkür ederim olumlu tarafından bakmaya çalışıyorsunuz haklılık payınız mutlaka var ben yoruldum galiba yıllardır bu şekilde olmasından o yüzden belkide

dün gece mesajlaştık biraz ve tepkimi neler hissetiğimi umursamadığını söyledim bana verdiği cevap şuydu "erkek sevmeyi bilmezdi ona sevgiyi öğreten kadındı" bu cevabı verdi ve yaşananların sebebinin ben olduğumu söyledi bende bu zamana kadar sana sevgiyi öğretememişsem bundan sonrada öğretemem dedim bitmesini istediğimi söyledim cevap vermedi aramadı da tabiki bitmesini istemiyorum ama vereceği tepkiyi merak ediyorum şu ana kadar gelen bir tepki yok kabullenmişe benziyor yada benden geri adım da bekliyor olabilir ama geri adım atarsam kaybedenin ben olacağımı biliyorum

teşekkür ederim olumlu tarafından bakmaya çalışıyorsunuz haklılık payınız mutlaka var ben yoruldum galiba yıllardır bu şekilde olmasından o yüzden belkide

Size haksızsınız demiyorum yaşınızı da bilmiyorum ama günümüz genç kızları sürekli ilgi odağı olmâk istiyor işi anası dünya bir yana ben bir yana diyor

Bak bice konular var çalışmıyor diye çalışıyor serbest meslek zor içinde olmayan anlamıyor

Bana arkadaşım anlatmasa ben de anlamazdım ne işi olur tüm gün derdim ama öyle değilmiş işte

Arkadaşımız da evli ve çocuklu idi eşi Büyükşehir'den kalkıp köyden bozma bir ilçede yaşadı sonra işte kamuya atanıp büyük şehre geldi 2. Çocuğu bile yaptılar

Zor yaşam nişanlınızla sakin olduğunuz bir gün karşılıklı konuşun beklentilerinizi vs bir orta yol bulunur mu bakın

28 yaşındayım biraz daha ayaklarım yere basıyor :) öyle ilgi odağı olma derdinde değilim.. :) şuan beklemedeyim çok bi şey beklediğim yok sadece haklı olduğumu söylesin dikkat edeceğini söylesin incittiğinin farkına varsın sadece kendini düşünmesin hayatında bir yerim varmı yoksa olsamda olurmuyum onu görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…