Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

ben gelmiş kadar oldum hehe
bekliorum resimleri
2 saate yakın konuşmuşuz hee
seni kapadıktan sonra sanki yanımızdaymışsın gibi hissettik
deryada öle dedi
bide görüntülüydü ya
sanki kalabalık gibi olduk seninlekaydirigubbakcemile3

ana yine ufak bir buluşma vardı ve benim haberim yoktu eferim fotoları bekliyiz b&m =)bu arada selam kızlar=)
ablacım aslında plansız oldu kaydirigubbakcemile3
deryoşumla sabah msn de konuşuyoduk
nere gitsem diye düşünüyodu
bende bana gel dedim kahvaltı yapak dedim
oda kırmadı geldi
neyse deryoş evine varsın
uzun uzun anlatırız kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
eee hani fotolar
ben birazcık tıkındım geldim kuzum babasıyla odasında oyun oynuyor bende bir bakıyım dedim foto bekliyim=)foto foto foto
anammm kıs b&m günah kıs yediniz içtiniz aybike hamiş canı çekecek bari göstermeyeydiniz=)merhaba aybike=)

abloşum
yaw resimelri düzenliyom yüzmüz çok net olmasın diye uğraşıyorum
malum güvenlik acısından

ben gelmiş kadar oldum hehe
bekliorum resimleri

ayyy neler anlatıcam sana şimdi sen gittin ya kapadık pc yi ama ekran açık duruyor leptabın yusuf diyorum yusuf pc ye bakıp gülüyor cıvıl cıvıl sesler çıkarıyor
sonra yine yusuf akandayım diyip öpücük atıyoruma.s. hehehehe:roflol:
Gülüp pc ye öpücük atıyorrr:roflol::roflol::roflol:
Ayyy Rabbim nazarlardan saklasın B&M yi eşini oğluşunu
Mutlulukları yuvalarının huzuru hiç bozulmaz inşallah
Evide kendi gibi şirine tertemizzzz maşallahı var çok düzenli çocuk olmasına rağmen alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canım birde hamarat yaw hiç belli değildi sabah msnde karşılaştık saat 12 civarı ben daha kahvaltı yapmadım bana gel kahvaltıya dedi
:roflol::roflol:
Gülüştük falan sonra ben tubiği aradım, şevvale mesaj attım ama çıkmış güya ya Bakırköye ya da Kadıköye gidicem bugün gezicem çünkü çok özlemişim kızlarııı:asigim:
Sonra B&M dediki bana gel iyi dedim nasıl olacak onun için birgün önceden plan yapmak lazım falan dedim neyse bir anda eşime sordum iyi dedi
Dışarda buluşucaz dedim sonra yusuf üşürmüş evine davet ediyormuş dedim:roflol:
İyi tamam istiyorsan git dedi Yaw istemez miyiiiiiiiiiimmmmm:teytey::sm_cool::dance:

Sonra hemen çıktım Umarım beğenmiştir çok yakıştı arkadaşıma ona bi hediye seçtim otobüse bindim gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Aslında çok basit gidiliyor...
Canım benim hemen hazırlık yapmaya başlamış eli çabuk maşallah dolma yaptı yaw ben oradayken a.s
tatlı yaptıııııı
Birde fırın patates ama şahane bişeydi ellerine sağllık canım benimmmmm
çok güzeldi
.Çayımızıda demledik ohhhh Aybişimde msn açtı sesli ve görüntülü konuştuk sanki 3 ümüz de oradaydık:dance:
Yusufum koltukdan düştü yawrum yaaa nasıl üzüldüm anlatamammm
Pek nazlı bi şeker MaşalahhhhhŞeniz
Anneciğiylede tanıştım.Tekrar slmlar buradan
Bizim kızlar bir ara yine buluşalım yaw bi başka oluyor böyle:lepi: sohbet muhabbet keyfimize göre
Leptabım
B&M
Aybişim
Şevvalim
Tubiğim
Lyre kafam
Antrenörümmm:dance:
Toplanak yineee

Aslında ilk başta söylemedik bileeecokacimcoook
Sonra baktık onda da aynısından var söyledik ondan sonraaa
İçimiz rahat edinceegamyoncuiremsu

işte kızlar bugünkü deryoşumla biz

canım benim iyki geldin çok mutlu oldum
sen zaten tüm neşesiyle güzelliğiyle anlatmışsın bana bişi kalmadı :))
memnun kalmana çok sevindim ben çok memnun kaldım
herşeye değersin... değersiniz!!!
böyle samimi dürüst dostluklar zor bulunuyo şu yalan hayatta...
sanki yıllardır tanıyorum sizi
öyle rahattımki hiç cekinmedim senden ohh rahat rahat bereber mamalar hazırladık :)))

bide bi mahçup oldumki bana çok şık bi eşarp almış
resimdeki eşarbım
pembe tutkunuyum deryoşumunda kalbine doğmuş kesene bereket canım

Son düzenleme:

Aslında ilk başta söylemedik bileeecokacimcoook
Sonra baktık onda da aynısından var söyledik ondan sonraaa
İçimiz rahat edinceegamyoncuiremsu

şaka yapıyorum kız benimkisi laf olsun hesabı bana ne oluyosa hamile çocuk ve yaşlı birisini görünce dayanamam atlarım hemen=)kaydirigubbakcemile3

bu arada ben çıkıyım istenmediğimi daha iyi anlıyorum bu topikte siz kanka oldunuz sizin mekan burası baksana toplanalım kısmında adım geçmedi deryacım :1closedeyes:teessüf ediyorum halbuki ne mekanlar vardı aklımda :sm_cool:ahhh ahhh neyse ya çok ajite gördüm kendimi :roflol::roflol: :ecrin_bebek:

aaaaaaaaaaaa fotoları şimdi gördüm eşarbını güle güle kullan bak demedi deme bu boğalar çok iyi hediye seçerler annemden ve eşimden biliyorum derya zevklisin kısss maşallah b&m o ufaklığı bana yollasana koklıyım gıdısından=)

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Ağlarım vallaaa
Gelsene yine sultanahmete bizim mekanın üst katıda açıldı
şahane oldu orası kimseyi kandıramıyorum gelmiyorlar yaw
Gel valla kapım her zaman açıkkk sana kuzucummmma.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Güzel seçmişim dimi yaw
Boğayım ben boğaaa:lepi:
hehehhe ben bugün baya kokladım çok tatlı yaw

:roflol:canım benim çok saol çok beğendim
inanmıcaksın ama pembeli siyahlı almyı düşünüyodum sen aldın delikafadulden kaydirigubbakcemile5

aaa aşkolsun niye istemiyek sen bi süre uzak kalınca kk kaynaşamadık abloş

çok mutlu oldum
hediye alsın diye beklemiyodum ama
çok beğendim
annem bile çok düşünceliymiş kapalı bi bayana alınacak en güzel hediyeyi almış ama zahmet emiş dedi a.s. cok cana yakın dedi :1hug:

Son düzenleme:

kapın açık ama listede adım yok senağlamaneyse bak sen ağladın bende başladım ağlamaya bu ara pek merak sardım zati karşımda ağlayan biri olunca ağlamaaya :roflol::roflol:aman şikerim siz toplanın geri mekan herkese açık bende davetsiz misafir olurum :roflol:yefrim başka mekan bul balki insanlar değişik bir yer istiyor yada biraz daha bekle belki herkssein işleri mişleri vardır .arada bir yokla ama=)

eşim 2 gündür kızı uyuduktan sonra geliyordu bugün izinli günü akşam oynaştılar ondan burdayım sütünü hazırladımnbabasıda yatırdı 15 dk .önce eşim ters ters bakınıyo ben kaçıyorum ara ara kaçar kaçar gelirim=)öptüm sizi =)

Listede olmasan kalbimde adın var yawruuuu
Bu arada bu grup Sultanahmete gelirse zaten mekan falan dinlemem ben bana gelirsiniz
Artık tanıyorum herkesi yaa içim rahatt misafir ederimkaydirigubbakcemile5a.s.

ŞenizŞenizŞeniza.s.

çok mutlu oldum
hediye alsın diye beklemiyodum ama
çok beğendim
annem bile çok düşünceliymiş kapalı bi bayana alınacak en güzel hediyeyi almış ama zahmet emiş dedi a.s. cok cana yakın dedi :1hug:
[/QUOTE]

Beğenmene çok sevindim canıma.s.
Güle güle kullana.s.

la sefil misafir çık dışarı
patlatırım kafanııııı
hehehhe uydu dimi uyduuuuuuuu
Sen yine de çık dışarııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…