Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

aybikim yeni yaşın kutlu olsun
rabbim sevdiklerinle beraber sağlıklı ,huzurlu ,fitne fesat insanlardan ırak , uzunnn ömürler versinnnn inşlhh beişimmm
teşekkür ederim tatlımkaydirigubbakcemile5 evet ceydacım kız istiyordum rabbim gönlüme göre verdi kaydirigubbakcemile3
rabbim herkese nasip etsin anneliği..:Saruboceq:

oğlum çok yakışıklıdır sölim heee aybik
hihihihiiiiiiiii

valla çok zor günler yaşadım ben onunla kimseciklere verememkaydirigubbakcemile3

:1closedeyes::dilcikar:
:roflol:

ayybisçim geçmifl do€um günün kutlu olsun allah gönlünden geçen her isteğini yerine getirsin kızın minik prensesinde hayır evlat olmasını isterim rabbimden a.s.

ayybisçim geçmifl do€um günün kutlu olsun allah gönlünden geçen her isteğini yerine getirsin kızın minik prensesinde hayır evlat olmasını isterim rabbimden a.s.
teşekkür ederi amin inşallah canım alkisalkisalkis
aybişim doğum günün geçmiş yeni gördüm.
iyiki doğdun bitanem......
nice yıllara.........

meleğimm çok teşekkür ederim hep beraber inşallah..:Saruboceq:.

slm kızlar yarın komşularla matineye gitcez büyükçekmecede bir otelde her çarşamba matine oluyomuş 15 komşu gidecez kurtlarımızı dökücezsositososito:teytey::dance:

slm kızlar kimsecikler yok yaw:1no2::1no2: iki günden beri beri benmi denk gelemiyorum nerdesiniz be yawww özledimmmmmm duyurulurdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

a.s iyiyiz sen napıyosun?hayırlı olsun bebişin kızmış.benimde yğenim var 1 yaşında..kızlar inanılmaz cilveli oluyo yaa.Allah sağlıklı,hayırlı bi evlat ollmasını nasip etsin inşallah canım:Saruboceq:

ay antrenörüm canım benim hoşgedin
bizler iyyiz ya sen nasılsın?
mızmızcım bende hep kız kız diye eriyodum rabbim gönlüme göre verdikaydirigubbakcemile2
ama cilveli olmasın biz kocikle ciddi insanlarız:1closedeyes:

[

iyiyiz teşekkürler,siz nasılsınızyerimseniben

İyiyim sağolun,fakat "siz" demenize gerek yok,rahat olun.
Yaşınızı bilmediğim için ben size "siz" olarak hitap etmek zorundayım çünkü bende büyük olabilirsiniz..

Ayy karışık ve zor bir cümle oldu
kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…