Buluşamadığım için benimle ilişkisini kesti

Otel parasını ödemezdim ben olsam.
Hatta prezervatif dediğinde eve hiç çıkarmazdım. :KK70:
Bilmiyorum, ben bir süredir flört etmiyorum. İlişkim var çünkü. Ama bu ilişkim de öyle aylarca konuşarak başlamadı. Birbirimizi gördük, bir bahane ile mesaj attım. O da kibar kibar yürüdü 2-3 gün, ben de yeşil ışığı verdim. Ardından kahveye çağırdı, dümdüz açıldı. O gün manitalaştık. Böylesi daha iyi bence. :KK53:
Şu an ki aklım olsa odemezdim zaten. Salak gibi ödedim. Hani parası yok bende kalıyor sokakta kaldı diye düşündüm. Gitsin parkta yatsin

Kız öyle deme ksksksk. Adamın teki beni üç ay dinledi. Böyle nazımı çekti falan. Cinsellik konuşmadık bile. Sonra şehrime geldi. Dakka bir gol bir. Adam sende kalayım dedi hic konusu gecmemis. Neyse dedim nolcak bi oda veririm. O kadar gelmis. e olur dedim. Apartmana çıkarken geri döndü eczaneye uğramadım diye. P.. almaya diyo.ses etmedim.. Beraber çıktık dışarı. Bu aldı eczaneden. Bende ses yok tabi. Ardından dedim su cafeye geçelim. Onu orda bıraktım gidip lavaboya netten otel ayarladım. Kahve bitince taksi çağırdım atladık otelin önünde indirdim. Bu şaşırdı. Dedim ücreti ödedim sen dinlen. Akşam da aradı çok uykum var yoruldum dedim. Ertesi sabah da yazdi cevap vermedim. Ben gidiyorum yazip gitti. Bende yeni uyanmis gibi yaptim aa gormedim uyuyordum falan iyi yolculuklar. Kaç ay dinledi beni çakal. Bi de ciddi ilişki falan diyordu. Valla bak oldu bunlar
Gerçekten iğrenç ya bu erkekler.
Çok iyi yapmışsın .
Yani ne kadar rahatlar ya şaka gibi terbiyesiz.
Karşındaki kadından ışık görürsün o şekilde ilerler ilişki.
Geliyim sende kalayım falan komik ya kaç yaşında bu adamlar gercekten gerizekalı

Valla yüzde bir milyon haklı. Senin mahallene kadar gelmiş, dersim var, zittirivizzik bahaneler.
İnsan yarım saat evdekilere markete gidiyorum diye çıkar, sarılır , bir bankta oturur döner.
Benim için değil mahalleye inmeyen, altıncı defa ülkeme gelicekken mırın kırın yapacak adamı silerim, aşkından ölsem

Ayyyneenn. Cinsellik konusunu bir anda uydurdu adamı suçlu çıkarmak için ama her türlü batırdı bence
Cidden yani, hem velev ki cinsellikle ilgili bi şeyler dedi adam, e tamam, kestir at sana tersse, adama hesap sormak ve tekrar yazsam mı diye düşünmek ne mesela? Madem adam hoslanmadigin seyler yaptı?
Bana da sanaldan biri yürüdü geçen, buluşmak istedi, canım istemedi ve söyledim, ondan sonra da bi sürü story paylaştım arkadaşlarımla gezerken ederken, çocuk da haliyle tekrar tekrar yazmadı, ben de peşine düşmedim, niye yazmıyosun demedim, niye diyim :KK53: Geçen de bi şey yazmış, tesekkur ettim geçtim yani.
Bu adamla mevzuyu kestirip atamıyosan -olabilir yani- adamı ne diye tersliyorsun?
Bazı kadınlar erkeğe her türlü ters hareketi, tribi yapmayı kendine hak görüyor.

Üslubun kimliğindir diye boşuna söylememişler.

Velev ki siz haklı olun ( değilsiniz o ayrı ) ama karşınızda sizinle düzgünce yazışan biri varken '' defol '' diye cevap vermek tüm haklılığınızı aldı götürdü.

Adam kendisini zor zamanlarınızda kullandığını anlamasına rağmen yine de hiç üslubunu bozmamış. Tebrik ederim.

Fakat bu davranış biçimi size hayatta bir kazandırırsa, beş kaybettirir.

Tavsiyem; biraz insan ilişkileri ve davranış biçimleri konusunda kendinizi geliştirin.

1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
Eki Görüntüle 3265926 lEki Görüntüle 3265927 Eki Görüntüle 3265928
Adam haklı bende olsam sizinle görüşmezdim bir daha

Üstüne bir de taraftar toplamak için konu açmış.
Adam 2 gün kalsa neyse 1 hafta kalmış . Kalbi kırılmış. Ben de Ankara’ya gittiğimde arkadaşım ablam doğum yapacak dedi. 15 dakika gelse ölürdü sanki. Hayatımdan çıkardım

1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
Eki Görüntüle 3265926 lEki Görüntüle 3265927 Eki Görüntüle 3265928
Adamı haklı buldum
1 saat ayıramaz mıydın
Saçma geldi açıkçası

Mesajlardan anladığım kadarıyla adam 1 günlüğüne değil 1 haftalığına gelmiş hiç mi bir boşluğun yoktu?

Eğer hoşlandığın biriyse hastalık veya ölüm gibi ciddi durumlar yoksa gitmen gerekiyordu.

Sanırım peşinden koşturmak istedin ama adam güzel cvp vermiş "sen beni serserilerle mi karıştırdın" diyerek.

Adam haklı...
Bende böyle düşünüyorum

Adam haklı. Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmışsınız. Ben olsam bana bu muameleyi gösteren birine bu kadar açıklama bile yapmazdım.

Back
X