Buraya gelmesi 2 saati buluyor hemen hemen evler uzakMerhaba buluşma özürlü sevgiliye ne gibi bi ceza verebilirim. Son 3 4 haftadır hep bi Işi cikiyor geçen hafta hastaydı bu hafta taşındı.vs. çalışıyor pazar gunleri tatil hafta içi bir gun buluşuyor. Normalde her pazar görüşrdük. Sinirlerimi hoplattı
Buraya gelmesi 2 saati buluyor hemen hemen evler uzak
Ben giderim gitmesine de toplu taşıma araçları çok kalabalık oluyor istemiyor ben glirim sen gele diyor. Kıskanç biriE siz gidin bikerede... adamin isi varmis iste. Biz kadinlar bazen cok abartiyoruz
Uzaklaşmaya çalışıyor gibi geldi biraz bana aranız nasıl bu ara sana yaklaşımıMerhaba buluşma özürlü sevgiliye ne gibi bi ceza verebilirim. Son 3 4 haftadır hep bi Işi cikiyor geçen hafta hastaydı bu hafta taşındı.vs. çalışıyor pazar gunleri tatil hafta içi bir gun buluşuyor. Normalde her pazar görüşrdük. Sinirlerimi hoplattı
Aynen doğru söylüyorsunuz hiç bişey olmamış gibi davranmlıyım belkide. Mesela bugün hasta olduğumu söyledim sakın çıkma dışarı üşütürsün diyor. Bende içimden al yine bahane çıktı çoccuğa diyorum.. Belkide ben fazla alınganım bilmiyorumTamam uygun olduğumuzda görüşürüz o zaman diyip odağınızı değiştirmekten başka bir yol göremiyorum şuan, olayı kişiselleştirip değer algılarınızla oynamayın derim. Bu şekilde sadece sinirleneceksiniz.
Hafta içi bir gunu ayarlıyor genelde. Ama normalde apzar gunu görüşuyoduk. Beni istemediğini düşünmüyorum çünki bu zamana kadar hep o çabaladı
Benim anlamadığım konu şu. Ben yalvarıyorum sanki ben yüz veriyorum herşeye okey diyorum gibi bana bu hareketi yapıyor. Ben aksine aşırı sert davranıyorum. İlk mesajo o atar her zaman. Zaten o benim peşimden koştu nu zamana kadar. Mesaj desen atıyor ilgileniyor ama buluşma konusunda bişey çıkıyor
Yaklaşımı iyi bi değişiklik hissetmedim. Neden uzaklaşmak isteyebilir kiUzaklaşmaya çalışıyor gibi geldi biraz bana aranız nasıl bu ara sana yaklaşımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?