Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

iyi canım çok şükür...........:Saruboceq:
valla çok cebelleştim evde kendimle ama tembel olan yanım ağır bastı maalesef :kedi:
neyse bayramdan sonra artık....

Aybik'in de seninde (tabi tüm anne adaylarınında) bebişlerinize Allah sağlık versin canım
İyi geceler
Şeniz

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir.

Hepimize hayırlı olsun..

Layd34
Kömür Prenses
Allah razı olsun
hapimiz için hayırlı bi gece olsun inşlh
tüm hayırlı dualarınızın kabul olması dileğiyle

hayırlı kandiller bgn acı bir haber aldım ali bu sabah ezanında hakkın rahmetine kavuştu rabbim mekanını cennet eylesin....

başın sağolsun..
hepimiz insanız gideceğimiz yer belli sadece zamanı hakkında bi fikrimiz yok..
ne yalan söylim üzülsemmi sevinsemmi bilemedim epey bocaladım msjını görünce..
acıları dindi ali abinin ..gülizar ın başı sağolsun iyi kötü eriydi başıydı dünyasıydı rabbim sabır versin..

başınız sağolsun mehtabım
aybikem çok güzel demiş acıları dinmiş inşlh
böyle bi kayıbın nasıl olduğunu çok iy bilirim en yakınımdan yaşadım acısını:çok üzgünüm:
ama nasıl bir mubarek güne denk gelmiş
Allahın işine bakarmısınız
Rabbim nasıl bir günde yanına almış
mekanı cennet oldun inşlh

hayırlı kandiller bgn acı bir haber aldım ali bu sabah ezanında hakkın rahmetine kavuştu rabbim mekanını cennet eylesin....

allah rahmet eylesin cnm

RABBİM dara düşünce SABIR, sabrı bulunca ŞÜKÜR, şükre erince RAHMET, rahmete dalınca ihsan eyleyip gönlünden geçeni nasip eylesin. KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN.:Saruboceq:

Canlarım kadir geceniz mübarek,dualarınız kabul olsun inşallah.

Allah rahmet eylesin canım.
Bu mübarek günde yanına almış Rabbim , inşallah mekanı cennet olur.

canım benim yarın sana gelmeyi planlıyorduk eşimle telefonda öyle bi haber alınca inan sana bile ne diyeceğimi bilemedim dilim tutuldu resmen kusura bakma:kedi:
Konuşurkende dediğim gibi işte Allahın sevdiği kuluymuş Rabbim en hayırlı günde aldı yanına Aliyi
Mekanı cennet olsun:Saruboceq:
Eşine sabır diliyorum Allahdan
İnşallah bir ara gelicem ben Gülizarı görmek için
Allahım yardımcıları olsunn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
yeni Lyre kafa gelmişşşşşşş
Şumiye kazak örüyor kanımcaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:hulya::hulya::hulya:

Kızlar Hayırlı kandiller hepinizeopuyorumnanaktan

Biz Allah izin verrde kısmet olursa Perşembe yola çıkıyoruz
Hayırlısıyla inşaaallllaaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ben tekrar giremem diye şimdiden veda edeyim
Allaha emanet olun canlar
Hepinizin Bayramını kutluyorum şimdiden
Gerçi hepicinizi ararım ben yine ama

Aybişim prensese ii bak çok az kaldı artık
Rabbim hayırlı doğumlar versin sana ve tüm hamişleree:CüvCüv::CüvCüv:

Hepinii öpüyorummmmm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Kendinize iyi bakın canlaaaarrrrr
Allaha emanet olun :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…