Buluşma isteği

Sende durumlar çok karısk off of aman dikkat et hemen evlenme aklın diğerlerinde kalabilir:))

Sen bana akıl vereceğine, mızmızlanmalarını durdur. Hastalandım çalışamazdım bööööö memurluk yapamadım, kocam bana şöyle böyle yaptı bööööö, akrabalar dışladı bizi bööööö. Senin gibilere drama queen deniyor yurtdışında, her trajik olay drama gider bunları bulur, küçük emrah bile senin kadar çekmedi. Yoksa kafasızlığından mı yaşıyorsun ne yaşıyorsan? Bir düşün bakalım. Abarttıkça abartırlar, baban daha 46 yaşnda nerede herkese kat mal mülk alıyor, sabancı da ceo mu? Tek taraflı abartmaların belli, hayata da yazdığın gibi bakıyorsan insanların yaka silkmesi işten değil.

Ücretsiz izindeyim önümüzdeki ay başlıycqm bu bir, kocamdan ayrılmadım bu iki, akrabalar tarafından da dışlanmadım bu uç, neyi nedenle anlıyorsan anla bu da dört , okuduğunu bile algılamayacak kadar algısızsın bu da beş.

Senin gibi ahlaksız dengesiz terbiyesiz biri daha olamaz, ne yaptğı belli olmayan yolunu şaşırmış birisin sen aklı fikri erkeklerde olan ne b.k yediğini bilmeyen ne halt olduğu da bilinmeyen birisin sen. Benim konularımı sadece bakmak için bakıyorsun ama algı sıfır işte. Ben ücretsiz izindeyim zabıt katibiyim başlıycam 1 aya ve eşimden de ayrılmadım , profilinde evli yazıyor ya sahtesin ya da başka bişeyler yapıyorsyn profilinn kadar gerçekliğinde sahte işte !! Erkek manyağı seni terbiyesizliğin ahlaksızlığın alası sende bu sana son msjm zaten senin gibi densize ne halt olduğu bilinmeyen birine cvb bile vermem Allahın malı ne olacak

Hahaha nasil dogrulari yazdiysam delirmissin. Tabi ki calisacaksin, babani babaannenin uzerine yikmak kolay gelmesin, calis babana bak millete muhtac etme. Buralarda zirlamak milletten medet ummak yerine babandan sorumlu olan kisi olarak sorumluluklarink yerine getir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…