Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an ki aklım olsa odemezdim zaten. Salak gibi ödedim. Hani parası yok bende kalıyor sokakta kaldı diye düşündüm. Gitsin parkta yatsinOtel parasını ödemezdim ben olsam.
Hatta prezervatif dediğinde eve hiç çıkarmazdım.
Bilmiyorum, ben bir süredir flört etmiyorum. İlişkim var çünkü. Ama bu ilişkim de öyle aylarca konuşarak başlamadı. Birbirimizi gördük, bir bahane ile mesaj attım. O da kibar kibar yürüdü 2-3 gün, ben de yeşil ışığı verdim. Ardından kahveye çağırdı, dümdüz açıldı. O gün manitalaştık. Böylesi daha iyi bence.![]()
Ya sorma iste. Aklım sıra bak sen salaksın ben iyiyim mi dedim naptim. Asla ödemem şimdi Bu eski bir olaydı.Ben olsam o prezervatifi bi tarafına sokardım. Sen otel parasını falan ödemişsin![]()
Gerçekten iğrenç ya bu erkekler.Kız öyle deme ksksksk. Adamın teki beni üç ay dinledi. Böyle nazımı çekti falan. Cinsellik konuşmadık bile. Sonra şehrime geldi. Dakka bir gol bir. Adam sende kalayım dedi hic konusu gecmemis. Neyse dedim nolcak bi oda veririm. O kadar gelmis. e olur dedim. Apartmana çıkarken geri döndü eczaneye uğramadım diye. P.. almaya diyo.ses etmedim.. Beraber çıktık dışarı. Bu aldı eczaneden. Bende ses yok tabi. Ardından dedim su cafeye geçelim. Onu orda bıraktım gidip lavaboya netten otel ayarladım. Kahve bitince taksi çağırdım atladık otelin önünde indirdim. Bu şaşırdı. Dedim ücreti ödedim sen dinlen. Akşam da aradı çok uykum var yoruldum dedim. Ertesi sabah da yazdi cevap vermedim. Ben gidiyorum yazip gitti. Bende yeni uyanmis gibi yaptim aa gormedim uyuyordum falan iyi yolculuklar. Kaç ay dinledi beni çakal. Bi de ciddi ilişki falan diyordu. Valla bak oldu bunlar
Cidden yani, hem velev ki cinsellikle ilgili bi şeyler dedi adam, e tamam, kestir at sana tersse, adama hesap sormak ve tekrar yazsam mı diye düşünmek ne mesela? Madem adam hoslanmadigin seyler yaptı?Ayyyneenn. Cinsellik konusunu bir anda uydurdu adamı suçlu çıkarmak için ama her türlü batırdı bence
Üstüne bir de taraftar toplamak için konu açmış.Ne kadar şımarıksınız ya adama ayıracak 10 dakikanız bile yok muydu? Bir de üste çıkmışsınız.
Adam haklı bende olsam sizinle görüşmezdim bir daha1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
Eki Görüntüle 3265926 lEki Görüntüle 3265927 Eki Görüntüle 3265928
Adam 2 gün kalsa neyse 1 hafta kalmış . Kalbi kırılmış. Ben de Ankara’ya gittiğimde arkadaşım ablam doğum yapacak dedi. 15 dakika gelse ölürdü sanki. Hayatımdan çıkardımÜstüne bir de taraftar toplamak için konu açmış.
Adamı haklı buldum1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
Eki Görüntüle 3265926 lEki Görüntüle 3265927 Eki Görüntüle 3265928
Bende böyle düşünüyorumMesajlardan anladığım kadarıyla adam 1 günlüğüne değil 1 haftalığına gelmiş hiç mi bir boşluğun yoktu?
Eğer hoşlandığın biriyse hastalık veya ölüm gibi ciddi durumlar yoksa gitmen gerekiyordu.
Sanırım peşinden koşturmak istedin ama adam güzel cvp vermiş "sen beni serserilerle mi karıştırdın" diyerek.
Adam haklı...
:) İnsan sevdiğine kıyamaz Katip. Alır vitrine koyar, sabah akşam seyreder.![]()