Anladım canım güvenmemişsiniz artık görüşmeyin yazmayın.bir boşluğunuza gelmiş aklınızı karıştırmayı başarmış.yani yazsada yine arada aklına düştükçe yazacak.Sanal ortamda tanistik evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım güvenmemişsiniz artık görüşmeyin yazmayın.bir boşluğunuza gelmiş aklınızı karıştırmayı başarmış.yani yazsada yine arada aklına düştükçe yazacak.Sanal ortamda tanistik evet
Yooo değil. Sizin yaptığınızın benzerini yapmış işte. Siz de kısa cevaplarla, yoğunum diyerek kaçmışsınız adamdan. O da seyrek cevaplar vererek kaçıyor sizden. Siz yaparken iyiydi de adam yapınca mı kötü oldu?İlk kendisi günaydın napiyorsun mesaji yazmisti ve bende cevap verdim o an işte görüldü atti daha da yazmadi bende merak ettim yazdim ara ara nasilsin diye ve görüldü atti yine cevap alamadim. Bunun yerine açık acik soylemesi daha saglikli degil mi? Kendisinden özür diledim yaptigimin yanlis oldugunun farkina vararak ve en azindan nezaketen bir cevap vermesini istedim. Bu yaptigin tuhaf geldi dedim sonra birden patladı bana ve bende oyle bir cevap verdim.
Tamam tek suçlu benim evetYooo değil. Sizin yaptığınızın benzerini yapmış işte. Siz de kısa cevaplarla, yoğunum diyerek kaçmışsınız adamdan. O da seyrek cevaplar vererek kaçıyor sizden. Siz yaparken iyiydi de adam yapınca mı kötü oldu?
Adam belli ki mevzuyu açmak istememiş, sessizce çekilmiş. Siz de üsteleyince ki pek kibar değil üslubunuz konuşmak istemiyorsan söyle diyerek söze girmişsiniz; eh buna bağlı olarak o da kaba cevaplar vermiş. Ama sizin üslubunuz çok daha kaba. O size defol falan dememiş. Üzgünüm ama son durumda batırdıkça batırmışsınız.
Valla bu üslupla devam ederseniz daha çoook batırırsınız, benden demesi.Tamam tek suçlu benim evet![]()
Tamam, ilgisiz davrandıysa ve güvenmiyorsan attığı tribi neden önemsiyorsun? Ne bekliyorsun veya ne olsun istiyorsun da yazmıyor/kısa kısa yazıyor diye hesap soruyorsun?Arkadaşlar bu kişi benim sevgilim değil. Samimi olduğum biriydi ortada bir sevgililik ya da ilişki yok. Bu kişi bana depremden sonra yazmamıştı ben yine ara ara yaziyordum destek olmak icin. Ve askerdeyken yazdi bana askerde oldugunu da yeni ogrendim ve aniden yakin davranmaya basladi flört tarzinda onceden samimiyeti koparan adam. Bazi yazdigi mesajlarda vardi ama onlari atmadim tartisma disinda oldugu icin. Ve bazi arkadaslarima danistim onlar da kullanmak istiyor amaci cinsellik yazdiklarindan belli vs dediler. Bu dengesiz davranislarindan oturu guvenemedim hem de dedigim gibi yogundum ve cok yakin davranan adam birden sildi attı mesajlarima cevap vermemeye basladi ben bulusmayinca. Olay bu. Bu kadar agir yorumlar yapmayin bana karsi kendimi yine de zaten suclu hissediyorum
Adam haklı ve bu ilişki ex olmuş artık.1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
Eki Görüntüle 3265926 lEki Görüntüle 3265927 Eki Görüntüle 3265928
Adam hakli1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
Ağır konuşmuşsun. Özellikle de sana kötü günlerinde destek olan birine karşı. 1 haftada hiç mi uygun zaman yoktu?1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
Canım tek suçlu sen değilsin ama biraz tuhaf davranmışsınTamam tek suçlu benim evet![]()
1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım.
MantıklıAnladığım adam ile siz netten tanıştınız hiç buluşmadan. arkadaş gibi konuşmaya sohbet etmeye başladınız. Ve size bazi konularda sohbet ederek destek oldu. Deprem olduğunda deprem bölgesindeydi ve o doğal olarak stres ve üzüntüden size yazamadi konuşamadı ama siz onunla ilgilenip yazdınız yanında olmaya çalıştınız. Ardından yazmamaya gecistirmeye başladı ve sizde bunu görünce bir süre sonra yazmadınız ve iletişim kesildi. Sonra aradan aylar geçti ve çocuk gene yazıp askerde olduğunu söyledi. Sizin şehrinize de uğrayacagini soyledi ve sizinle flort etmeye başladı. İletişime devam ettiğinize göre bu durum sizin de hoşunuza gitti zaten konu açacak kadar ilginizi çekiyor adam. Siz adama biraz mesafeli ama ilgili yanitlar verdiniz. Ama adam flört ederken bir süre sonra konuyu cinsellige getirmeye başladı ufak tefek mesajlarla imalarla. Emin olamayıp arkadaşlarınıza sordunuz onlar da evet amacı cinsellik ve yanina geleceği için yazmaya başladı ve fiziksel yakınlaşma istiyor dediler. Adamın gelip kalacağı yer de size 10 dk mesafede. Adam gelince yazismalardan rahatsız olduğunuz için içinizden görüşmek gelmedi ve gorusmediniz. E buraya kadar haklısınız. Destek olduğu için tüm üyeler sizi linclemis ama adam oturmuş dinlemiş arada boşken sanaldan tanidigi birini. E sizde deprem zamanı ona destek olmuşsunuz. Siz destek olmaya calisirken İletişimi kesen kendisi tekrar yanınıza geleceği için başlatan kendisi. Cinsellik imalari yapıp buluşmadan kacinmanizi sağlayan kendisi. Bende görüşmezdim açıkçası ama söylerdim hoşlanmadım tavrından diye bahane bulmadan. Sebebini anlardı en azından. Sonuçta sizin için gelmiyor hazır yakinim geliyorum göruselim derdinde.
Buraya kadar haklısınız bundan sonra haksız. Adam hakaret etmemiş size niyetini belli etmiş ama uymamış size. Olabilir. Neden hakaret ediyorsunuz? Kibarca anlatın sorunu. Ayrıca hakkında böyle düşündüğünüz adamın peşine düşmek niye ? Adam yar bana bir eğlence modunda belli ki. İşine gelince yazıp işine gelmeyince yazmayacak. Siz de sürekli trip atarak adamın yazma hevesini sonduruyorsunuz. Nezaket nezaket nezaket. Birakin adama yazmayi hem onun hem kendi caninizi sikmayin.
Gül gibi adamı saçma sapan tribiniz yüzünden kaçırmışsınız geçmiş olsun.1 seneye yakın konuştuğum biri vardı. Bana çok destek oldu bazı zamanlarımda, psikolojik danışmandı. Deprem bölgesindeydi ve kötü şeyler yaşadı. Askerdeymiş ve daha sonra buraya geldi ama yoğun bir dönemden geçtiğim için buluşamadım. Birden bana hiç yazmamaya başladı. Daha sonra böyle bir tartışma oldu. Ve yaptığı iyilikleri de yüzüme vurdu ben sana o kadar destek oldum vs gibisinden. Kendimi suçlu hissettim. Sizce tekrar yazmalı mıyım? Ağır mı konuşmuşum?
Cinsellik imasında bulunuyorsa neden hala konuşuyor adamls trip vs atıyor kestirip atıcak yani.Anladığım adam ile siz netten tanıştınız hiç buluşmadan. arkadaş gibi konuşmaya sohbet etmeye başladınız. Ve size bazi konularda sohbet ederek destek oldu. Deprem olduğunda deprem bölgesindeydi ve o doğal olarak stres ve üzüntüden size yazamadi konuşamadı ama siz onunla ilgilenip yazdınız yanında olmaya çalıştınız. Ardından yazmamaya gecistirmeye başladı ve sizde bunu görünce bir süre sonra yazmadınız ve iletişim kesildi. Sonra aradan aylar geçti ve çocuk gene yazıp askerde olduğunu söyledi. Sizin şehrinize de uğrayacagini soyledi ve sizinle flort etmeye başladı. İletişime devam ettiğinize göre bu durum sizin de hoşunuza gitti zaten konu açacak kadar ilginizi çekiyor adam. Siz adama biraz mesafeli ama ilgili yanitlar verdiniz. Ama adam flört ederken bir süre sonra konuyu cinsellige getirmeye başladı ufak tefek mesajlarla imalarla. Emin olamayıp arkadaşlarınıza sordunuz onlar da evet amacı cinsellik ve yanina geleceği için yazmaya başladı ve fiziksel yakınlaşma istiyor dediler. Adamın gelip kalacağı yer de size 10 dk mesafede. Adam gelince yazismalardan rahatsız olduğunuz için içinizden görüşmek gelmedi ve gorusmediniz. E buraya kadar haklısınız. Destek olduğu için tüm üyeler sizi linclemis ama adam oturmuş dinlemiş arada boşken sanaldan tanidigi birini. E sizde deprem zamanı ona destek olmuşsunuz. Siz destek olmaya calisirken İletişimi kesen kendisi tekrar yanınıza geleceği için başlatan kendisi. Cinsellik imalari yapıp buluşmadan kacinmanizi sağlayan kendisi. Bende görüşmezdim açıkçası ama söylerdim hoşlanmadım tavrından diye bahane bulmadan. Sebebini anlardı en azından. Sonuçta sizin için gelmiyor hazır yakinim geliyorum göruselim derdinde.
Buraya kadar haklısınız bundan sonra haksız. Adam hakaret etmemiş size niyetini belli etmiş ama uymamış size. Olabilir. Neden hakaret ediyorsunuz? Kibarca anlatın sorunu. Ayrıca hakkında böyle düşündüğünüz adamın peşine düşmek niye ? Adam yar bana bir eğlence modunda belli ki. İşine gelince yazıp işine gelmeyince yazmayacak. Siz de sürekli trip atarak adamın yazma hevesini sonduruyorsunuz. Nezaket nezaket nezaket. Birakin adama yazmayi hem onun hem kendi caninizi sikmayin.