Evet ama görüşünce de hiç gitmemizi istemiyorlar..Eşimle sevgiliyken o türkiyenin öteki ucundaydı. Haftasonları 18 saatlik yol yapıp gelirdi. Bulunduğu yerde havalimanı olmadığı için.
Akli kesmiyor, anlamiyor diye bi şey yok.
2 bilinmeyeli denklem değil bu.
Insan seviyorsa görmek ister. Basit.
Aynen biz de öyle.Biz haftanın 4-5 günü buluşuyorduk. Rutine binmişti galiba, vergi dairesine bile birlikte gidiyorduk. Sevgililikte mıç mıçlığı sevip sevmemekle ilgili bence bu. Eşimde suyunu çıkarmayı sever bende, doğal olarak aileler ne der demedik.
Amacım seni üzmek değil ama duygularınız aynı yogunlukta olmayabilir.Yan yana gelince ayrilmak istememesinin pek çok nedeni de olabilir....seninle daha fazla yakınlaşmak istemesinden tut da ,gün öldü zaten bu saatten sonra kimle plan yapayım'a kadar uzanabilir bu nedenler.Senin zor durumda kalmanı da istemiyor olabilir tabi ama bunu onunla konuşmadan halletmen pek mümkün değil.Gorusmeyi isteyen sadece sen olduğunda kendini kötü hissettiğini soyleyebilirsinEvet ama görüşünce de hiç gitmemizi istemiyorlar..
Ben anlayamadım açıkçası neden böyleler diye
ben sevgilimle her gün görüşürdüm neredeyse, hafta içi iş çıkışı, hafta sonu da tüm gün görüşürdük. aslında hep güzel hem kötü.. her ikimizde görüşelim şu gün vs. diye söylerdik. bazen parası çıkışmazdı o hafta bir kaç gün görüşmezdi ben anlardım neden istemediğini, ben derdim gel görüşelim vs. yani o noktaya takılmayın bence. görüşmeyelim demiyorsa sizden ötürü değildir.Merhabalar KK hatunları ;
Bu konuyu sabahtır iş yerinde ki bir arkadaşımla konuşuyoruz. Onun 7 aylık benim ise 5. aya girecek bir ilişkimiz var. Sabah geldi , morali epeyce bozuk. Ne oldu dedim? Benim ki hiç bir zaman ben demesem buluşalım demiyor ama buluşunca da ayrılmak istemiyor dedi. Sonra ben düşündüm benim ki de aynı şekilde . Genelde ben diyorum buluşalım diye.
Ama benim sevgilim bu tarz şeylerden pek anlamayan birisi. Yani bana sürekli beni özlediğini söyler ama görüşelim mi? demez.
Çünkü ailemle ters düşmemi istemediğini söyler..
Sizin ilişkileriniz de durum ne? Yada evlenmeden önce nasıldı?
Acaba biz hiç talepte bulunmasak onlardan bir adım gelir mi?
Yani sabahtan akşama kadar yanımdan ayrılmayı asla istemiyor ama bir türlüde gel buluşalım demiyorum. Valla bu erkekleri anlamak çok zorrO farklı bir şehirde yüksek yapıyordu, tez aşamasındaydı, ben ailesinin olduğu şehirde çalışıyordum, yalnız yaşıyordum. Sevgili olunca tezini ailesinin yanında bitirmeye karar verdi, her öğle yemeğinde yanıma gelirdi, akşamları da almaya. O Kıbrıs Şehitleri'nin ve Barlar Sokağı'nın dili olsa da konuşsa.Canım İzmir. Ailesine ayıp olmasın diye bir gece onlarda kalırdı, sonra iki gece bende... Her gün görüşürdük, bazen sabah erkenden gelir benimle vapura binerdi, sonra dersine dönerdi. Ne güzel günlerdi. Şimdi de güzel ama gençliğin toyluğunun, heyecanının daha farklı bir büyüsü var. O yüzden bol bol görüşün, tadını çıkarın anacım. Madem görüşünce gitmek istemiyor, o zaman siz teklif edin. Bunun hesabını yapmayın. Görüşmekten zevk almasa, buluşmalarınızı da kısa tutardı zira.
ama bunu siz mi ayarlıyordunuz?Eşimle sevgiliyken istisnasız her gün görüşürdük ki ne işimiz yakın ne evimiz yakındı
Bulusma planı da yapmazdık her aksam iş cıkısı alırdı eve bırakmadan yemek yer sinema tiyatro konser vs yapar veya oturur cay kahve icer yürüyüş yapar vs vs günü doldurur öyle gecerdim eve
Haftasonu bulusalımmı diye değil ne yapalım diye plan yapardık :)
Belki seni zor durumda bırakmak istemiyor ailene karşı, nasıl izin alıcam diye dert etmeni istemiyor, o müsait uygun olunca söylüyor bana zaten diyor herhalde.ama bunu siz mi ayarlıyordunuz?
Yani ben o kadar görüşemem ailemden ötürü. Ailem biraz bu konularda katı maalesef
O da ailemden çekindiğini söylüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?