Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

kızlar babam geldi istanbulda ben onunla bursaya gidicem haberiniz olsun
beni mazur görün salı günü isviçreye gidiyor 2 aydır vakit geçiremedim hasretinden ölüyorum 2 gün 2 gündür benim için..

heyy geçmişi okudmda ceydada bursaya gitmiş dimii hehe

ohhh keyfini çıkar canım 2 günün inan çok iyi gelecek ben 1 gün görmüştüm 2 hafta önce insana çok iyi geliyor
Güle güle git gel inşallahhh
bu arada ceyda da gitti evet bu sabah gittigamyoncuiremsu

ohhh keyfini çıkar canım 2 günün inan çok iyi gelecek ben 1 gün görmüştüm 2 hafta önce insana çok iyi geliyor
Güle güle git gel inşallahhh
bu arada ceyda da gitti evet bu sabah gittigamyoncuiremsu

deryam ya msnmi açamıyom ya ben tatil resimlerini çok merak ediyom yaaa

şaka gibi pc lerimiz anlaştımı naptıki benimkide inat etti ne yaptıysam açılmadı ölücem hırsımdan
bu arada en son ne zaman bukadar yoruldum hatırlamıyorum
ayy derya nasıl iyi geliceekkkkk sesi bile öldürüyo beni o benim ennnnn büyük aşkımmmm karagözlüm benimmm:asigim:

eurovision da 4. olduk yaw
Ben Norveçe sms le oy attım eşimde İsveçe
Norveç kazandııııı
Bence hak etti çocuk
Hadisenin kıyafeti berbattııııııııııııııııııııı

bende çok üzüldüm 4. olmamıza ama kıyafet çok kötüydü norveçli çocuk kemanı çok güzel çaldı ve melodide çok hoştu hak etti:lepi:

Ailenin fotolarını gördüm canım ama nedense ben video izleyemiyorum yaa
Dün aybişimde bir mail atmış ama göremedim yine videoyu diğer pcden denerim birde
Çok üzücü bir durum süre çok kısa ve hala bir gelişme yok mu yaaasenağlamasenağlamasenağlama

canım benim ailenin resimlerinin altında videosunu izle yazıyo orayı tıkla hayır canım hiçbir gelişme yoksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…