maşallah maşallah.yaa ben yüzme dersi almak istiyorum..sen ders veriyomusuun
canım ya çok güzeldi büyükçekmecede bir otel her çarşamba matine yapıyo 10 tl giriş ve içecek ve ordöv tabağı getiriyolar 13 den 17 ye kadar canlı müzik eşliğinde her telden çalıyosun baya eğlenceli geçti ilk gidişimdi ama öyle görünüyoki arada bir gidicez bu arada otel çok güzel 4 yada 5 yıldızlı
ooo mızmız antrenörü bi görsen taş gibi hatun derler ya aynen öyle kolları taş gibi maşşallah bide çok tatlı
ajkum baksana ticker yaptım kaydirigubbakcemile3
17 hafta 3 gün :)))
ooohhhhh dökmüşsün kurtlarını.yarın alışverişe çıkıciim bana arkadaş olsan yaa.kıskandım sizi aybikle gitmişsiniz ya fatihe:dilcikar:
ooohhhhh dökmüşsün kurtlarını.yarın alışverişe çıkıciim bana arkadaş olsan yaa.kıskandım sizi aybikle gitmişsiniz ya fatihe:dilcikar:
Anaaamm kör müyüm ne-tatlicadiarzu-
canım ya önceden haber verseydin olurdu valla yarın temizlik yapcam bide bgn okadar oynamışımki bacaklarım ağrıyo bir gün senlede yaparız hiç olmadı migros annenler bana yakın oturuyolarmış ya
a.s.a.s.a.s.
hee çiçekle tavliycan beni annadımm:jeyyar:
iyi öyle ossunsenağlama çok saol canım yaa.inşallah bigün görüşürüz.iyi olur migrosa uzun zamandır gitmiyodum.kolay gelsin şimdiden sana:1hug:
en kısa zamanda görüşürüz inş canım :1hug: yarın nasıl evi temizliycem bilmiyom valla yürüyemiyom tepinmekten :roflol::teytey:
onu tepinmeden önce düşünseydin bacım:jeyyar:
he vallaa.ama benimde vücudum öyylee ham ki,2 saat yüriyim sabah ağrıdan kalkamıyomm:mymeka:
Günlük hayatta çok mu hareketsizsin ki,2 saat yürümeye ağrı oluyorCADIARZU
onu tepinmeden önce düşünseydin bacım:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?