buluşma özürlü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Merhaba buluşma özürlü sevgiliye ne gibi bi ceza verebilirim. Son 3 4 haftadır hep bi Işi cikiyor geçen hafta hastaydı bu hafta taşındı.vs. çalışıyor pazar gunleri tatil hafta içi bir gun buluşuyor. Normalde her pazar görüşrdük. Sinirlerimi hoplattı

Buraya gelmesi 2 saati buluyor hemen hemen evler uzak

Tek ayak üstünde falan bekletin bi daa yapmaz belki
Karşı tarafa bu kadar özürlü göründüğünün farkında değil demek ki.

Buluşma özürlü değil,buluşmak istemiyor,seni istemiyor.
Ne cezası vermek istiyorsun,sevilmiyorsun,illa kanıt mı lazım ??

Seni göresi yok heralde sen neden uğraşıyorsun bırak o düşünsün seni görmeyi dert edinme kendine

hastaymış, taşınmış daha nasıl geçerli sebep sunabilir ki?
ortada buluşun 2 saat karınız olur toplamda..

Hafta içi bir gunu ayarlıyor genelde. Ama normalde apzar gunu görüşuyoduk. Beni istemediğini düşünmüyorum çünki bu zamana kadar hep o çabaladı

Deli etti beni ya. Sanki benle buluş diye yalvarıyorum. Ona nasıl bi ders vermeliyim

Umursamayarak hayatindan biraz cekilerrek eger yokluğunu ararsa o seni gelir alir zaten..

Tamam uygun olduğumuzda görüşürüz o zaman diyip odağınızı değiştirmekten başka bir yol göremiyorum şuan, olayı kişiselleştirip değer algılarınızla oynamayın derim. Bu şekilde sadece sinirleneceksiniz.

Benim anlamadığım konu şu. Ben yalvarıyorum sanki ben yüz veriyorum herşeye okey diyorum gibi bana bu hareketi yapıyor. Ben aksine aşırı sert davranıyorum. İlk mesajo o atar her zaman. Zaten o benim peşimden koştu nu zamana kadar. Mesaj desen atıyor ilgileniyor ama buluşma konusunda bişey çıkıyor

Uzaklaşmaya çalışıyor gibi geldi biraz bana aranız nasıl bu ara sana yaklaşımı

Aynen doğru söylüyorsunuz hiç bişey olmamış gibi davranmlıyım belkide. Mesela bugün hasta olduğumu söyledim sakın çıkma dışarı üşütürsün diyor. Bende içimden al yine bahane çıktı çoccuğa diyorum.. Belkide ben fazla alınganım bilmiyorum

Hafta içi bir gunu ayarlıyor genelde. Ama normalde apzar gunu görüşuyoduk. Beni istemediğini düşünmüyorum çünki bu zamana kadar hep o çabaladı

Hep onun yapması senin hiç yapmayacağın anlamına gelmiyor .
Bana kalsa al bir çiçek iş çıkışına git . Çok tatlı olur .

Ben sevgilisine çiçek alan kadınları ayrı bir güçlü ayrı bir cesur bulurum .

Sonra birlikte vakit geçirin . Geçirdiğiniz vakte göre soğumuş mu yoksa müsait mi değil anlarsın

Siz neden aşırı sert davranıyorsunuz peki? Yani neden ilk mesajı kimin attığının kaygısını yaşıyorsunuz? Biraz fazla hırslı ve egolu değil mi bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…