- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
istanbul ben 30 o 34.maddıyat eh:) bende var da onda eh:)şehirrr
Piknik.istanbul ben 30 o 34.maddıyat eh:) bende var da onda eh:)
hahaha ben çok severım de o korkarKorku evine gidin
:))Eve gidin diyesim geldi, bence son derece değişik olur.
ıstanbulda zor hem arabası yokPiknik.
istanbul ben 30 o 34.maddıyat eh:) bende var da onda eh:)
Araba şart değil bence .ıstanbulda zor hem arabası yok
evet guzel aslında ama pazar baya kalabalık oluyorr.haftaıcı olsa hemen gıderdım aslındaöğrenci vs değilmişsiniz
yaşınız da büyük
hava güzel adalar demişler bence de olabilir
ya da bu fenerler vs var ya biz tv de görüyoruz tabii öyle yerler de olur
İstanbul'da aktivite mi yok şahsen deli gibi gezerim bekarlıktan beri görmediğimiz nadir yerler kalmıştıristanbul ben 30 o 34.maddıyat eh:) bende var da onda eh:)
ortakoy kısmını begendım:) olabılır aslındaİstanbul'da aktivite mi yok şahsen deli gibi gezerim bekarlıktan beri görmediğimiz nadir yerler kalmıştırArabamız yok ve hepsini metrobüsle yaptık
Adalara gidin hepsini sırayla gezebilirsiniz. Beşiktaş'tan Sarıyer'e kadar bile geze geze yürümüşlüğümüz vardır Ortaköy'de kumpir yerim Bebek'te waffle yerim Emirgan'da bir çay içeriz sahile karşı belki de tavla oynarız fena mı olurSarıyer'e vardığımda İstinye'ye çıkar bir de orada yemek yerim gezmeler hep yemekle sonlanır Müzeleri gezebilirsiniz senelik 20-30 TL 'lik bilet alın yere batan sarnıcından tutun Topkapı sarayına kiliselerden camilere kadar görülecek o kadar yer var ki Eminönü gülhane parkı gibi yerler de temiz hava çok güzel oluyor Hafta sonu pazar kahvaltısını Ağva'da ya da Polonezköy'de yapabilirsiniz tanıdık birinin aracı varsa neden olmasın Lunapark severseniz Vialand tam sizliktir su canlılarını seviyorsanız Florya akvaryum harika Boğaz turu yapabilirsiniz bazı sitelerden kampanyaları takip ederek bir çok kupon alabilirsiniz yemek yerleri ve gezmelik boğaz turları ya da kız kulesine içecek yiyecek ulaşım dahil çok uygun şeyler var
Galata kulesine çıkan aşıklar evleniyormuş diyorumortakoy kısmını begendım:) olabılır aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?