Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

slm kızlar deryam ben bu buluşmaya katılamam gibi görünüyo malum yoğunum bu aralar

ağlarımmmmmm
hemde ne kaaa çok ağlarım bilin mi
mafoldumbenmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlama
:a015::a015::a015:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım bu hafta görümcemin eşi ve çocukları var haftaya abimler geliyo işin kötü tarafı 10 temmuzdada diğer görümcem geliyo yani çakışıyolar düğün var 2 ağustosta amca kızının düğünü var yani bu ay kesinlikle full doluyum bensiz olucak gibi görünüyo bende çok istiyodum sizlerle beraber olmayı ama durum ortada:gitme:

Arkadaşlar şişliye gelebilen var mı bu hafta? ...CADIARZU
Haydi gelinde bir kaç saat takılalım bizbize
mafoldumben

Hmmm..
Ben yarın doktora gidebilirim..:bbo:
Sanırım çarşamba-perşembe-cuma---- Bu 3 günden herhangi biri olabilir?!?
CADIARZU

delikafadulden:roflol::roflolpuyorumnanaktan bayılıyorum size yaaaaaa canlarım benimopuyorumnanaktan

Bizde sana ama pek belli etmiyoruzzz:1closedeyes:
Buluşmaya gelmiyon yaaa ondan ağlamaklıyımmafoldumben(Lyre kafa gibi oldum bak)
(azıcık duygu sömürüsü yapayım zira Leptabıma heç belli olmuyor aniden geliyorum diyip ben makyaj yapana kadar gelmiş oluyor yaww (yavaş mıyım neyim:1shok:) çaktırmayın hee)

Süpriz yumurtam benim a.s.

valla benim işim belli olmaz fırsatını buldummu jet hızıyla geliyom ya üsküdara giderken 11de belli oldu geleceğim 12.30da sirkecideydim süpergirl müyüm neyimkaydirigubbakcemile3 bilirsin canım misafirim olmazsa ordayım ama kesin konuşamıyom:gitme: off yaa mekanımızıda özlemiştim çokta güzel olmuş sitesine baktımmafoldumbenmafoldumben

kızlar ben geri geldim uykum yok yataktan sinsice süzülüüppp iste bırdayım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…