Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

Canım düzenli spor ve doğru beslenmeyle herşey mümkün.
ınan bizim salonda kadınlar ne kilolar vermiş tek yaptıkları düzenli şekilde spora gelmek..

en çirkin ve dombili benim susuun yaaaaamafoldumben

bikerem sen hiç konuşma taammı mafoldumbenmafoldumben maşşallahın var alya duamız çıkmak üzere hatunun yüzü bilekleri hatta göbiş hariç her yeri incecik maşşallahın var var aybiğim doğumdan sonra görcez seni 36 beden karşımıza çıkcan aynı b&m gibi ben kendi halime yanayım deryam hiç deme sende zayıfsınklava:

Heee sen benim son halimi görmedin tabii sor bukete bakalım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Aybiş bencede sen sus hiç düşünemiyorum ben hamile kalsam nasıl olurdumkafamçokkarıştıakannehirakannehirakannehir

uyy bende kilo almaya uğraşiyrum
ey gidi dünya herkesin bi çabası var işte :)

kaydirigubbakcemile3 kız seni yerim ben yaaa sonki cümlene bayıldım:lepi: bu arada bak yine yemekten konu açıldı seni yerim dedimkaydirigubbakcemile3

içimden geldi diyivirdim işte:kedi:
izin veriyorum yiyebilirsin beni elma krom etkim var güzel zayıflatırım kaydirigubbakcemile3
ay güzel mamalar yaptım bu avşamcokacimcoook
bayrama as kaldı yaw
dün yusufuma ciciler aldık bi ayakkabı aldık görmelisiniz çok datluu
bayramda fotosunu çekerim koyarım
ama önce bayram harçlı isterik teyselerinden :kedi: :roflol::roflol:

Geldiğimde elimi öperse veririm harçlıkkkkşutarafagitti:1closedeyes:
Bugün yalnızım aslında kaç gündür yanlızım canım sıkılıyooooorrrr
İftara ne yesem betüş söyle bişey sen bilin buraları yemek yapmıcammm
bütün mutfağı temizledim çamaşır suyundan midem bulanıyııı

gelseydin ya böğün bana :) bende evdeydim
dışardanmı spariş virmek istiyon?

hadi hayırlı olsun cicileri eminimki çok tatlı olucaktır rabbim nazardan korusun bende bi mutfağa geçsem iyi olucak

gelseydin ya böğün bana :) bende evdeydim
dışardanmı spariş virmek istiyon?

eveeetttt dışardan viriyim teeeee bi bana yemek yapamamcokacimcoookcokacimcoook
işim bitmediki yawww
oarayı burayı temizledim durdum sıkıntıdan başıma iş açtımmafoldumbenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…