2 saate yakın konuşmuşuz heeben gelmiş kadar oldum hehe
bekliorum resimleri
ablacım aslında plansız oldu kaydirigubbakcemile3ana yine ufak bir buluşma vardı ve benim haberim yoktu eferim fotoları bekliyiz b&m =)bu arada selam kızlar=)
ben gelmiş kadar oldum hehe
bekliorum resimleri
eee hani fotolar
ben birazcık tıkındım geldim kuzum babasıyla odasında oyun oynuyor bende bir bakıyım dedim foto bekliyim=)foto foto foto
anammm kıs b&m günah kıs yediniz içtiniz aybike hamiş canı çekecek bari göstermeyeydiniz=)merhaba aybike=)
işte kızlar bugünkü deryoşumla biz
canım benim iyki geldin çok mutlu oldum
bide bi mahçup oldumki bana çok şık bi eşarp almış
resimdeki eşarbım
pembe tutkunuyum deryoşumunda kalbine doğmuş
Yaw nolur böyle demeeee
Asıl ben verdiğim zahmete mahçup oldumm
Beğenmene sevindim valla
Çokda yakıştı gerçi sana herçey yakışıyor amaa.s.
Pembe sevdiğini biliyordum ama inan hiç aklıma gelmedi seçerken tesadüf oldu içim temiz yaww:roflol::roflol:
Aslında ilk başta söylemedik bileeecokacimcoook
Sonra baktık onda da aynısından var söyledik ondan sonraaa
İçimiz rahat edinceegamyoncuiremsu
şaka yapıyorum kız benimkisi laf olsun hesabı bana ne oluyosa hamile çocuk ve yaşlı birisini görünce dayanamam atlarım hemen=)kaydirigubbakcemile3
bu arada ben çıkıyım istenmediğimi daha iyi anlıyorum bu topikte siz kanka oldunuz sizin mekan burası baksana toplanalım kısmında adım geçmedi deryacım :1closedeyes:teessüf ediyorum halbuki ne mekanlar vardı aklımda :sm_cool:ahhh ahhh neyse ya çok ajite gördüm kendimi :roflol::roflol: :ecrin_bebek:
aaaaaaaaaaaa fotoları şimdi gördüm eşarbını güle güle kullan bak demedi deme bu boğalar çok iyi hediye seçerler annemden ve eşimden biliyorum derya zevklisin kısss maşallah b&m o ufaklığı bana yollasana koklıyım gıdısından=)
Yaw nolur böyle demeeee
Asıl ben verdiğim zahmete mahçup oldumm
Beğenmene sevindim valla
Çokda yakıştı gerçi sana herçey yakışıyor amaa.s.
Pembe sevdiğini biliyordum ama inan hiç aklıma gelmedi seçerken tesadüf oldu içim temiz yaww:roflol::roflol:
aaa aşkolsun niye istemiyek sen bi süre uzak kalınca kk kaynaşamadık abloşşaka yapıyorum kız benimkisi laf olsun hesabı bana ne oluyosa hamile çocuk ve yaşlı birisini görünce dayanamam atlarım hemen=)kaydirigubbakcemile3
bu arada ben çıkıyım istenmediğimi daha iyi anlıyorum bu topikte siz kanka oldunuz sizin mekan burası baksana toplanalım kısmında adım geçmedi deryacım :1closedeyes:teessüf ediyorum halbuki ne mekanlar vardı aklımda :sm_cool:ahhh ahhh neyse ya çok ajite gördüm kendimi :roflol::roflol: :ecrin_bebek:
aaaaaaaaaaaa fotoları şimdi gördüm eşarbını güle güle kullan bak demedi deme bu boğalar çok iyi hediye seçerler annemden ve eşimden biliyorum derya zevklisin kısss maşallah b&m o ufaklığı bana yollasana koklıyım gıdısından=)
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Ağlarım vallaaa
Gelsene yine sultanahmete bizim mekanın üst katıda açıldı
şahane oldu orası kimseyi kandıramıyorum gelmiyorlar yaw
Gel valla kapım her zaman açıkkk sana kuzucummmma.s.
kapın açık ama listede adım yok senağlamaneyse bak sen ağladın bende başladım ağlamaya bu ara pek merak sardım zati karşımda ağlayan biri olunca ağlamaaya :roflol::roflol:aman şikerim siz toplanın geri mekan herkese açık bende davetsiz misafir olurum :roflol:yefrim başka mekan bul balki insanlar değişik bir yer istiyor yada biraz daha bekle belki herkssein işleri mişleri vardır .arada bir yokla ama=)
ŞenizŞenizŞeniza.s.eşim 2 gündür kızı uyuduktan sonra geliyordu bugün izinli günü akşam oynaştılar ondan burdayım sütünü hazırladımnbabasıda yatırdı 15 dk .önce eşim ters ters bakınıyo ben kaçıyorum ara ara kaçar kaçar gelirim=)öptüm sizi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?