Teşekkür ederim canım benim,sağol... :asigim:
Valla orası belli olmaz canım,nazara gelicem diye korkuyorum ya :sinifsinif:
galiba derya bugün yola çıkacaktı hayırlısıyla gider gelir inşallah
Sağol canım ya .. :bbo:
Yarın doğum günüm ve sen ne yazmışsın kaydirigubbakcemile3
mrb kızlar bgn aybikeyle konuştum alya duamız iki gündür pek kıpırdamıyomuş aybiğin canı çok sıkkın sürekli doktor gözetimindeymiş bu akşam yine doktora gidecekti yarın detaylı ultrasona girecek gerekirse sezeryanla doğum yapabilrmiş bu gece dua edelim aybiğimize alya duamız sağlıcakla gelsin
mrb kızlar bgn aybikeyle konuştum alya duamız iki gündür pek kıpırdamıyomuş aybiğin canı çok sıkkın sürekli doktor gözetimindeymiş bu akşam yine doktora gidecekti yarın detaylı ultrasona girecek gerekirse sezeryanla doğum yapabilrmiş bu gece dua edelim aybiğimize alya duamız sağlıcakla gelsin
aa canım ya nolduki
bişeyemi üzüldü acaba ? benimde olmuştu
üzülünce kıpırdamıyo bebişler
yada ağrı kesici felanmı içti yada yediği bişimi yaramadı acaba?
bişi olmaz inşlh
şu dktrlarda hemen sezeryan diyolar ya anneyi korkutuyolarlmaz:
önce gözetime alırlar serumla şeker yüklüyolar bebek oynasın diye
bişi olmaz inşlh Allahın izniyle
Geçmiş olsun Aybik'imize...
Hayırlısıyla sağ sağlim gelsin inşallah Alya Dua'mız...
Rabbim ikisininde yanında olsun..
merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir kaydirigubbakcemile5
uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım inş :1hug:
sevgiler hepinize Şeniz
sevgiler hepinize Şeniz
Hoşgeldiniz Şeniz
hoşbulduk canlarım özledim sizleri ve kk yı gerçekten opuyorumnanaktanhoşgeldin yavrum tek dostum demirbaşım opuyorumnanaktan
sevgiler hepinize Şeniz
hoş bulduk mehtapcım inş eskisi gibi hep bir arada oluruz kaydirigubbakcemile5hoşgeldin canım :1hug: özlettin kendini valla bayramdan sonra inş hep bir arada olucaz eskisi gibi yoklama tamamlanıyo:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?