Buluşmak için

Müge Anlıda çıkmıştı kızın biri annesine ders çalışmaya arkadaşa gideceğini söyleyerek izin almış.Erkek arkadaşı filmlerdeki gibi içeceğine ilaç atmış,halsizleşince arabaya bindirmiş eve getirmiş.Komşu kadın görmüş,daha sonrasında başka kişlerde gelmiş,kadın şüphelenmiş polisi aramış.Geldiklerinde O şahıs kıza tecavüz etmiş,kamera açıkmış,diğerleri de hazır bekliyorlarmış.Zaman kötü kimseye güvenme kızım.Herşeyden annenin haberi olsun.

Kuzucuksun daha sen çiçeği burnunda şeker bir kızsın
Ne olursa olsun söyle güzel kız olurmu
Hayat çok acımasız gerçekten anneciğin sana kızsada bilsin veya kendine yakın hissettiğin biri ....

gerçekten bende öyle olsun istiyorum güzel yorumunuz için teşekkür ederim,annem zaten böyle bir arkadasligimiz olduğunu biliyor ama izin verecegini dusunmedigim için soylemek istemedim,acaba ona nasil soyleyebilirim

Vay arkadaş 18 ine basmamış genç kızlar ablalarından anneye yakalanmadan sevgiliye cici görünme tüyoları aparmaya çalışıyor.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama ya algilamakta bir sorununuz var ya da uslubunuzda.Okumadan mi cevapliyorsunuz anlamadim.3 senedir arkadaşız ve arkadaşımın arkadaşıydı. annemin haberi vardi ancak soyledigim gibi iki yetişkin gibi değiliz. Ilk defa böyle bir şey olucak hayatimizda ve utandigim için anneme soylerken nasil anlatmam gerektiğini ve nasil bir yol izlemem gerektiğini güvenip, guvenmemem gerektiğini, benden yaşça büyük insanlardan öğrenmek istedim.Ayrıca yine okumadan yorumlamissiniz sanirim yaşım 18 zaten suslenip gitmek istiyorum gibi bir cümle yok belki telafuzumda hata olmuştur.

Aman Allahım neler var pislikler

gerçekten bende öyle olsun istiyorum güzel yorumunuz için teşekkür ederim,annem zaten böyle bir arkadasligimiz olduğunu biliyor ama izin verecegini dusunmedigim için soylemek istemedim,acaba ona nasil soyleyebilirim

Bak ozaman okadar zor olmaz anne bir arkadaşım vardı ya o şehirden gelecek şurada bir yemek yiyeceğiz geç kalmam diyiver şirince,
Tepki verirse eğer bana güven lütfen zaten yanlış birşey yapacak olsam senden gizli birşekilde yapardım de o özgüveni sağla ve söyleyeceğin saatte evde ol ama nerede bulaşağını ona mutlaka söyle .

tamam çok teşekkür ederim

Niye insanları tersliyorsun kimse burada kötülüğüne konuşmuyor. Senden yaşça tecrübeli ablaların olarak seni uyarıyoruz korumaya çalışıyoruz. Seni tanımıyoruz başka nasıl bir derdimiz olabilir? Tabi nereden tanıştığınızı vs. soracaz. Allah korusun neler neler oluyor ama sen burada sorunu bizim üslubumuzda arayacaksan, git istediğini yap, danışma. İlla bunu mu söyleyelim, annene bahane mi arayalım.

Arkadaşının arkadaşı da olsa güvenme. Bitmez dedigimiz nice arkadaşlıklar bitti, arkadaşın arkadaşı da biter

Annene söyle, kızsa bağırsa bile söyle!
Gençlık ya, ne güzel.
İlerde annenin senin için yaptıklarına şükredersin.
Az bile yapmış dersin.

Anneciğine herşeyi anlat, olmazsa kuzen arkadaşınla filan da gidebilirsin. Meğer çocuk annen bile gelebilir diyormuş.

Kimseyi terslemem burada tartışmak için konu açmadım. Saygili bir şekilde yazilirsa başımın üstünde ancak böyle PİS yakıştırmaları yapmasi hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…