Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

sen busun iştee
Süper gril ben inanamamıştım yaaa sirkeci bana yürüyerek 12 dk
Güya sen aradığında ben çıkıyordum:roflol::roflol:
Süpersin yanii diyorum ki birde ben yarın saat oyaların kızlaroı sen yeterki gel

Ama fırsatın olduğunuda geleceğinde eminim canım benimŞeniz

Aybiş yok ortalarda evet:umursamaz:

çorbasını çok özledimmmm cokacimcoook

sağol canım benim ben yeterki isteyeyim yürekten kilometreler bana metre olarak görünür eee nede olsa sevdiklerimi görecem fırsatını bulursam yine uçarım lyre yaa bende çorbayı özledim yakın alakalarını özledim

inşşş gelirsin yaaa zemuszemus ay du bakem menülerine bi dahaaa kendime simdiden yemek seçem :kedi:

inşşş gelirsin yaaa zemuszemus ay du bakem menülerine bi dahaaa kendime simdiden yemek seçem :kedi:

Güldümkaydirigubbakcemile3 kocik neden güldün dedi anlattım:jeyyar:cokacimcoook
Diyorki o menüde bişey yazmıyor ki ben ona özel menü göndereyim retauranta ait daha rahat seçer oradakiler çok azdelikafadulden
Biliyin dimi web sitesini kociğim yapmıştı:1closedeyes::dilcikar:
Ve restaurantta bakmak aklınıza gelirse menüyüde kociğim tasarladı:1closedeyes:

Övünmek gibi olmasında:roflol::roflol::roflol:

evt bilimm cnm turkçe seçeneği nie yok bu sitenin biz insan değilmiyizzz :umursamaz:

evt bilimm cnm turkçe seçeneği nie yok bu sitenin biz insan değilmiyizzz :umursamaz:

cevap veriyorum:roflol::roflol::jeyyar:

Canım Turistik bi restaurant ya kaydirigubbakcemile3
Tükçe yok o nedenle ama en büyükturkbayragi
Ama size özel hizmet türkçe menü gelecek (kociğin azıcık çalışması lazımşutarafagitti:roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…