Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

yok beyim onu izlemio arkadaşımnan izliciz onu bayranda benim 4 olcek

antrenörüm aybikem lyrem deryam tuğbam şevvalim betülüm canlarım benim ali için temennilerinize çok teşekkür ederim rabbim mekanını cennet eylesin:Saruboceq: geride kalan cümlemize içindede bize hayırlı ömür nasip etsin:Saruboceq:deryacık canım cumaya gidiyomuşunuz hayırlısı olsun anacığına kavuşmana çok az kaldı

ya kızlar benim msn ye bişe oldu dün açılmadı yeni bir sürünüm yüklemem gerekiyomuş windows live messenger live ID dün yükledim ama bi garip yaa alışamadım sorun var heral ben eski msnmi istiyommafoldumbengaliba bu 2009 sürümü daha güzel gibi anlayamadım yaaa acil abimiçağırsam iyi olur eski msnmi kursun yaa ben bu kış ismekte bilgisayar kursunamı gitsem yaaaa

antrenörüm naber yawru yaaa bana acil bi program yazsana bak kurbana fit fit fit fit olam lazım
bayramdan dönünce hemen başlıcam valla sözz

Leptap'ım hoşgeldin .. opuyorumnanaktan
Msn de genel bir sorun var sanırım bazen yazılmıyor-bazen açılmıyor-bazen mail sayfasına girilmiyor :bbo:

Derya'm cuma gidiyorsunuz ha.
Hadi hayırlısı canım.
Sen git gel programı vereyim sana ama hele bir uygulama
klava:

ayy uygularım yaaa çok kilo aldım gördüm
Ama hepsi kilo değil ben bi 5 kilo vereyim yeter
bu arada ben apple krom alıcamm bucat kafama bişey fırlatmak isteyecek:tomato::tomato::tomato: biliyorum ama istiyoruuummmmm

Neee aman Allah'ım!!! :tomato:
Yahu hele bir sporuna başla bak o zaman gerek duymayacaksın hiçbirşeye
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…