Buluşmak için

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
sevgilim uzaktan geliyor ve ilk defa bulusacagiz sorun su ki evden sabah süslenip nasil çıkacağım ve anneme ne soyleyebilirim yardimci olur musunuzz

Arkadaşın yok mu ? ona gidiyorum diyiverin hoş bu yalana girer
Ben sevgiliyken ne olursa olsun gittiğim yeri söylerdim üstelik bu konularda çok titiz diktatör bir anne idi
Sanki söylerseniz daha iyi olur
Bu arada Yani süslenme derken abiye giymiceksiniz neticede .
Ha saç ve makyaj ise sorun gidin bir kuaföre evden çıktıktan sonra olsun bitsin

Alt tarafı bi buluşma sanki abiye giyip düğüne mi gideceksin
Normal giyin çık

Sevgilim uaktan geliyor, ilk kez bulusuyoruz derken, internetten falan mi tanistiniz acaba? Cok cok dikkatli olun. Ne olur ne olmaz. En azindan birisi bilsin nereye gittiginizi. Kuzenleriniz ya da arkadaslariniz varsa, birinin haberi olsun en azindan.

17 yaş gençlik heyecanları. Buluşacağın kişi sevgilin değil bu arada, ilk kez yüz yüze görüşecekmişsiniz. İnternetten tanıştıysan dikkatli ol.

ilk defa buluşacağınız biri ile nasıl sevgili oldunuz ?büyük ihtimal netten tanıştınız anneniz olmasa bile birine nereye gideceğinizi haber verin Allah muhafaza hırlımı,hırsızmı

zaten böyle bir arkadasligimiz oldugunu biliyor ancak bulusmaya izin verecegini sanmiyorum bu konular hakkinda konustugumuzda beni yanlis tanıyor annem sanki kotu bir şey yapiyormusuz gibi sanki sevgili oldugum için artik kotu bir kizmisim gibi sizce anneme soylemelimiyim

ilk defa buluşacağınız biri ile nasıl sevgili oldunuz ?büyük ihtimal netten tanıştınız anneniz olmasa bile birine nereye gideceğinizi haber verin Allah muhafaza hırlımı,hırsızmı

elbette haklisiniz zaten karşı taraf anneminde gelmesini istiyor ancak annem gelir mi :)

Napalim yalanmi uretelim sana?

ben benden yaşça büyük insanlardan bana anneme söylemek konusunda yardimci olmalarini ve böyle bir durumda nasil hareket etmem konusunda nasil bir yol izlemem konusunda yardim etmelerini istedim çünkü bir ablam yok senin yardimini da istemiyorum

Valla nerden tanıştın bu kişiyle hele ki netten ise kesinlikle söyle
Yaş kaç bu arada valla artık sapık türedi ortalık
İnsan diye gidersin ne olduğu belirsiz bir varlıkla karşılaşırsın allah korusun
Seninle birkaç defa buluşur kendine bağlar ondan sonra farklı şeyler yapar yaptırır
Oyüzden dikkat et ve neolursa olsun söyle yani

Sevgilin le nerde tanıştın herkes sordu cevap vermedin
Bide kaç yaşında dikkatli ol gözün açık olsun
Senin gözünü açmak amaçlı yorumlar yapılıyor

haklisiniz bir hata yapmamak için soylemeliyim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…